Αρχική » O Roelly Winklaar “φωτεινό” παράδειγμα για άντρες που θέλουν να κάνουν καριέρα με τους μύες

O Roelly Winklaar “φωτεινό” παράδειγμα για άντρες που θέλουν να κάνουν καριέρα με τους μύες

by admin

Πρέπει να γίνεις έτσι, αυτό θέλουν οι Ιταλοί από σένα. Δεν υπάρχει όριο, μόνο μυϊκός συμβιβασμός. Εάν αντέχει η καρδιά σου και τα νεφρά σου τότε μπορείς να χαράξεις τον δρόμο του “ολλανδικού  Beast” Roelly Winklaar. O Roelly Winklaar είναι ένα “φωτεινό” παράδειγμα για τους υποψήφιους άντρες που θέλουν να κάνουν καριέρα με τους μύες. Για αυτούς που δεν θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους σε μια πόρτα ενός club, να δουλεύουν σεκιούριτι  ή να παρακαλούν κάποιον πρωτεϊνούχο μπακάλη να τους σπονσοράρει. Για αυτούς που θέλουν δόξα, χρήμα και γυναίκες.

ro

Ο Roelly Winklaar το 2009 αποφάσισε να ρισκάρει και να γίνει μυϊκά βαρύτερος, τι στα κομμάτια μια ζωή την έχουμε, η ιδία η ζωή είναι ρίσκο, σήμερα είσαι εδώ και αύριο φεύγεις δεν είναι κάτι  νέο, πολλά αποφασισμένα μυϊκά Ντούκια που δεν λογάριαζαν την ζωή τους και την υγεία τους  εξέφρασαν αυτή την άποψη.
Σήμερα ο 39 χρονος Roelly Winklaar με ύψος 1.68cm και πολλά μυϊκά κιλά είναι ο δυναμίτης της Ιταλικής φίρμας συμπληρωμάτων διατροφής με το γιαπωνέζικο όνομα Yamamoto.

Δείτε επίσης εδώ 

Tι check up κάνω στην ηλικία των 30 στα 40 ή στα 50

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα