Αρχική » Η νεαρή bodybuilder που νίκησε στην ζωή

Η νεαρή bodybuilder που νίκησε στην ζωή

by admin

Η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας από την Κορνουάλλη, που παραλίγο να πεθάνει από μια εξουθενωτική πάθηση του εντέρου και στη συνέχεια έγινε μια πρωταθλήτρια του  bodybuilding. Εδώ, παρουσιάζει τον εαυτό της, σε μια νέα ταινία μικρού μήκους.

Η  Zoey Wright, 23 ετών από το Penryn ή “ακρωτήρι”  δεν αφήνει το γεγονός να την καταβάλει, φοράει ένα σάκο κολοστομίας, που δεν στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες της. Αυτή και ο σύντροφός Conor Hyde, μίλησαν για το ταξίδι της από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο στάδιο του πρωταθλητισμού.

Είπε ότι ήταν «εξαιρετικά δύσκολο» τα γυρίσματα, σε μερικά από τα πλάνα, αλλά ήθελε να δείξει στους ανθρώπους  ότι οι τσάντες κολοστομίας δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κάποιος, θέλοντας  να ενημερώσει τους ανθρώπους σχετικά με αυτή την κατάσταση.

“Πριν από την δημοσιοποίηση  του βίντεο  αισθάνθηκα έναν ολόκληρο κόσμο  συναισθημάτων. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο το γύρισμα, καθώς μερικά από τα πλάνα ήταν τόσο ωμά και προσωπικά”.

“Έχοντας κάνει  το χειρουργείο ήταν πάντα κάτι που είχα  ως φόβο από την αρχή, ώστε να έχουμε ένα  βίντεο με τον σάκο μου στην προβολή, ήταν κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα το θάρρος να το κάνω, αλλά ένιωσα ότι ήταν αναγκαίο όχι μόνο να ενημερώσω τους ανθρώπους, αλλά να δείξουμε στους άλλους ανθρώπους με σάκους κολοστομίας ότι είναι κάτι για το οποίο δε πρέπει να ντρεπόμαστε”.

“Αυτή η χρονιά που πέρασε ήταν φοβερή. Φέτος σκοπεύω να συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά και ίσως αγωνιστώ και πάλι στο τέλος του έτους. Έχω τόσα πολλά συναρπαστικά γεγονότα που έρχονται φέτος και προσβλέπουμε σε αυτά , αλλά τώρα ακόμα γιορτάζω τα επιτεύγματά μου με τον Conor, την οικογένεια και τους φίλους μου”[quote]Ναι, αυτή η ασθένεια είχε πάρει το έντερο μου και με άλλαξε σωματικά, αλλά γιατί να αφήσω να με αλλάξει διανοητικά![/quote]

2CDAC06E00000578-3251934-image-a-1_1443437655808

Η Zoey κέρδισε μια πρώτη θέση στο Pure Elite fitness modelling competition και πήρε μέρος στο Παγκόσμιο τελικό στο O2, το Νοέμβριο, όπου κέρδισε την πρώτη θέση στο σχήμα σώματος και στέφθηκε δεύτερη συνολικά για την θηλυκότητα.

“Είχα προπονηθεί τόσο σκληρά όλο το χρόνο για αυτά τα shows, έτσι ώστε να έρθω από τόσο μακριά και να γίνω πρωταθλήτρια, ήταν απίστευτο, έκανα τόση δίαιτα και προπόνηση αλλά άξιζε τον κόπο”.

Στο βίντεο  που δείχνει πολλά πλάνα της προετοιμασίας της  Zoey, ο Conor είπε: “Είναι ένας τρόπος ζωής που γιορτάζεται, να είστε ευγνώμων έχετε το καλύτερο μέρος του εαυτού σας, ανεξάρτητα από την όποια  ασθένεια. Γιορτάστε ότι είσαστε εδώ, μπορείτε να προχωρήσετε και εσείς, μπορείτε να επιλέξτε το πώς να το βλέπετε, είναι ένας τρόπος ζωής που αντιπροσωπεύει μια γιορτή”.

PAY-Zoey-Wright

Η Zoey διαγνώστηκε με ελκώδη κολίτιδα, μια επώδυνη μακροπρόθεσμη κατάσταση. Υπέφερε,  με το  φόβο ότι το έντερο της θα μπορούσε να τρυπήσει, προκαλώντας θανατηφόρο τοξικό σοκ.

crohns-bikini-selfie

Το 2014 αποφάσισε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση, και να  τοποθετήσει μια τσάντα κολοστομίας στο εξωτερικό του σώματός της και εντός δέκα μηνών κέρδισε τον πρώτο της αγώνα bodybuilding.

Το βίντεο γυρίστηκε από τον Adam McGhee. Σε αυτό η Zoey είπε: “Η ζωή είναι όμορφη, η ζωή είναι άσχημη, η ζωή είναι ένα δώρο που δεν θα αφήσει μια ειδική σακούλα να καθορίσει ποια είμαι!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα