Αρχική » Φοιτητές Γυναίκες και Μπράτσα

Φοιτητές Γυναίκες και Μπράτσα

by admin

Τον κοιτώ, σε βλέπω ανεβασμένο του λέω, ο Πιτσιρίκος φουσκώνει το θώρακα χαρούμενος. “Ναι! κάνω διατροφή” μου απαντά, “και έρχομαι κάθε μέρα στο γυμναστήριο” Είναι μια εικόνα που τα τελευταία χρόνια την έχω συναντήσει επανειλημμένως. Μόνο που αυτοί που κάνουν χρήση αναβολικών- στεροειδών φαρμάκων κάνουν ένα λάθος.

Α. Πιστεύουν ότι δεν το καταλαβαίνεις…Κρίμα
Β. Πιστεύουν ότι θα γίνουν εντυπωσιακοί…Κρίμα

Αφύπνιση από τον λήθαργο

Δυστυχώς τα βάρη δεν είναι για όλους, όπως το ίδιο είναι στο ποδόσφαιρο, στην ελληνορωμαϊκή, στην άρση βαρών, ή και στο κλασσικό μπαλέτο! Η ερασιτεχνική ενασχόληση εάν τηρεί τους κανόνες εξάσκησης την natural κουλτούρα, είναι για όλους.
Άσκηση, είναι η δομημένη, προγραμματισμένη και συστηματική φυσική δραστηριότητα που αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής και σωματικής κατάστασης και της υγείας, μόνο που αυτή η παράμετρος πάει στα σκουπίδια, διότι ο φοιτητής σκέπτεται διαφορετικά. Δεν υπολογίζει τον σκελετό του, τα κληρονομικά χαρακτηριστικά, την ανταπόκριση του μυικού συστήματος στην προπόνηση, το τούνελ που έχει να διανύσει.[quote]έχω δει αρκετούς νέους που όταν με βλέπουν αλλάζουν δρόμο, διότι αντιλαμβάνονται ότι τους αντιλαμβάνομαι![/quote]

Βιάζομαι να φτιαχτώ!

Ένα σημαντικό ποσοστό γυμνάζεται για να κάνει εντύπωση στις γυναίκες και στον κοινωνικό του περίγυρο. Βιάζεται να φτιαχτεί μυϊκά. Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά το ζω πάνω από 20 χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Ο φοιτητής έρχεται να σπουδάσει, οι γονείς έχουν “ξηλωθεί” όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχει το όνειρο των σπουδών.
Στην αρχή είναι ψαρωμένος, (ανυποψίαστος, διστακτικός) προσπαθεί να βρει το μονοπάτι για να γίνει σκληρός άντρας. Είναι η περίοδος που ψήνεται, αναζητά μεθόδους προπόνησης και τακτικές διατροφής, ή θέλει να συγκρίνει τις γνώσεις που απέκτησε εμπειρικά, εδώ, είναι έτοιμος να μπει ο καθοδηγητής. Είναι αυτός που θα εκπληρώσει την φαντασίωση του μελλοντικού gym junkie. Επιτυχίες στην προσέλκυση του γυναικείου φύλου, κυριαρχία στους συνομήλικους,  κοινωνική προβολή.


δείτε εδώ:

Έρευνα του ΑΠΘ για τη χρήση αναβολικών ουσιών σε αθλούμενους νέους


Δεν θέλω να μάθει ο μπαμπάς μου τι κάνω!

Ο Μπαμπάς, ο Γέρος, δεν έχει ιδέα ότι το παιδί του κάνει τα πρώτα βήματα για να φτιαχτεί. Το μοτίβο γνώριμο, το έχω δει σε αρκετούς νέους που όταν με βλέπουν αλλάζουν δρόμο, διότι αντιλαμβάνονται ότι τους αντιλαμβάνομαι!

Ήρεμα ρε παιδιά εγώ δεν θέλω να γίνεται όπως ο Σβαρτζενέγκερ;

Μακάρι να γίνεις Σβαρτζενέγκερ, προσωπικά έχω δώσει το χέρι σε άνδρες που είχαν μυϊκή επιτυχία, αλλά εδώ διακρίνω το σύνδρομο του τυφλοκούταβου. Παρατηρώ φουσκωμένα παιδιά με πρόσκαιρο μυϊκό σχήμα  (φουσκωτός για τον πολύ κόσμο) αλλά χωρίς πυκνότητα και ποιότητα μυϊκών ινών. Λίγο τρικέφαλος, λίγο στήθος μια νεανική αρρενωπότητα στα πλαίσια της φυσιολογικής ωρίμανσης, μόνο που αυτά τα παιδιά έχουν μπει στο τρυπάκι των gym junkies.

Η Μεταμόρφωση

Η πλειονότητα, όταν φτιάχνεται γρήγορα, και εύκολα, συνήθως αλλάζει συμπεριφορά. Αποδίδει μια εικόνα χαρούμενη ή και επιτυχημένη στο εξωτερικό περιβάλλον, και στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά συνήθως στο σπίτι η συμπεριφορά αλλάζει όπως ο σκύλος που του παίρνεις το κόκκαλο.[quote]Μια πληθυσμιακή ομάδα των gym junkies εξελίσσεται, ξεφεύγει από το παραδοσιακό μοντέλο των εξαρτώμενων και σύντομα γίνεται δραστήριο ντιλεράκι πρωτεϊνών και φαρμάκων.[/quote]

5107813

Ο Εξαρτώμενος gym junkie αγχώνεται για την εικόνα του και κάνει φιλενάδα του τον καθρέπτη. Ταυτόχρονα όσο μπαίνει πιο βαθιά στα ανδρογόνα αλλάζει και το ενδυματολογικό style. Σε αρκετές περιπτώσεις αλλάζει όψη, κάνει ένα πιο δυναμικό κούρεμα στο κεφάλι, μιμείται συμπεριφορές, και ταυτόχρονα γίνεται πιο εξωστρεφής στο περιβάλλον του.[quote]“Θα σου πω εγώ τι πρωτεΐνη να πάρεις” αυτό συμβουλεύει ο ψαρωμένος μέχρι χθες φοιτητής σε ένα αδύναμο παιδί που γυμνάζεται στο Gym.[/quote]

Η Σχέση του με τον Ντίλερ- εξέλιξη

Μια πληθυσμιακή ομάδα των gym junkies εξελίσσεται, ξεφεύγει από το παραδοσιακό μοντέλο των εξαρτώμενων και σύντομα γίνεται δραστήριο ντιλεράκι πρωτεϊνών και φαρμάκων. Ένα εύκολο μεροκάματο μακριά από την οικογένεια. “Θα σου πω εγώ τι πρωτεΐνη να πάρεις” αυτό συμβουλεύει ο ψαρωμένος μέχρι χθες φοιτητής σε ένα αδύναμο παιδί που γυμνάζεται στο Gym.
Εάν ο πνευματικός του χημικός πατέρας είναι κυριαρχικός, δίνει αναφορά για τις πωλήσεις, εάν πιστέψει στον εαυτό του.. εξελίσσεται και σε personal trainer, δίνοντας συμβουλές.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα