Αρχική » Συλλήψεις στο bodybuilding & το μυϊκό μπουντρούμι

Συλλήψεις στο bodybuilding & το μυϊκό μπουντρούμι

by admin

Είναι για γέλια, ο καθένας δημιουργεί μια σελίδα με δικές του πρωτεΐνες ή αναβολικά στεροειδή και τα πουλάει στο διαδίκτυο. Και εσύ μπορείς να δημιουργήσεις μια εικονική εταιρεία στο εξωτερικό και να εμφανίζεσαι ως συνεργάτης της εταιρείας αυτής στην Ελλάδα. Οι πελάτες θα νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με σοβαρή εταιρεία στο εξωτερικό, στην πραγματικότητα εσύ θα είσαι από πίσω.

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι εδώ για σένα μεροκαματιάρη!

Εάν πουλάς στεροειδή το σχήμα είναι απλό πρώτες ύλες από την Κίνα, κατασκευή και διανομή από τον χώρο σου, στο υπόγειο του σπιτιού, στο γυμναστήριο ή από κάποια αποθήκη. Τα υπόλοιπα είναι πανεύκολα, επαφές με απελπισμένους personal trainers, δυναμικούς crossfiter ή σκληροπυρηνικούς bodybuilders, που θα ευλογούν το όνομα σου και θα σε εκθειάζουν στην πιάτσα. Είναι το σύστημα διανομής.

Richard Rodriguez αυτοκίνητα γούστα και γυναίκες

Richard Rodriguez : Αυτός το έπιασε το νόημα και “άφησε” την δημιουργικότητα του να εξαπλωθεί. Στόχος , άνθρωποι που θελαν την μυϊκή δόση τους, ονειροπλάστες που φαντασιώνονταν καριέρα, τύποι που είχαν πρόβλημα με την τεστοστερόνη τους, γυναίκες που ήθελαν να εντυπωσιάσουν.
Την τετάρτη μπουκάρισε η DEA, με την ομάδα SWAT, στο γυμναστήριο του Iron Addicts Gym και συνέλαβε αρκετούς υπαλλήλους του γυμναστηρίου, με τις κατηγορίες ότι είχαν εμπλακεί σε ένα διεθνές δίκτυο διακίνησης στεροειδών, με εντυπωσιακό τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων.
Αρχηγός, ο Richard Rodriguez που βρέθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, έτοιμος  να επιβιβαστεί σε πτήση κατευθυνόμενος  προς το Λος Άντζελες.

O Jerome Turner, ένα μέλος του γυμναστηρίου, ανέφερε ότι το γυμναστήριο είναι γνωστό στην κοινότητα του bodybuilding. “Μπορείτε να το δείτε στο YouTube” , είπε. “Είναι ένα δημοφιλές γυμναστήριο. Πολλοί άνθρωποι στην κοινότητα έρχονται εδώ για να ασκηθούν”

Ο CT Fletcher, ήταν στο βρώμικο γυμναστήριο αλλά δεν ξέρει τίποτα!

WYqBs00B0JE

Στο γυμναστήριο είχαν αναρτηθεί εντυπωσιακές φωτογραφίες του μυώδους επαγγελματία, CT Fletcher, που είπε ότι δεν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα και μόνο “άφησε” το γυμναστήριο να χρησιμοποιήσει το όνομά του.

DEA και διασυνδέσεις

Η Drug Enforcement Administration (DEA) έρευνα την περίπτωση το κύκλωμα να είχε διασυνδέσεις σε άλλα κράτη, (λέτε να βγεί μετά από μήνες κάποια Ελλάδα;) Ο εισαγγελέας των ΗΠΑ, Attorney Robert L. Capers ανέφερε ότι οι  κατηγορούμενοι απέκτησαν  εκατομμύρια  δολάρια μέσω των παράνομων διαδικτυακών πωλήσεων με τα  αναβολικά στεροειδή. “The defendants made millions of dollars through the illicit online sales of anabolic steroids,”

Το γυμναστήριο Iron Addicts Gym δεν ήταν το κλασικό μυϊκό μπουντρούμι, είχε την φινέτσα του HARD CORE και προωθούσε την φιγούρα, την αγριάδα, και την μυϊκή μαγκιά, ως ένα προκλητικό promotion που απευθυνόταν στο κοινό.

Στο Instagram, ο Richard Rodriguez παρουσιαζόταν ως ένας φανατικός του γυμναστηρίου, που πόζαρε με κορυφαίους αθλητές του bodybuilding και αναρτούσε φωτογραφίες των πολυτελών σπορ αυτοκινήτων του. (Rodriguez’s luxury cars, a McLaren and a white Porsche)
Ο Richard Rodriguez φαίνεται να είχε προκάλυψη την ιστοσελίδα Wellness Fitness & Nutrition Network  (WFN )που ως βάση, κατείχε ένα χώρο πάνω από το γυμναστήριο. Οι εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη ανέφεραν ότι η σελίδα ήταν παραπλανητική και όποιος συνδεόταν με αυτήν αγόραζε φάρμακα.
Οι πράκτορες της DEA ανέφεραν ότι τα υλικά για την προπαρασκευή των στεροειδών αγοράζονταν διαμέσου της σελίδας WFN από διάφορες εταιρείες στην Κίνα. Από εκεί, η πρώτη ύλη των στεροειδών σε μορφή σκόνης  αποστέλλονταν σε ένα μυστικό εργαστήριο, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, για να κατασκευαστούν τα φάρμακα και αργότερα στο Μαϊάμι, όπου επικολλούνταν οι λογότυποι, συσκευάζονταν και αποστέλλονταν στους πελάτες τα αναβολικά στεροειδή φάρμακα.

Μπουκάρει η DEA και η ομάδα SWAT

 

Οι πράκτορες  ως πελάτες αγόρασαν αναβολικά στεροειδή αξίας πάνω από $ 30.000, από την σελίδα WFN, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου. Η εταιρεία, επίσης, φέρεται πρόσφατα να ξέπλυνε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια από την πώληση των στεροειδών που επανεπενδύονταν πάλι στην αγορά. Πρόσφατα είχαν αποστείλει  $ 350.000 στην Κίνα για να αγοράσουν στεροειδή σε μορφή σκόνης (πρώτη ύλη).


 

Το ζευγάρι των Rodriguez έκανε πάνω από $ 2.3 εκατομμύρια σε μετρητά, μεταξύ Ιανουαρίου 2015 και Οκτωβρίου 2016. Το 20 % της εταιρείας Ροντρίγκεζ  ανήκει στον John Ferrell, ιδιοκτήτη και διαχειριστής των προϊόντων Desert Formulations στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Ο Φέρελ έκανε εισαγωγή τα στεροειδή, σε μορφή σκόνης, από την Κίνα και τα τροποποιούσε σε υγρά στεροειδή στο εργαστήριό του.

Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια μεταφέρθηκαν από παράνομα έσοδα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, που συνδέονται με την σελίδα WFN, ανέφεραν οι ερευνητές.

Richard Rodriguez και η Ms. Olympia Iris Kyle!

13248825_1015132348567890_674610033_n

Μαζί με τον Richard Rodriguez συνελήφθησαν η σύζυγος του Nancy Melo-Rodriguez και αλλά άτομα, οι, John Ferrell, Erick Vittitow, Bader Alaskari, Bernard Duran και ο Jonathan Gonzalez. Τα άτομα που συνελήφθησαν την Τετάρτη κατηγορούνται για  διανομή – πωλήσεις στεροειδών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αντιμετωπίζοντας ποινές έως και 20 χρόνια στη φυλακή.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα