Αρχική » ΑΦΕΝΤΙΚΟ Τεστοστερόνη & ΕΠΙΒΙΩΣΗ πόσο μένει στο σώμα;

ΑΦΕΝΤΙΚΟ Τεστοστερόνη & ΕΠΙΒΙΩΣΗ πόσο μένει στο σώμα;

by admin

Οι παντοδύναμοι Όρχεις αποδίδουν φυσιολογικές ποσότητες τεστοστερόνης, αλλά η ανάγκη για φιγούρα και επιβολή δεν μπορεί να περιμένει, την φυσιολογική παραγωγή, από αυτούς τους κυριαρχικούς αδένες. Το ίδιο συμβαίνει και στις γυναίκες, που επιζητούν περισσότερη τεστοστερόνη από την μικρή ποσότητα πού παράγουν οι ωοθήκες τους. Τα επινεφρίδια ακολουθούν ως παραγωγικά όργανα και για τα δυο φύλα.[quote]Το ζητούμενο είναι να καταφέρει κάποιος ή κάποια να έχει το αφεντικό – τεστοστερόνη μέσα στο σώμα, για αρκετό χρονικό διάστημα. [/quote]

Ναι! θα πάρω τεστοστερόνη για να εντυπωσιάσω και να επιβιώσω

Εάν δεν είσαι πλουσιόπαιδο και είσαι φτωχός ή χρεωμένος, πρέπει να βρεις τρόπους επιβίωσης. Σήμερα το φιγουράτο σώμα είναι ένα διαβατήριο. Personal trainers, μοντέλα, εργαζόμενοι στην αθλητική βιομηχανία, παίκτες σε show της τηλεόρασης, επιδιώκουν το αυτονόητο.
“Δεν μπορώ άλλο το μεροκάματο θέλω διαρκή αναγνωρισιμότητα και λεφτά!”

Σε ευχαριστώ τεστοστερόνη που έχεις εγκαθιδρυθεί στο σώμα μου

Η τεστοστερόνη είναι στεροειδής ορμόνη,  που ανήκει στην ομάδα των ανδρογόνων, με χημικό τύπο C19H28O2 και  μοριακό βάρος 288.43 Οι ιδιότητες της τεστοστερόνης διακρίνονται σε ανδρογονικές και αναβολικές, και όπως περιγράφεται, περιλαμβάνουν την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και της δύναμης, την αυξημένη οστική πυκνότητα και αντοχή και την διέγερση της γραμμικής ανάπτυξης και ωρίμανσης των οστών.

rt

Η τεστοστερόνη είναι  ο εργοδηγός, έτσι την χαρακτηρίζω διότι είναι το αφεντικό που εποπτεύει και συμβάλει σε ένα σύνολο βιοχημικών λειτουργιών. Το ζητούμενο είναι να καταφέρει κάποιος ή κάποια να έχει το αφεντικό μέσα στο σώμα για αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Λόγος; μα φυσικά το κρυφό όπλο, απέναντι στον αντίπαλο, στον συναθλητή, τον διαγωνιζόμενο, απέναντι στον πιο αδύναμο.

Πάντα θα ακούς ωραία λόγια..αγαπώ τον κόσμο! κάνω διατροφή,  δείχνω σεβασμό, προσπαθώ πολύ!  κ.α. συνήθως, αυτοί που δηλώνουν όλα αυτά, έχουν ένα κρυφό κεκτημένο, την χημική τους τεστοστερόνη, που δεν πρέπει, ούτε καν να διανοηθείς, ότι μπορείς να την πειράξεις!

Ο άνθρωπος είναι ένα νοήμων ζώο, στην εποχή της πληροφορίας θα προβάλει την φιγούρα ή τα δόντια του!

Θα σε νικήσω! Έχω πάρει Testosterone cypionate με άλλα

Έχεις ένα δύσκολο εμπόδιο να επιβιώσεις, να εργασθείς, να πας στον πόλεμο ή να συμμετάσχεις και σε αγώνες. Η Ντοπα με την Testosterone cypionate σε κάνει χημικό αρκούδι ή αρκουδίτσα διαλέγεις και παίρνεις. Η τεστοστερόνη cypionate, επιτυγχάνει μέγιστες συγκεντρώσεις πλάσματος σε περίπου 3 ημέρες (72 ώρες) μετά την ενδομυϊκή ένεση.  Όταν χτυπήσεις την ένεση η cypionate φεύγει μετά από 40 μέρες χάνοντας σταδιακά τις ιδιότητες της. Εδώ είναι το κόλπο κάνεις συνδυασμούς για να είσαι keep going.

depo-testosterone

Σκέψου,  η Testosterone cypionate κάνει 40 μέρες να φύγει από το σώμα αν εσύ θέλεις η ποσότητα αυτή να μείνει α) περισσότερο χρόνο μέσα στο σώμα β) σε πιο μεγάλη ποσότητα,..τι πράττεις:

  1. Ξεκινάς ένα πλάνο πριν την δουλειά, την επιβίωση ή τον αγώνα
  2. Συνδυάζεις μαζί με την Testosterone cypionate άλλης μορφής Testosterone
  3. Συνδυάζεις μαζί με την Testosterone συμβατά φάρμακα
  4. Αλλάζεις το τροποδοσολογικό σχήμα ώστε να διατηρηθεί

Ωραία! είσαι κοντά στον στόχο αρκεί να δηλώνεις στους ανίδεους ότι όλα οφείλονται στην υπέρμετρη σκληρή σου προσπάθεια. Τύφλα να έχουν οι ανθρακωρύχοι και οι χαμάληδες στις μεταφορικές εταιρείες.
Όντας πονηρά σκεπτόμενος, πρέπει να υπολογίσεις αυτά που υποστηρίζει η πείρα και η βιβλιογραφία, δηλαδή την μάζα του σώματος σου, τις πρωτεΐνες του πλάσματος και τη νεφρική λειτουργία σου.
Εάν έχεις υψηλό μεταβολικό ρυθμό ως άνθρωπος δεν υπάρχει ζήτημα, ρυθμίζεις εκ των προτέρων πόσο φάρμακο θα εκχύσεις ώστε να σου βγει η προσπάθεια.

8bb61a36f320691ed157bdb476450bdd

Εάν είσαι ακόμη πιο πονηρός ή πονηρή και θέλεις να διατηρήσεις το τροποδοσολογικο σχήμα με τις ενέσεις που είχες τσιμπήσει, φροντίζεις να κρύψεις χάπια στεροειδών ορμονών (είναι και πολύ μικρά) στο ταξίδι σου, όπου τα συνδυάζεις με λίγο ψευδάργυρο- σίδηρο και άπλες B COMPLEX. Είναι πονηρό και επικερδές να σε θαυμάζουν οι άνθρωποι, κυρίως εάν έχουν αγαθές προθέσεις, το δικό σου ΕΓΩ θα παραμείνει ακμαίο.

Η συστηματική κυκλοφορία της τεστοστερόνης , οι εξωγενείς εστέρες στο σύστημά σου θα παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο, εάν έχεις φροντίσει να κάνεις δυνατές θεραπείες. Τώρα θα μπορείς να κοροϊδέψεις όλους αυτούς που θέλουν να σου πάρουν την νίκη, την δουλειά, την καλή θέση στον αγώνα ή τα πρωτεία  στο γυμναστήριο.

δείτε επίσης 

Όταν η αγωγή τεστοστερόνης για SEX διαλύει την καρδιά!
ww

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα