Αρχική » Επιτέλους το Bodybuilding βρήκε το δρόμο του!

Επιτέλους το Bodybuilding βρήκε το δρόμο του!

by admin

Πιστεύτε ότι αυτές οι περιπτώσεις δεν είναι ευκαιρία; Μια μοναδική ευκαιρία προβολής. Το ίδιο δεν κάνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, υποψήφιοι πολιτικοί. Ο Μυϊκός κόσμος ΑΠΑΙΤΕΙ το κάτι παραπάνω. Ούτε τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, θα γνώριζε ο πλανήτης, εάν δεν γινόταν ηθοποιός. Χιλιάδες άγνωστοι, που γυμνάζονται αλλά δεν είναι γνωστοί, θέλουν να ζήσουν διάσημες στιγμές όπως αυτές. Είναι όλοι αυτοί που κάθε μέρα σας τονίζουν: πότε κοιμούνται, πότε τρώνε υγιεινά γεύματα, πως γυμνάζονται, πόσο γοητευτικοί είναι ..τώρα, κατακτούν και την τηλεόραση.

ΝΑΙ! Γιατί συνέχεια όλοι οι άλλοι και όχι και εμείς. Φτάνει πια! Οι μυϊκές οντότητες απαιτούν την προσοχή. Θα λέγαμε ότι το καλύτερο θα ήταν η δημιουργία ενός reality με μυώδης γυναίκες και άνδρες, όπου θα εμπλέκονται, θα γυμνάζονται, θα διαφωνούν, θα προκαλούν την προσοχή, θα ήταν το διαφορετικό show. Για την ώρα η μυϊκή κουλτούρα βρίσκει  ένα μικρό χώρο στην αναγνώριση, αποκτά εξωστρέφεια πέρα από την μικρή κλειστή κοινότητα των μυών. Είναι το αλάτι και το πιπέρι, μετά από τις χιλιάδες ατελείωτες selfie και τα ποζαρίσματα στο διαδίκτυο. Από τις ατελείωτες προετοιμασίες με τα “βελτιωτικά”. Τώρα είναι η ευκαιρία για την αναγνώριση μέσω της τηλεόρασης.

Παρακάτω το επιμορφωτικό κουτσομπολιό που προωθεί την κουλτούρα, όπως προβάλλεται από την σελίδα www.lifenewscy.com

Βίντεο βόμβα έσκασε πριν από λίγα λεπτά στα social media στο οποίο η Κύπρια νυν κοπέλα του παίκτη του Survivor, personal trainer κι αυτή μην νομίζετε, εξηγεί πως είναι η πραγματική του κοπέλα και πως η Βασιλική Αγιαννοπούλου έχει κόλλημα και εμμονή με εκείνον! Επίσης, αναφέρει πως η κοπέλα αυτή χρησιμοποιεί το όνομα του Κωνσταντίνου για να γίνει διάσημη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, τόσο η κοπέλα όσο και η οικογένεια του απαιτούν να κατέβουν τα ψευδή άρθρα αλλιώς θα κινηθούν νομικά στα Μ.Μ.Ε αλλά και στην κοπέλα. Επίσης, μας αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”wt2MG1ct6C8″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα