Αρχική » Λυπηθείτε τον καθηγητή είναι καλό χημικό παιδί!

Λυπηθείτε τον καθηγητή είναι καλό χημικό παιδί!

by admin

Είναι άδικο γελούν οι σκύλοι και οι γάτες. Στις ΗΠΑ , ο νόμος για την διακίνηση και την χρήση αναβολικών στεροειδών είναι τόσο αυστηρός που αν και εσύ ο ίδιος είσαι χρήστης και κατέχεις μια ποσότητα, αυτόματα μετά την σύλληψη βρίσκεσαι να κάνεις καριέρα στην φυλακή. Στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο! Ακόμη και εάν πουλάς αναβολικά στεροειδή (έμπορος) σε μεγάλες ποσότητες, διώκεσαι κυρίως για λαθρεμπόριο και μη έκδοση αποδείξεων! και δεν υπάγεσαι αν και έμπορος- διακινητής να έχεις τελέσει μια κακουργηματική πράξη,  όπως  στις ΗΠΑ, όπου οι αναβολικές ουσίες έχουν σχεδόν παρόμοια ποινή με τις  ναρκωτικές ουσίες.

Λυπηθείτε τον καθηγητή μουσικής 

Ένας καθηγητής μουσικής στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα-Λίνκολν κατηγορείται για κατοχή στεροειδών, Ο Jeffrey McCray  χρεώθηκε την Τρίτη με εννέα κατηγορίες για κατοχή ελεγχόμενων ουσιών.

58a34f8cc2c26.image

Jeffrey McCray καθηγητής μουσικής

Ο καθηγητής μουσικής είπε στην αστυνομία  ότι χρησιμοποίησε αναβολικά στεροειδή για να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο αγωνιστικό bodybuilding. Οδηγήθηκε στη φυλακή και η εγγύηση του ορίστηκε στα $ 10.000.

Ελλάδα

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις, προπονητής, personal trainer, γνώστης ουσιών, ηθοποιός που λέει παραμύθια στους πελάτες και τους ντοπάρει, γνώστης πρωτεϊνών που τις πουλάς μαζί με λίγα στεροειδή, με λίγα λόγια είσαι ο λίγο από όλα.. όπως οι σαλάτες στην ταβέρνα!

Και πάνω από όλα.. κερνάς στην υγειά του νόμου!

Επίσης κάτι τελευταίο ο παρακάτω τύπος  22 ετών είχε roid rage, και τα έσπασε όλα διότι τα αναβολικά του κουδούνισαν το κεφάλι, δεν αξίζει σχολιασμό  και μια συμβουλή εάν δεν το αντέχεις μην το κάνεις.. η  παραπομπή εδώ: ROAD RAGE HORROR Drunk bodybuilder mowed down his girlfriend in his car after furious steroid-fuelled row

nintchdbpict000302011722

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα