Αρχική » Η ΝΕΟΛΑΙΑ δεν μπορεί τους μουντρούχους

Η ΝΕΟΛΑΙΑ δεν μπορεί τους μουντρούχους

by admin

Η ΝΕΟΛΑΙΑ δεν μπορεί τους μουντρούχους, δεν αποδέχεται το style “προσέξτε μόλις μπήκα στο γυμναστήριο και είμαι πολύ ζόρικος” αλλά και το ψεύτικο χαμόγελο, που στόχο έχει το πορτοφόλι. Η τάση έχει μεταβληθεί η νέα ιδεολογία είναι μυς και διασκέδαση, good time! Χαιρόμαστε να γυμναζόμαστε και να περνάμε καλά με ομαδικό τρόπο.

Το BODYBUILDING φαίνεται προς το παρόν να χάνει το στοίχημα, νέες, όμορφες γυναίκες και εμφανίσιμα αγόρια εξασκούνται σκληρά με βάρη, λάστιχα, σχοινιά και μπάρες. Αλλά δεν δέχονται δυστυχώς, ούτε ως σκέψη ότι κάνουν Bodybuilding, άσχετα εάν από εκεί, ξεκίνησαν όλα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”zAzWrO9xZpg”]

To High5 Gym είναι ένα παράδειγμα συμμετοχικής κουλτούρας εκγύμνασης 

Δεν γνωρίζω εάν φταίνε τα drugs  που φούσκωσαν τα μυαλά ορισμένων, εάν είναι η συμπεριφορά κάποιων ..“κάντε στην άκρη τώρα, περνώ εγώ!” Ίσως να είναι ότι πολλοί βγήκαν στην πιάτσα και ζορίζουν τον κόσμο, να τους κάνουν personal ή να τους πουλήσουν πρωτεΐνες και φάρμακα. Μπορεί να είναι και η φιγούρα που δημιουργεί ανακλαστικά αντίδρασης και φαινόμενα κοινωνικού αυτοματισμού απέναντι στο χημικό σώμα.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”auSigBNqACM”]

Το σίγουρο είναι ότι κάνεις δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, άραγε ποια ευθύνη, διότι δεν έχουν καμία εξουσία απέναντι στον θεσμικό και κοινωνικό νόμο αλλά και την ισχυρή καθοδηγητική δύναμη, για να αντιστρέψουν το κλίμα. Στις πιο πολλές περιπτώσεις αρκετοί προτιμούν να παραμείνουν Ντίλερ και πωλητές ή τσιράκια σε forum όπου εκθειάζουν παρακμιακές καταστάσεις. Το ζήτημα είναι ότι η επιτυχία δεν βρίσκεται στα εγκωμιαστικά σχόλια μιας κλειστής ομάδας,  αλλά στην αποδοχή ενός μεγάλου τμήματος του κοινού. Δυστυχώς αυτό προς το παρόν το διεκδικούν διαφορετικές γυμναστικές με βάρη που δεν ονομάζονται BODYBUILDING.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”t1vbWre7s9I”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα