Αρχική » Την Βοήθησαν τα ανδρογόνα από γυναίκα να γίνει άνδρας!

Την Βοήθησαν τα ανδρογόνα από γυναίκα να γίνει άνδρας!

by admin

Εδώ έχουμε μια επιλογή αλλαγής φίλου. Δεν δύναται να προκύψει κριτική για αυτή την απόφαση. Στην είδηση όμως αναφέρεται ότι η γυναίκα για να κάνει αλλαγή φίλου χρησιμοποίησε ανδρικές ορμόνες, διότι δεν γινόταν να αλλάξει! Το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο καταλυτική τελικά είναι η χρήση ορμονών στην μυϊκή αλλαγή και στην διαταραχή του ορμονικού προφίλ;[quote]Τελικά ποσό εικονικό είναι και για τους άνδρες που προβάλουν μύες λέγοντας ότι τα καταφέρνουν καλά όταν ακόμη και οι γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα! [/quote]

Μήπως τελικά έχουμε εισέλθει σε ένα εικονικό μυϊκό μονοπάτι, oπου όποιος χρησιμοποιήσει τα πιο δραστικά φάρμακα μεταμορφώνεται δραματικά, και στην συνέχεια προβάλει κατά περίπτωση (λιγότερο η περισσότερο ογκώδης ) το σώμα του; Όταν μια γυναίκα γίνεται bodybuilder, το έχουμε δει εξάλλου ως επιλογή, όπου οι ανδρογόνες ορμόνες δεν την χαρακτηρίζουν ως άνδρα η ιδία χρησιμοποιεί φάρμακα για να γίνει άνδρας! Τέλος, ποσό εικονικό είναι και για τους άνδρες; που προβάλουν μύες, λέγοντας ότι τα καταφέρνουν καλά! όταν ακόμη και οι γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα!

δες σε αυτό το video την Ιστορία του 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”UiCTpu3AyYY”]

Το 2014 υποβλήθηκε σε μαστεκτομή- εξ ου και η φωτογραφία με τις ουλές- και άρχισε να παίρνει ανδρικές ορμόνες. Παράλληλα επικεντρώθηκε στη γυμναστική και κυρίως το Crossfit και το τρέξιμο.


 

Παρακάτω η ιστορία από το newsonly.gr

[quote]τελικά νιώθει άνετα στο δέρμα του ενώ μεταμορφώθηκε σε bodybuilder[/quote]
Βλέποντας τον 30χρονο Cody Harman με κοιλιακούς – φέτες και μύες δύσκολα συνειδητοποιεί κανείς ότι πριν από επτά χρόνια ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, στον γάμο του στον οποίον ήταν η νύφη. Ο transgender άνδρας αποκάλυψε το πώς υπερνίκησε τους φόβους του και τελικά νιώθει άνετα στο δέρμα του ενώ μεταμορφώθηκε σε bodybuilder. Ο Cody φαίνεται να αποτελεί την επιτομή της αυτοπεποίθησης με six pack κοιλιακούς και σμιλεμένους μύες σε όλο του το σώμα. Όμως επτά χρόνια πριν, όταν περπατούσε στο διάδρομο της εκκλησίας με νυφικό ως γυναίκα, τον κυρίευε ο φόβος καθώς ανησυχούσε για το τι θα έλεγε ο κόσμος αν ήξερε ότι ήταν τρανασέξουαλ.

Ο Cody Harman,  έχει εισέλθει σε διαγωνισμούς bodybuilding ως άνδρας (Φωτογραφία: Νέα Dog Media)

PAY-I-TRANSFORMED-FROM-A-SIZE-6-HOUSEWIFE-TO-A-MUSCLE-BOUND-HUNK

Ο 30χρονος σεφ από την Καλιφόρνια πάντα ένιωθε σαν αγόρι όταν ακόμη μικρό κορίτσι και ήξερε ότι δεν θα έπρεπε να παντρευτεί, αλλά επτά χρόνια αργότερα είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. Οπως λέει ο Cody, «ήξερα ότι έκανα λάθος με το να παντρευτώ, αλλά δεν ήξερα πώς να το πω σε όλους. Είμαι πολύ πιο χαρούμενος τώρα που μπορεώ να ζω ως άνδρας».

«Δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο διαφορετικά νιώθω ψυχικά και σωματικά. Πάντα αγαπούσα τη γυμναστική και αυτό το σώμα είναι αυτό που πάντοτε ήθελα», πρόσθεσε. Από τη στιγμή που ξεκίνησε το λύκειο, έδινε σκληρό αγώνα με τις αλλαγές στο γυναικείο σώμα που επέρχονται με τη εφηβεία. «Παρατηρώντας το σώμα μου να αλλάζει ήταν κάτι πολύ σκληρό. Το μισούσα και ήθελα να είμαι ένα από τα αγόρα. Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν μικροκαμωμένος και δεν είχα καμπύλες. Γνώριζα επίσης ότι με έλκυαν τα κορίτσια, αλλά λόγω του ότι οι γονείς μου ήταν θρησκόληπτοι με έκαναν να νομίζω ότι είναι αμαρτία, και έτσι έβγαινα με αγόρια», ανέφερε ο Cody.

PAY-I-TRANSFORMED-FROM-A-SIZE-6-HOUSEWIFE-TO-A-MUSCLE-BOUND-HUNK (1)

Ο Cody λέει ότι θέλει να γίνει τώρα ένας προσωπικός γυμναστής για να βοηθήσει τους ανθρώπους (Φωτογραφία: Νέα Dog Media)

Στα 20 του χρόνια γνώρισε τον σύζυγό του/της μέσω μίας ιστοσελίδας γνωριμιών και το 2008 έρχεται η ώρα του γάμου. «Ήξερα πως κάτι πάει λάθος γιατί δεν είχα καθόλου ερωτικά συναισθήματα για τον Adam. Ακόμα και την ημέρα του γάμου ένιωθα άβολα μέσα στο νυφικό μου, αν και προσποιούμουν πως ήμουν ευτυχισμένος». Τρία χρόνια μετά, το 2011 επέστρεψε στην Καλιφόρνια και πήγε σε μια σχολή μαγειρικής με την ελπίδα μια νέα καριέρα να τη βοηθήσει, ενώ υο 2012 μίλησε στην οικογένεια και τους φίλους του πως ήταν λεσβία και έναν χρόνο αργότερα τους είπε πως ήταν διεμφυλικός.

PAY-I-TRANSFORMED-FROM-A-SIZE-6-HOUSEWIFE-TO-A-MUSCLE-BOUND-HUNK (3)

Ο Cody είπε ότι ήξερε ότι είχε κάνει λάθος όταν παντρεύτηκε (Φωτογραφία: Νέα Dog Media)

Το 2014 υποβλήθηκε σε μαστεκτομή- εξ ου και η φωτογραφία με τις ουλές- και άρχισε να παίρνει ανδρικές ορμόνες. Παράλληλα επικεντρώθηκε στη γυμναστική και κυρίως το Crossfit και το τρέξιμο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και πέρσι ξεκίνησε να ασχολείται με την άρση βαρών. Το τελικό στάδιο της αλλαγής φύλου θα είναι για τον Cody τον Ιούνιο, όταν θα υποβληθεί σε φαλλοπλαστική. Τότε ελπίζει να μπορέσει να βρει και τον έρωτα.

«Τώρα είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Το μήνυμά μου είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή, έχουμε όλοι μόνο μία ευκαιρία».

Πηγή: Mirror

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα