Αρχική » Generation Iron 2: Η ευκαιρία των Μυϊκών Παθιασμένων!

Generation Iron 2: Η ευκαιρία των Μυϊκών Παθιασμένων!

by admin

Από ότι φαίνεται το Bodybuilding έχει ακολουθήσει τον μονόδρομο του οικονομικού τυχοδιωκτισμού. Δεν διακρίνω κάποια σχέση με το πρωταρχικό Ντοκιμαντέρ του Pumping Iron (1977) και πρωταγωνιστή  τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ με την νέα ταινία Generation Iron 2 (2017).
Στη πρώτη προσπάθεια ο κόσμος γνώρισε τους μύες και τους bodybuilders που τους αναδείκνυαν ως ένα Ντοκιμαντέρ αναφοράς σε αυτούς. Μια νέα αποκάλυψη στο ευρύ κοινό. Ήταν το ξεκίνημα της μυϊκής δημοσιοποίησης, που χώρεσε στην συνείδηση των υποψιασμένων και των ανυποψίαστων θεατών <σπάζοντας> τα όρια του αντρικού παραδοσιακού μοντέλου.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”xNa9Qx81iRM”]

Το Generation Iron 2 (2017) επιδεικνύει το τωρινό μυϊκό μοντέλο με ένα ιδιαίτερο στυλ, που προσπαθεί να πείσει για τον νέο τρόπο ζωής, που συμπεριλαμβάνει τα αναβολικά στεροειδή ως μια εκπεφρασμένη υποκουλτούρα, αλλά παράλληλα προβάλει τον πλούσιο και διάσημο τρόπο ζωής γνωστών bodybuilders, που δεν συντηρούν το κλασσικό αγωνιστικό μοντέλο, αλλά είναι διάσημοι για την ακραία μυϊκή τους κουλτούρα. Ακούγεται συχνά ..“είναι δουλειά είναι Businesses!”

gi2

Rich Piana μια καλή ευκαιρία δημοσιοποίησης με ντοκουμενταρίστικο ρεαλισμό 

Στην ταινία συμμετέχουν πρόσωπα που είναι διάσημα και προσφέρουν στην Βιομηχανία του BODYBUILDING και Fitness, όπως οι Calum Von Moger, Rich Piana, αλλά και επαγγελματίες bodybuilders όπως ο Kai Greene, ένας από τους πιο δημοφιλείς bodybuilders  στον πλανήτη.
Η Vladar Company, είναι ο παραγωγός της ταινίας σε συνεργασία με την Generation Iron Fitnes και στην διανομή – προώθηση με την Body Power. Το Generation Iron 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Body Power Expo στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κυριακή 12 Μαΐου του 2017. Το πρώτο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Generation Iron» το 2013 ήταν μια παρόμοια παράγωγη της  εταιρείας Vladar Company και απέφερε συνολικά $ 850.000 δολάρια στο box office των ΗΠΑ.

Vlad+Yudin+Kai+Green+Generation+Iron+Premieres+tBlwsyy_kwSl

Ο Vlad Yudin (δεξιά) Ρώσος σκηνοθέτης και παραγωγός

“Η βιομηχανία του  bodybuilding και fitness συνεχίζει να εξελίσσεται δραματικά τα τελευταία χρόνια, νέες προσωπικότητες και αστέρια αναδύονται στο άθλημα” δήλωσε ο Vlad Yudin, Ρώσος σκηνοθέτης και παραγωγός  “Περιμέναμε, για να κάνουμε τη συνέχεια του Generation Iron, τη σωστή στιγμή και με τους  σωστούς χαρακτήρες”

orton4

Nick Orton, CEO της εταιρείας BodyPower

Στόχος, σίγουρα, οι οπαδοί! Αναφέρει ένας από τους παραγωγούς, ο Nick Orton, o CEO της εταιρείας BodyPower: “Κοιτάμε τη μετάβαση του bodybuilding στη λαϊκή κουλτούρα και την επικρατούσα τάση. … Το άθλημα δεν ζει πλέον στις  σκοτεινές γωνίες της κοινωνίας και είμαι πάρα πολύ περήφανος που είμαστε μέρος της προώθησης και της ανάπτυξης του πολιτισμού στα γυμναστήρια μέσω της BodyPower”

Δείτε επίσης εδώ: 


2016:Too Big for the World Κυρία μου! Είσαι μια από τις γυναίκες που δεν χρειαζόμαστε!


 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα