Αρχική » Μπράβο Dorian Yates είσαι αληθινός!

Μπράβο Dorian Yates είσαι αληθινός!

by admin

Ο Dorian Yates ομολογεί το αυτονόητο, ήταν εξαρτημένος, πρώτα με τα αναβολικά στεροειδή και σε δεύτερη φάση με τις ψυχεδελικές ουσίες, και την κάνναβη. Για μένα δεν είναι κάτι νέο, και εδώ και στην Ελλάδα,  διαχρονικές μυϊκές φίρμες, περπάτησαν το εξαρτησιογόνο μονοπάτι. Για τον Dorian Yates είναι μια θαρραλέα πράξη ομολογίας, ένας πραγματικός μυϊκός πρωταθλητής που κολύμπησε στην χημική βρωμιά.
Αντίθετα εδώ έχουμε ανθρώπους που δεν το ομολογούν, ντρέπονται να το δημοσιοποιήσουν, ρεαλιστικά στο κοινό, αλλά και δεν μένουν μόνο σε αυτό .. Συνεχίζουν, να προσελκύουν και να καθοδηγούν νέα, φιλόδοξα, μυϊκά τυφλοκούταβα που φαντασιώνονται, με τις selfie, ότι θα κατακτήσουν την υδρόγειο.

Ο Dorian Yates τα αποκαλύπτει όλα  σχετικά με τα στεροειδή, τη δυσμορφία του σώματος, τα ψυχεδελικά, την κάνναβη και την  γιόγκα.

Το 2015, η Daily Express πραγματοποιείσαι μια εκρηκτική συνέντευξη με τον έξι φορές Μίστερ Ολυμπία Dorian Yates. Χθες το βράδυ στο BAFTA στο Piccadilly,( είναι η κορυφαία βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει, προωθεί και αναπτύσσει τις μορφές τέχνης της κινούμενης εικόνας)  κυκλοφόρησε τη πρεμιέρα  της νέας του ταινίας  “INSIDE THE SHADOW “ μια ιστορία για τον πιο επιτυχημένο και αμφιλεγόμενο bodybuilder της Βρετανίας. Από την ευχάριστη περίοδο με τα στεροειδή, στην δυσμορφία του σώματος, τα ψυχεδελικά, την κάνναβη και την γιόγκα.

“Ποτέ δεν ξεκίνησα το bodybuilding γιατί νόμιζα ότι δεν είμαι αρκετά μεγάλος, δεν είμαι αρκετά δυνατός. Αν κοιτάξουμε πίσω στις πρόσφατες  φωτογραφίες μου, θα μπορούσα πιθανότατα να πάω καλά και σε ένα fitness διαγωνισμό τώρα, γι ‘αυτό λέω ότι πιθανώς αυτό προήλθε από μια διαφορετική σκοπιά”.[quote]Αν ξεκινήσετε την προσπάθεια για το χτίσιμο του σώματός σας επειδή αισθάνεστε ανεπαρκείς με έλλειψη αυτοπεποίθησης τότε ολόκληρη η εμπιστοσύνη σας είναι δεμένη με αυτό το σώμα[/quote]

“Πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι νέοι άντρες, με ρωτούν : όταν κοιτάς πίσω, σε αυτές τις φωτογραφίες, δεν αισθάνεστε σαν Άντρας να αναρωτιέστε, ..Μακάρι να έμοιαζα έτσι τώρα .. Εγώ απαντώ, Καθόλου! αυτό δεν ισχύει σε αυτό που κάνω τώρα. Χρειάζομαι ένα λειτουργικό σώμα που μπορεί να κάνει ένα κύκλο μέχρι τους λόφους. Πριν, θα μπορούσα να κάνω  600lbs σε καθίσματα (squats) και όλα τα απίστευτα πράγματα στο γυμναστήριο, αλλά αν μπω ως ζευγάρι σε μια διαδρομή μιλίων, θα ήθελα  να βγάλω την αναπνοή μου. Γι αυτό ακριβώς δεν είναι πρακτικό για μένα τώρα, αυτός είναι ο νέος τρόπος που το βλέπω αυτό”. 

dorian cc

Όσο είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, αυτό είναι ένα πάθος για μένα, να είμαι σωματικά ικανός. Αυτό είναι το κύριο πράγμα τώρα, το βλέμμα των άλλων είναι δευτερεύον. Αλλά νομίζω ότι φαίνομαι εντάξει, δεν είναι πολύ κακό για ένα άντρα  55 χρονών.

“ Αν ξεκινήσετε την προσπάθεια για το χτίσιμο  του σώματός σας επειδή αισθάνεστε ανεπαρκείς με έλλειψη αυτοπεποίθησης τότε ολόκληρη η εμπιστοσύνη σας είναι δεμένη με αυτό το σώμα, τότε φυσικά είναι πολύ δύσκολο να το αφήσετε, γιατί αισθάνεστε πως τώρα είμαι μεγαλύτερος και δυνατότερος,  οι άνθρωποι με σέβονται περισσότερο και νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και οι άνθρωποι δεν θέλουν να τα παρατήσω. Αναφέρω την όλη κατάσταση με τα στεροειδή, από τη στιγμή που θα τα πάρει κάποιος είναι χαρούμενος και η αυτοεκτίμηση του είναι δεμένη με τους μεγάλους μυς,  που δεν πρόκειται να θέλει  να τους αφήσει”.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Vwxb9eoldm4″]

Αυτή η ταινία δεν ήταν μόνο για το bodybuilding. Ήταν η μεταμόρφωση ενός ανθρώπου που ήταν στην κορυφή του παιχνιδιού του, πριν το σώμα του παραδοθεί από την εξάντληση.

Το ντοκιμαντέρ ακολούθησε την άνοδο του Yates στις 260-λίβρες (127 κιλά), και στο 3% σωματικό λίπος, ένα μεγαθήριο, αλλά και  στην κλινική κατάθλιψη του, τη χρήση των ψυχεδελικών και κάνναβης το μαστούρωμα, από την χρήση και η κατάπτωση από την έλλειψη έλεγχου της συνείδησης, όταν συνειδητοποίησε πως για ώρες μετά την χρήση είχε χάσει τον έλεγχο του μυαλού.

16228775_211302979335978_1524560536488902656_n

Αναφέρει ο Dorian Yates  “Εγώ δεν λέω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν ότι κάνω.
Θα πρέπει να είναι απολύτως  σίγουροι και να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο. Δεν έχω φιλοδοξίες να γίνω ένας σταρ του σινεμά ή πολυεκατομμυριούχος, οι προκλήσεις μου είναι πιο πνευματικές, προσπαθώ να κατανοήσω και να αναπτύξω αυτή την πλευρά του εαυτού μου και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι όλο, γι ‘αυτό έκανα την συνέντευξη με τον Brian και γι’ αυτό έκανα την ταινία. Δεν το κάνω για τα χρήματα, δεν  πληρώνομαι. Εγώ δεν το κάνω για να γίνω ένας δάσκαλος ή ένας γκουρού, αλλά ελπίζω να δώσω μια άκρη, μια μικρή ελπίδα στους ανθρώπους και να ξυπνήσω αυτό το πράγμα που είναι μέσα σε όλους μας. Αυτή η μικρή σπίθα, το λίγο φως. Είναι το εσωτερικό του καθενός. Σε μερικούς ανθρώπους είναι πολύ αχνό και αυτό είναι όλο που εγώ προσπαθώ να κάνω.

Έτσι θα δούνε τι σκέφτονται οι άνθρωποι αυτής της ταινίας. Αν θέλουν να ακούσουν περισσότερα θα κάνω περισσότερα, αν δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα θα πάω πίσω στη σκιά μου”.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα