Αρχική » Ναι! Βαρέθηκα το κυριλέ θέλω ένα Αχούρι να γυμναστώ!

Ναι! Βαρέθηκα το κυριλέ θέλω ένα Αχούρι να γυμναστώ!

by admin

Αυτό το Αχούρι αξίζει. Είναι όπως όλα τα δηλωμένα και αδήλωτα προπονητικά καταγώγια που θυμίζουν έντονα μυϊκά μπουντρούμια, αλλά προσφέρουν ιδανικές συνθήκες προπόνησης. Είναι αυτό, που και εδώ στην Ελλάδα, πολλά μυϊκά μούτρα αλλά και έν δυνάμει αρχάριοι -μυϊκοί οραματιστές θέλουν να το βιώσουν.

Οι Αμερικανοί αρχίζουν και τα εκτιμούν ξανά, διότι αυτά τα παρεξηγημένα αχούρια προσελκύουν νέους οπαδούς που θέλουν να ζήσουν την κουλτούρα του HARD CORE Training.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”0qUrF5zqMDA”]

Δεν είναι τυχαίο ότι η 5% Nutrition εκτίμησε την σιδερένια ανακατωσούρα του γυμναστηρίου. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή και εδώ θα επανέλθουν αυτά τα μυϊκά μπουντρούμια, με καλύτερες συνθήκες εξαερισμού και αξιοπρεπή μπάνια, αρκεί η ατμόσφαιρα να θυμίζει το παλιό κλασικό σιδεράδικο, όπως το γνωρίσαμε οι παλιότεροι. Εκεί, όπου δεν υπήρχαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιφανειακές φιγουράτες μούρες.

Δεν είναι ζήτημα μαγκιάς και αλητείας,  απλά είναι μια ιδεατή ατμόσφαιρα που πρέπει κάποια στιγμή να προσφέρει ξανά την κουλτούρα σε μια πελατεία που θέλει να γυμναστεί με τον δικό της τρόπο, συνολικά, από την κορφή ως τα νύχια!

δείτε επίσης εδώ 

Μπράβο Dorian Yates είσαι αληθινός!

dorian

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα