Αρχική » Ε! ρε δουλεύουν τον κόσμο Ο φωνακλάς προπονητής!

Ε! ρε δουλεύουν τον κόσμο Ο φωνακλάς προπονητής!

by admin

Τώρα τι να πεις ότι εδώ έχουμε εμβάθυνση στην προπονητική κουλτούρα. Ωραία εάν πιστεύει κάποιος ότι με τις φωνές θα αναδείξει πρωταθλητές το σίγουρο είναι ότι έχει κερδίσει το παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Κάποιος ίσως θα πει ότι εδώ έχουμε την μετουσίωση της γνώσης, μια εμβάθυνση της μεταδοτικότητας του προπονητή στον αθλούμενο όπου ο συγκινησιακός φόρτος επηρεάζει το υποσυνείδητο, και εξυψώνει το εγώ. Ναι πάρε το αυγό και κούρεψτο!

Δυο κατηγορίες προπονητών

Όλα αυτά τα χρόνια διαπίστωσα δυο άκρα αντίθετα στο  προπονητικό μοτίβο

Α. Ο φωνακλάς προπονητής που κυριαρχεί στο υποκείμενο
Β. Το Ήρεμο γλυφτρόνι που χαϊδεύει και συμπαραστέκεται  στο υποκείμενο

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”KcNJIJi15AE”]

Εδώ θα ασχοληθούμε με τον φωνακλά, διότι η είδηση είναι και πιο νωπή. Συγκεκριμένα στο παραπάνω video o CT Fletcher γκαζώνει τον άλλον λέγοντας του να δώσει ότι έχει στην προπόνηση. Είναι το ίδιο γυμναστήριο όπου όρμησε πριν λίγες ημέρες μια ισχυρή δύναμη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας διότι ο ιδιοκτήτης το είχε κάνει τεκέ στεροειδών αναβολικών. Φυσικά ο CT Fletcher που ήταν παντού δεν γνώριζε τίποτα!

Iron


ΕΔΩ Η ΕΙΔΗΣΗ

Συλλήψεις στο bodybuilding & το μυϊκό μπουντρούμι


Στο ίδιο γυμναστήριο όπου όλοι πήγαιναν και τσαμπουκαλευόταν προπονητικά, είχε στηθεί μια μηχανή παράγωγης στεροειδών αναβολικών φαρμάκων  όπου θαυμαστές από όλο τον κόσμο ερχόταν για να νιώσουν την εμπειρία.

Μια γυναίκα που ανήκε στους πελάτες – gymgoers και είχε ταξιδέψει από την Ευρώπη για να γυμναστεί στο Iron Addicts Gym δήλωσε απογοητευμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων.(μάζεψαν τα όργανα οι αρχές)

“Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο Μαϊάμι σαν αυτό. Για τη  συγκεκριμένη υποκουλτούρα” είπε μια fans
“There’s nothing else in Miami like it,” he said. “For our specific subculture”

Ο CT Fletcher που δίνει όλο του τον εαυτό στο παραπάνω video θέλοντας να δείξει ποσό έμπειρος είναι στην προπονητική, ανέβασε έμμεσα video όπου καθαρίζει την μπουγάδα με την ιστορία των ιδιοκτήτων που αποκόμισαν από τα στεροειδή $ 2.3 εκατομμύρια σε μετρητά! μεταξύ Ιανουαρίου 2015 και Οκτωβρίου 2016.

Φέρτε μου κόσμο να τον φωνάζω

Θα έλεγα ότι η υποβολή είναι μια θαυμάσια μέθοδος για να προσελκύσεις και να υποτάξεις  κόσμο, εάν δεν μπορείς με τις φωνές, μπορείς ως γλυφτρόνι να το κάνεις με ποιο κόσμιο τρόπο, ως σαν να κάνεις ευγενικό καμάκι σε μια κυρία ή δεσποινίδα, σε επόμενο άρθρο θα ασχοληθώ και με το γλυκό γλυφτρόνι που κάνει personal σε κορίτσια!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα