Αρχική » Κλενβουτερόλη την αγαπώ τόσο πολύ!

Κλενβουτερόλη την αγαπώ τόσο πολύ!

by admin

Γυμναστήριο, δυο μυϊκά πιτσιρίκια κοιτούν το ένα το άλλο, έχουν φτιαχτεί, σε αυτό συμβάλει η δραστική ντόπα που έχει κατακλύσει το σώμα τους αλλά  και η θελκτική δεσποινίδα, με τους Boom-Boom γλουτούς , που “σκουπίζει το πάτωμα κάνοντας διατάσεις μπροστά τους.

Κάνει καλό σε Βοοειδή – άλογα -γουρούνια και ανθρώπους!

Τα πιτσιρίκια δεν είναι βόδια αλλά συμπεριφέρονται κινητικά σαν βόδια.

Ρε μαλακααά! Έκοψες από τώρα; Δεν είναι νωρίς;
Δεν θα την πατήσω όπως πέρσι, τροποποίησα το σχήμα με το Γκλεν!
Ναι! Είσαι μπαλαρισμένος και κομμένος και με αντοχή..Ε!
θα σε συστήσω στο δικό μου είναι και αγωνιστικός στο cross

Παλιά το Γκλεν (Κλενβουτερόλη) το έπαιρναν στο bodybuilding και στο στίβο, τώρα μπήκε και στο crossfit.

Με την σειρά τους οι Κινέζοι εξύμνησαν την Κλενβουτερόλη, και για αυτό την διοχέτευσαν στα δικά τους βόδια και γουρούνια. Αυτός ήταν ένας ασιατικός τρόπος, που βοήθησε τα ζώα τους. Οι Κινέζοι το διοχέτευσαν με ακούραστο τρόπο στην βιομηχανία, με τον ίδιο τρόπο που πολλοί τύποι τα διοχέτευσαν στο σώμα τους, για να είναι έτοιμοι στις παραλίες της  Μεσογείου.

Παρακάτω αναφέρω αυτό που πολλοί φοβούνται, δηλαδή να καταναλώσουν  Κλενβουτερόλη από το κρέας, όταν  κάποιοι τη διοχετεύουν σε ποσότητες και εν γνώση τους στο σώμα τους!


Το φαινόμενο είχε πάρει διαστάσεις τα προηγούμενα χρόνια όπου ο Παγκόσμιος Οργανισμός κατά της Φαρμακοδιέγερσης (WADA) ήταν θορυβημένος  από τις εκθέσεις στ η χρήση  στεροειδών και  κλενβουτερόλης σε βοοτροφικές μονάδες και μονάδες χοίρων  στην Κίνα και άλλα μέρη του κόσμου που ήταν  ανεξέλεγκτες. Η WADA είχε επισημάνει σχετικά με τους κινδύνους της κλενβουτερόλης σε  μολυσμένο  από την ουσία κρέας.  Αθλητικές οργανώσεις  είχαν προειδοποιήσει τους αθλητές τους να μην τρώνε  προϊόντα κρέατος από ορισμένες χώρες, ακριβώς για να βεβαιωθούν ότι δεν θα είναι θετικοί  σε αυτές τις ουσίες όπως και οργανισμός Οργανισμός Πρότυπων Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου που προειδοποιούσε  τους αθλητές για τους κινδύνους από την κατανάλωση μολυσμένων προϊόντων με βάση το κρέας  ο FSA δήλωνε: αθλητές να αποφεύγετε να τρώτε συκώτι, καθώς το προϊόν με βάση το κρέας μπορεί να περιέχει υψηλές ποσότητες των στεροειδών κλενβουτερόλη. [quote]Υπολείμματα κλενβουτερόλης μπορεί να επηρεάσει τους πνεύμονες και τη λειτουργία της καρδιάς σε άτομα που έχουν φάει το ήπαρ ή το κρέας των ζώων που έλαβαν το φάρμακο.[/quote]

clen141

Σύμφωνα με την FSA, όποιος τρώει μεγάλη μερίδα από συκώτι βοοειδών, η υψηλή συγκέντρωση κλενβουτερόλης μπορεί να οδηγήσει σε ένα θετικό τεστ για στεροειδή. Αν και εξακολουθεί να εξαρτάται σε πολλούς  παράγοντες όπως το ύψος (ποσότητα) της κατανάλωσης του συκωτιού, τα επίπεδα της κλενβουτερόλης στο κρέας, η στιγμή της δοκιμής ανίχνευσης στον αθλητή, και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση των δειγμάτων. Το 2006, πάνω από 300 άνθρωποι στην Κίνα αρρώστησαν μετά την κατανάλωση αλλοιωμένου κρέατος από κλενβουτερόλη.
Over 300 people in Shanghai were hospitalized complaining of dizziness, fatigue, tachycardia, and muscle spasms after consuming pork from pigs fed Clenbuterol.
(δες εδώ)

Υπολείμματα κλενβουτερόλης μπορεί να επηρεάσει  τους πνεύμονες και τη λειτουργία της καρδιάς σε άτομα που έχουν φάει το ήπαρ ή το κρέας των ζώων που έλαβαν το φάρμακο.

(μελέτες με τη χρήση 14 C-κλενβουτερόλη σε βοοειδή και ιπποειδή δες εδώ 
με τη χρήση σε βοοειδή χορηγούνται 14 C-κλενβουτερόλη είτε από το στόμα, με ενδομυϊκή ή ενδοφλέβια ένεση, έδειξε ότι απέκκριση ως ποσοστό της δόσης ήταν 50 – 85% στα ούρα, 5-30 % στα κόπρανα και, ενδεχομένως, 0,9 – 3% στο γάλα, όταν μετράται τόσο κατά τη διάρκεια της περιόδου δοσολογίας και για 4-15 ημέρες μετά τη χορήγηση.)[quote]επισημαίνει ότι η κλενβουτερόλη είναι μόνο εγκεκριμένη από τον FDA -όταν συνταγογραφείται από κτηνίατρο για χρήση σε ίππους![/quote]

Αργότερα η Κίνα αναγκάστηκε να θεσμοθετήσει Νόμο που ονομάστηκε ως  “Order 27” και στόχευε στην ενημέρωση και κατεύθυνση των παραγωγών και των εμπόρων για το πώς  πρέπει να πάρουν μια άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας για την πώληση τροφίμων και να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και να δημοσιεύουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και τα διαπιστευτήριά τους σε σύνδεση με δικτυακούς τόπους αναζήτησης. Δεν είναι τυχαίο ότι στις ΗΠΑ ο οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων – FDA, επισημαίνει ότι η  κλενβουτερόλη είναι μόνο εγκεκριμένη από τον  FDA -όταν συνταγογραφείται από κτηνίατρο για χρήση σε ίππους! Αν και το 2006, αρκετά άλογα στη Λουιζιάνα ψόφησαν  αφού χορηγήθηκε  παράνομα  κλενβουτερόλη.

δες εδώ: Counterfeit Clenbuterol Killing Horses

Σήμερα η παράνομη κλενβουτερόλη βρίσκει το δρόμο  προς τις Ηνωμένες Πολιτείες από καταστήματα στο Μεξικό, τον Καναδά και άλλες “χώρες” Όσο αναφορά τους αθλητές τους οι Αμερικανοί τους επισήμαιναν  να προσέχουν τα κινέζικα ζώα :  διότι τροφοδοτείται παράνομα στα ζώα Κλενβουτερόλη  για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και την βελτίωση του άπαχου μυϊκού ιστού.

Crazybulk-Results-before-after

For all those wanting to reduce weight and also gain lean muscle mass should go to clenbuterol Australia, clenbuterol is the best weight loss pill product available in the market in Australia Με αυτό το μήνυμα διαφημίζεται η  κλενβουτερόλη σε σελίδα στην Αυστραλία που είναι κοντά στην Κίνα!

Μυϊκή χάρη ωραία φιγούρα

Επανέρχομαι στα μυϊκά πιτσιρίκια, δεν πιστεύω ότι άλλαξαν μυαλό διότι τα εσωτερικά τους όργανα άντεξαν τα χημικά κοκτέιλ με το Γκλεν και τα αλλά, διότι εδώ προτείνεται για “τη θεραπεία άσθματος και άλλων καταστάσεων με αναστρέψιμη απόφραξη των αεροφόρων οδών”  Την ιστορία αυτή την βίωσα και την βιώνω όλα αυτά τα χρόνια στην Βιομηχανία του fitness δεν είναι κάτι νέο , απλά σκέπτομαι μήπως οι κινέζοι ήξεραν κάτι περισσότερο που το έδιναν σε ποσότητες στα δικά τους βόδια.

Αντενδείξεις: Υψηλή αρτηριακή πίεση, στεφανιαία νόσος, υπερτροφική συμφορητική μυοκαρδιοπάθεια, θυρεοτοξίκωση, ιδιοπαθής υποβαλβιδική στένωση της αορτής, ταχυκαρδία, ταχυαρρυθμία, αναισθησία με αλοθάνη ή κυκλοπροπάνιο, κύηση.

Aνεπιθύμητες ενέργειες: Mυϊκός τρόμος, ανησυχία, εφίδρωση, κεφαλαλγία, ίλιγγος, ταχυκαρδία, υπέρταση, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού, κρίσεις στηθάγχης, υποξαιμία.

Aλληλεπιδράσεις: Mε φάρμακα που έχουν συμπαθητικομιμητική δράση αυξάνονται οι κίνδυνοι εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών. Οι β-αποκλειστές ανταγωνίζονται τη βρογχοδιασταλτική της δράση.

Προσοχή στη χορήγηση: Σε ασθενείς με διαταραχές του καρδιακού ρυθμού, σακχαρώδη διαβήτη, υπέρταση, υπερθυρεοειδισμό, ιστορικό σπασμών. Eπίσης δεν πρέπει να χορηγείται τις ημέρες αναμενόμενου τοκετού. (αυτό το αναφέρει διότι μπορεί να αποβάλει η γυναίκα , πολλοί συμπαθείς κτηνοτρόφοι το δίνουν για διαστολή της μήτρας του ζώου)

Δοσολογία: 1.2 mcg/kg με διακύμανση 0.8-1.5 mcg/kg ημερησίως σε δύο δόσεις ανά 12ωρο.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα