Αρχική » “Animal PM” το “Blade” και το “Rich Piana 5% Nutrition” μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

“Animal PM” το “Blade” και το “Rich Piana 5% Nutrition” μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

by admin

Η υπηρεσία Υγείας του Καναδά συμβουλεύει τους Καναδούς να μην χρησιμοποιούσουν  τα προϊόντα που έχουν κατασχεθεί και εμπεριέχουν σε τρία από αυτά μη εξουσιοδοτημένες ουσίες προς χρήση για την προπόνηση. Τα προϊόντα  κατασχέθηκαν στο κατάστημα  Reflex Supplements at #105–10712, 78 Ave., Grande Prairie, AB. (Υπάρχουν και στο διαδίκτυο). Τα προϊόντα αυτά επίσης  πωλούνται σε άλλα σημεία λιανικής πώλησης στο Καναδά .

Τα προϊόντα είναι:

  • Animal PM – περιέχει L-dopa
  • Blade  περιέχει  L-dopa και yohimbine
  • Rich Piana 5% Nutrition – 5150  περιέχει synephrine και καφεΐνη ένας συνδυασμός που μπορεί να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία.

Affected products

 Labelled to contain

Animal PM

 Mucuna Pruriens (seed) (standardized for 15% L-dopa)

Blade

 Yohimbine HCL

Rich Piana 5% Nutrition – 5150

 Caffeine and synephrine HCL

 

Τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε αυτά τα προϊόντα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα αυτά . Διαβάστε τις ετικέτες των προϊόντων για να επαληθεύουν ότι τα προϊόντα υγείας έχουν εγκριθεί για πώληση από την υπηρεσία Υγείας του Καναδά. Τα Εγκεκριμένα προϊόντα υγείας έχουν ένα οκταψήφιο κωδικό  DIN, DIN-HM ή NPN.

To Rich Piana 5% Nutrition – 5150 απομακρύνθηκε επειδή η ποσότητα της καφεΐνης (400mg / ημέρα) με την παρουσία της synephrine υπερβαίνει την αποδεκτή ποσότητα.
δες εδώ 

5150

 

Πως επηρεάζουν οι ουσίες

L-Dopa, επίσης γνωστή ως λεβοντόπα, είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο που συνδυάζεται με άλλα συστατικά του φαρμάκου σε φάρμακα κατά του Πάρκινσον. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας.

Η Λεβοντόπα μπορεί να αλληλεπιδράσει με φάρμακα που συνταγογραφούνται για την υψηλή πίεση του αίματος, και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες που είναι έγκυες, που προγραμματίζουν να μείνουν έγκυες ή θηλάζουν. Επίσης, δεν πρέπει να λαμβάνεται από άτομα με γλαύκωμα κλειστής γωνίας, που κάνουν  θεραπεία στην καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τους πνεύμονες που έχουν ορμονικές ασθένειες ή ένα ιστορικό μελανώματος. Επίσης εκείνοι που δεν πρέπει να λαμβάνουν φάρμακα όπως ισοπροτερενόλη, αμφεταμίνες ή επινεφρίνη. Οι παρενέργειες απαιτούν ιατρική φροντίδα και περιλαμβάνουν: ανεξέλεγκτες κινήσεις του προσώπου, στα βλέφαρα, το στόμα, τη γλώσσα, το λαιμό, τα χέρια, τα χέρια ή τα πόδια,  σοβαρή ή επίμονη ναυτία ή εμετό,  αρρυθμία ή φτερουγίσματα στο στήθος,  αίσθημα ζαλάδας όταν κινείστε απότομα ή ασυνήθιστες αλλαγές στη διάθεση ή τη συμπεριφορά.

Υοχιμβίνη προτείνεται ως ιατρική συνταγή και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας. Η χρήση των φαρμάκων που περιέχουν Υοχιμβίνη (είτε ως υδροχλωρική υοχιμβίνη ή το εκχύλισμα του φλοιού yohimbe) μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, ιδιαίτερα σε άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, ή την καρδιά, νεφρική ή ηπατική νόσο. Παρενέργειες που σχετίζονται με την yohimbine

Three unauthorized workout supplements—“Animal PM,” “Blade,” and “Rich Piana 5% Nutrition – 5150”— may pose serious health risks

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα