Αρχική » Αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι ο Gerard Benderoth

Αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι ο Gerard Benderoth

by admin

O Gerard Benderoth γνωστός αθλητής που συμμετείχε σε διαγωνισμούς δύναμης και νυν αστυνομικός, αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι.O Gerard Benderoth είχε να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες, αυτό ανέφερε ο ρεπόρτερ Al Thompson. Ήταν ένας weight-lifter παγκόσμιας κλάσης, αλλά δεν επρόκειτο ποτέ, να γίνει ο δυνατότερος άνθρωπος του κόσμου. Το 2005, εγκατέλειψε και πήρε μια δουλειά ως αστυνομικός στη γενέτειρά του, το Haverstraw στο Rockland County για να έχει υψηλότερες αμοιβές

Κατάθλιψη και στεροειδή

Ο Benderoth είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι χρησιμοποίησε στεροειδή ως μέρος της προπόνησης με βάρη. Ο φίλος του Gerard Benderoth ανέφερε στον ρεπόρτερ Al Thompson «Πραγματικά πίστευα ότι ήταν συνεχώς σε κίνδυνο από την κατάθλιψη και τη χρήση στεροειδών. Ήταν ένας αφοσιωμένος αστυνομικός άλλα είχε κατάθλιψη» (Η κατάθλιψη συνδέεται με τις 9/11 τρομοκρατικές επιθέσεις, όταν ένας από τους καλούς φίλους του Benderoth, ένας πυροσβέστης, σκοτώθηκε).

cop10n-2-web

Benderoth apparently used steroids and struggled with trauma after he was a 9/11 first responder with the NYPD.(FACEBOOK)

 

Ο Λευκός Ρινόκερος

Ο Benderoth ήταν ένας επαγγελματίας αρσιβαρίστας γνωστός ως “White Rhino” ο Λευκός Ρινόκερος που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια σε διαγωνισμούς δύναμης, όπου κατετάγη τόσο 10ος στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρόνια νωρίτερα, ήταν ένας standout ποδοσφαιριστής στο North Rockland High School, στη συνέχεια έπαιξε semipro με τους Newburgh Raiders,, και ήταν ένας ολοκληρωμένος Golden Gloves μποξέρ.

getimage

Ο Benderoth  ο οποίος είχε ένα τεράστιο τατουάζ με ένα μαύρο αετό από το γερμανικό εθνόσημο στον ώμο του καυχήθηκε ότι έτρωγε μια ντουζίνα αυγά σε ένα γεύμα και ότι «μόλις ξυπνάω, πίνω μια μπύρα». Επίσης ανέφερε ότι ξοδεύει τουλάχιστον $ 350 την εβδομάδα στα τρόφιμα και πως  η σύζυγός του δεν τρώει αρκετά από αυτά. Ο  Benderoth είπε στο CNBC . «Καταναλώνω  ένα κουτί πλιγούρι βρώμης κάθε δύο ημέρες, τρώω τουλάχιστον μια ντουζίνα αυγά κάθε μέρα, πίνω ένα γαλόνι γάλακτος, τρώω  μια μπριζόλα και κοτόπουλο».

012-best

Στο απόγειο της καριέρας του, ο Benderoth ο οποίος το 2008 ανακηρύχτηκε ο 10ος  δυνατότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ – μπορούσε να κάνει πιέσεις πάγκου- στα 625 pounds και squat στα 800 pounds, ο ίδιος, τότε ισχυρίστηκε ότι επιτυγχάνει τα ρεκόρ του χωρίς τη λήψη στεροειδών.

Υποψίες και μπλεξίματα

Ο Gerard Benderoth φαίνεται να ήταν μπλεγμένος σε μια βρώμικη ιστορία, με άλλα άτομα όπου έγινε μια τετραπλή δολοφονία σε συνδυασμό με μια υπόθεση συνωμοσίας με κοκαΐνη. Τον Απρίλιο, μια συμφωνία ναρκωτικών είχε μετατραπεί σε λουτρό αίματος , με νεκρούς τους Martin Luna, Urbano Σαντιάγο, Miguel Luna και Hector Gutierrez. Το παντοδύναμο FBI τον παρακολουθούσε και ομοσπονδιακοί σχεδίαζαν να τον συλλάβουν με ένα δεμένο κατηγορητήριο,  για ένα φόνο και μια συνωμοσία ναρκωτικών.

Πηγές είπαν ότι ο πρώην αστυνομικός καταζητείτο για ανάκριση σχετικά με τους δεσμούς του με τον πρώην αξιωματικό Briarcliff Manor και τον πρώην αξιωματικό bodybuilder Nicholas Tartaglione. O Tartaglione ήταν στη φυλακή από τον Δεκέμβριο, λόγω της σύνδεσής του με ένα τετραπλό φόνο στο Orange County. O Tartaglione συνελήφθη με την κατηγορία της δήθεν δολοφονίας τεσσάρων ανδρών μετά από μια κακή συμφωνία ναρκωτικών.

 O πρώην αξιωματικός & bodybuilder Nick Tartaglione

Nick Tartaglione

Οι Αξιωματικοί είχαν προσπαθήσει νωρίτερα την Τετάρτη να αρπάξουν τον Benderoth από το Stony Point το ράντσο του σπιτιού του στο Rockland County, όπου ζούσε με τη σύζυγό του, Amy, και τα τέσσερα παιδιά τους. Δεν τον βρήκαν εκεί μέσα, αλλά τον πρόφτασαν σε μια πόλη νότια περίπου 15 λεπτά αργότερα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”69aLiZj0Y-U”]

Βλέποντας φώτα να αναβοσβήνουν πίσω του, ο Benderoth κάλεσε τους πρώην συναδέλφους του στο Αστυνομικό Τμήμα Haverstraw.

«Γιατί μου ζητάτε να κάνω στην άκρη» ρώτησε, σύμφωνα με τις πηγές.

Αλλά  αστυνομικοί από το τμήμα του Haverstraw του είπαν ότι δεν ήταν αυτοί.

Τότε σταμάτησε το SUV του στη θέα μιας εκκλησίας και πάνω στο δρόμο κοντά σε ένα δημοτικό σχολείο αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα