Αρχική » Ναι δεν έχω να φάω αλλά έχω personal γυμναστή!

Ναι δεν έχω να φάω αλλά έχω personal γυμναστή!

by admin

Όπως το βλέπω σύντομα θα έχουμε το πέρσοναλ της γαλέρας. Φτωχούλικο πέρσοναλ για τους μη έχοντες, κυριλέ πέρσοναλ για τους κατέχοντες. Είναι σαν λέμε το φτωχό κινητό του λαού και το πολυτελέστατο κινητό των πλουσίων. Και οι δυο όμως έχουν κινητό. Η διαφορά όμως είναι ότι εδώ, ανατρέπονται οι κοινωνικές δομές,  διότι και οι φτωχοί κατά κάποιο τρόπο είναι ευχαριστημένοι, ο λόγος;  Nιώθουν ότι έχουν τον υποτακτικό τους, τον ασκησιακό υπηρέτη τους, άσχετα εάν πιστεύουν  ότι κάνουν γυμναστική!
Δεν έχει σημασία εάν ο προπονητής έχει ένα μπρατζάκι σαν σκουπόξυλο, ή αντιθέτως μια μπρατσάρα από φάρμακα. Εάν είναι λίγο παχουλός ή εάν είναι γυναίκα, έχει μπούτια και ποπό. Σημασία έχει να είναι φθηνός και να σας συνοδεύει.


Κατά 25% αυξήθηκε ο αριθμός των αθλουμένων το 2016 στα έξι γυμναστήρια του δήμου Θεσσαλονίκης

Είναι χαρούμενοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο λόγος; Προσήλθε περισσότερος κόσμος λόγω φθήνιας. Ένα δεκαράκι το μηνά και γυμνάζεσαι στα Δημοτικά γυμναστήρια. Λέτε να κάνουν και personal training σε λίγο καιρό; διότι όπως παρατηρούμε στα ιδιωτικά gym έχουμε personal με 5 ή και 4 ευρώ. Ναι, δεν έχω να φάω αλλά έχω personal γυμναστή!  

Η νοοτροπία του δώσε και μένα μπάρμπα

ΝΑΙ! Σήμερα όλοι παρέχουν υπηρεσίες φθηνές, πιο φθηνές, αλλά και υπηρεσίες του άρπα κόλλα και μην σας νοιάζει πως θα γυμναστείτε. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που αντιγράφουν κινήσεις από το YouTube. Είτε γυμνάζεσαι σε Αχούρι, είτε γυμνάζεσαι σε luxury γυμναστήριο ή σε studio το ζήτημα είναι να βγάζεις φωτογραφίες ότι γυμνάζεσαι, ότι είσαι μέσα στην μόδα, και να φοράς απαραίτητα σφιχτό κολάν, ακόμη και εάν δείχνεις άσχημα με το παντελόνι!

Παρακάτω η επιτυχημένη ανακοίνωση – καμπανιά του δήμου που δημιουργεί σκέψεις εκπτώσεων για το μέλλον.


couple, man and woman on Abdominals workout Basic Plank posture on white background

Κατά 25% αυξήθηκε ο αριθμός των αθλουμένων το 2016 στα έξι γυμναστήρια του δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο.

Όπως διευκρινίστηκε, τo 2015 ο αριθμός των αθλουμένων ανήλθε σε 10.540, ενώ το 2016 με τη μείωση της μηνιαίας συνδρομής από 20€ σε 10€ οι αθλούμενοι έφτασαν τους 13.229.

Αντίστοιχα, αυξήθηκε ο αριθμός όσων αθλήθηκαν και στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Δήμος στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Συγκεκριμένα, το 2015 ο αριθμός των αθλουμένων ανήλθε σε 2.197, ενώ το 2016 σε 2.250.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην οποία προχώρησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, έγινε λεπτομερής αναφορά των προγραμμάτων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Όπως ανέφερε ο Αλ. Μπαρμπουνάκης, στόχος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και στόχος της Διεύθυνσης Εκπαίδευσηςτου Δήμου Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Δημοτικών γυμναστηρίων, κολυμβητηρίου και αθλητικών χώρων είναι η δια βίου άθληση και η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου των δημοτών μέσω των παρακάτω δομών:

  • Δημοτικών Γυμναστηρίων
  • Γηπέδων Αντισφαίρισης
  • Δημοτικού Κολυμβητηρίου
  • Ανοιχτών χώρων άθλησης

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης λειτουργούν τα ακόλουθα έξι δημοτικά γυμναστήρια:

Γυμναστήριο Κρυστάλλη (Κ. Κρυστάλλη 4 – Πλατεία Αντιγονιδών – 1η Δημ. Κοινότητα)

Γυμναστήριο Γιαννιτσών (Γιαννιτσών 102-Μοναστηρίου – 2η  Δημ. Κοινότητα)

Γυμναστήριο «Μέγας Αλέξανδρος» (Ολυμπίας 2 και Ευρυσθέως-Άνω Τούμπα) 4η Κοινότητα

Γυμναστήριο Λάρνακος (Λάρνακος 6 και Τήνου – Κ. Τούμπα – 4η Δημ. Κοινότητα)

Γυμναστήριο Θέμελη (Πτ. Θέμελη 11 – Περιοχή Βούλγαρη – 5η Δημ. Κοινότητα)

Γυμναστήριο Τζαβέλλα (Τζαβέλλα 19 – Περιοχή Βούλγαρη – 5η Δημ. Κοινότητα)

Στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει συνολικά τέσσερα γήπεδα τένις, δύο στο πάρκο Νέας Παραλίας (Περιοχή Π. Συνδίκα) και δύο στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Στις εγκαταστάσεις αυτές λειτουργούν σχολές αντισφαίρισης για παιδιά και ενηλίκους, ενώ παράλληλα γίνεται και παραχώρηση των συγκεκριμένων γηπέδων.

Στις παραπάνω δομές υλοποιούνται τα εξής προγράμματα άθλησης:

  • Αεροβική
  • Ορθοσωμική
  • Βάρη
  • Παιδικά Τμήματα
  • Τμήματα ηλικιωμένων
  • Άσκηση για χρόνιες παθήσεις
  • Pilates
  • Crossfit
  • Yoga
  • Powerbars

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Τούμπας, που παραμένει ανοικτό όλο το χρόνο, λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

  • Σχολή εκμάθησης κολύμβησης για ενήλικες
  • Σχολή εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά
  • Υδρογυμναστική
  • Θεραπευτική γυμναστική
  • Ελεύθερη κολύμβηση

Παράλληλα, γίνεται μερική παραχώρηση των υποδομών στην κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας, σε Άτομα με Αναπηρία και σε αθλητές που προετοιμάζονται για συμμετοχή στους αγώνες Special Olympics. Το 2015 ο αριθμός των ατόμων που πήρε μέρος στα προγράμματα του κολυμβητηρίου ανήλθε σε 9.274 και το 2016 σε 9.599. Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, έξι κατηγορίες αθλουμένων (ποσοστό 26% επί του συνόλου – 65+, ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, τρίτεκνοι και μέλη μονογονεϊκών οικογενειών) συμμετείχαν σε όλες τις δομές, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ένα ποσοστό 12% έκανε χρήση εκπτωτικών συνδρομών, ενώ οι κανονικές συνδρομές ανήλθαν σε 62%.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διαθέτει ακόμη 18 γήπεδα καλαθοσφαίρισης και τρία γήπεδα ποδοσφαίρου.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα