Αρχική » Dany Castilho η νικήτρια που απέκτησε μυς με διατροφή

Dany Castilho η νικήτρια που απέκτησε μυς με διατροφή

by admin

OK guys! Αυτή είναι η νικήτρια της Women’s Physique International την πιο σκληρή σε μυϊκότητα κατηγορία του Arnold Sports festival 2017.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”NxCTaOGEVmg”]

Είναι η Dany Castilho με μυϊκότητα που θα ζήλευαν πολλοί  νέοι άντρες. Η 33χρονη αμαζόνα όπως την χαρακτηρίζουν τα Λάτιν μέσα ενημέρωσης έλαβε το τρόπαιο από Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, και αμοιβή $ 5.000. Στη δεύτερη θέση ήταν η Sheronica Henton, και, Τρίτη  η Heather Grace. Η Daniely Castilho, είχε νικήσει στον διαγωνισμό και το 2015.

content_Daniely-Castilho

Dany Castilho αυτή είναι η νικήτρια Arnold Women’s Physique International

Η Dany Castilho έχει προπονητές την Vinicius Barbosa και τον  Paulo Rechden ενώ παράλληλα έχει και γιατρό και φυσικοθεραπευτή. Η 1,63cm Dany Castilho που μπήκε στον κόσμο του bodybuilding το 2015 ελπίζει να παρακινήσει και να εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους στη Βραζιλία να ασχοληθούν με αυτό που κάνει και για αυτό την υποστηρίζει ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Νεότητας, Αθλητισμού της Βραζιλίας.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”EpPs61n2DQI”]


δείτε εδώ  

Γυναίκες Αποτελέσματα Arnold Classic 2017

 

show_647965510

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα