Αρχική » Άντρες & Γυναίκες ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ως Σπαρτιάτες!

Άντρες & Γυναίκες ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ως Σπαρτιάτες!

by admin

Οι κουτόφραγκοι πάντα κάτι βγάζουν, που έρχεται και στην Ελλάδα. Το πρώτο Spartan Gym άνοιξε στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο εσωτερικό του 1 Hotel South Beach.Το γυμναστήριο είναι επηρεασμένο από το Spartan Race μια ανταγωνιστική πορεία δοκιμασιών με εμπόδια και προκλήσεις.

Ο Κόσμος θέλει γυμναστική και αδρεναλίνη

Το έχω αναφέρει ο κόσμος δεν μπορεί το στυλάκι, την φιγούρα και τις μουτράκλες, θέλει να γυμναστεί με συμμετοχικότητα και ταυτόχρονα να βελτιώσει το σώμα του.

spartan-gym-1-31f53448-3053-4214-82ec-a5878e85b6f4
Το Spartan Gym δεν είναι ένα τυπικό club υγείας. Ο χώρος επιτρέπει μια πιο οργανωμένη προπόνηση – ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε το είδος της λειτουργικής προπόνησης που συμπίπτει με τις κινήσεις της καθημερινής σας ζωής, μαζί με ό, τι μπορείτε να  συναντήσετε σε μια κούρσα μετ’ εμποδίων όπως το πραγματικό Spartan Race. Εδώ γίνεται μια προσπάθεια, στο γυμναστήριο, που ελπίζει να φέρει επανάσταση ώστε να ωφεληθείτε στον τρόπο που προπονείστε στο εξωτερικό περιβάλλον.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”RluP1BawV00″]

Όπως διαφαίνεται η Βιομηχανία θέλει την συμμετοχικοτήτα αλλά και ο κόσμος ακολουθεί. Οι μορφές γυμναστικής με το πιο δυναμικό style κερδίζουν τον κόσμο που θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Από ότι φαίνεται οι Μυϊκές Barbie ή οι Ογκώδης τύποι δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Το Spartan Gym  προσφέρει μια μινιμαλιστική προσέγγιση στην προπόνηση προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργικότητα στο γυμναστήριο

34

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο στηρίζεται στην ιδεολογία του Spartan Race της δοκιμασίας όπου δεν γνωρίζεις εμπόδια και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Μόνο που εδώ η προπόνηση φέρνει την άσκηση σε μια κατάσταση του παιχνιδιού ενθαρρύνοντάς τον κόσμο να προχωρήσει περισσότερο και να είναι πιο δημιουργικός με καρδιοαγγειακές ασκήσεις  αντί να μένει σταθερός σε ένα ποδήλατο.

spartan-gym-3-549a7b99-4619-4f1f-8acf-29d2a84c2522

Spartan gym το περίφημο δίχτυ προπόνησης συνδυάζεται με σχοινιά και μηχανήματα

Η Νοοτροπία του Spartan gym είναι h λειτουργική κίνηση, έτσι δεν θα βρείτε ένα πάτωμα γεμάτο τυπικά μηχανήματα γυμναστική, εδώ πιστεύουν ότι να  κάθεσαι  κάτω για να ασκηθείς είναι αντιφατικό. Ο Διευθυντής προγράμματος Luis Buron παρομοιάζει τη σπαρτιατική νοοτροπία με το Rocky IV. “Φανταστείτε την προπόνηση του Rocky στα βουνά έναντι του Ιβάν που ήταν συνδεδεμένος με τις μηχανές, προσπαθούμε να πάμε πίσω στον τρόπο προπόνησης του Rocky”

76

Οι άνθρωποι του Spartan Gym  τονίζουν στον κόσμο που δυσκολεύεται να αναρριχηθεί στο τοίχο με το σχοινί, το γνωμικό του ρωμαϊου στωικού φιλοσόφου Σενέκα : “ Δεν είναι ότι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα που δεν προσπαθούμε, αλλά είναι ότι επειδή δεν προσπαθούμε που τα πράγματα είναι δύσκολα”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα