Αρχική » Μυϊκή Ωραιοποίηση VS Φυσική Κατάσταση

Μυϊκή Ωραιοποίηση VS Φυσική Κατάσταση

by admin

Η Σύγχυση προκύπτει από την προβολή της εικόνας όπου συνήθως η μυϊκότητα συνεπάγεται ως αδιαμφισβήτητη υγεία. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Σε πρόσφατο ταξίδι μου με έναν φίλο και βετεράνο των γυμναστηρίων άκουσα με ενδιαφέρον την περιγραφή που μου έκανε για νέους άνδρες που όρμησαν με ενθουσιασμό τα πρώτα χρόνια στο γυμναστήριο και κατέληξαν “σακατεμένοι” με πόνους στις αρθρώσεις και τραυματισμούς. Κάποιοι από αυτούς  ζαλίστηκαν και  στο γυμναστήριο! στη προσπάθεια τους να γίνουν πιο μυϊκοί άντρες.

Μυϊκή Ωραιοποίηση

Αναλογιζόμουν αυτά που μου ανέφερε ο φίλος μου, που στα 45 είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πολλούς παρασυρόμενους μυϊκούς τύπους. Τυχαία, είδα στην TV έναν γυμνασμένο μυϊκό τύπο, οποίος μαγείρευε διατροφές και πρότεινε υγιεινή κουλτούρα, μόνο που ένα προσεκτικό μάτι αντιλαμβανόταν ότι το μυϊκό μοντέλο που συμμετείχε και σε αγώνες ήταν ένα ψεύτικο μυϊκό ομοίωμα, που πρότεινε διατροφική υγεία χωρίς να ομολογεί ότι ο ίδιος είχε γίνει χημικό πειραματόζωο, για να μπορέσει να πουλήσει ιδεολογία –life style.

Το λάθος του κοινού – μυϊκή απάτη

Οι άνθρωποι έχουν στερεοτυπικές εικόνες που όταν καρφώνονται στο μυαλό τους δύσκολα αποκολλούνται. Έτσι, έχουμε το μυϊκό κάλος συνυφασμένο με την υγεία, μόνο που στους καιρούς μας αυτό τείνει να γίνει εκμετάλλευση από μοντέλα , personal trainers, αγωνιστικούς μυϊκούς τύπους κ.α είναι ένα νέο, και προσοδοφόρο επάγγελμα, που στηρίζεται στην μυϊκή απάτη. Τα εργαλεία είναι οι χημικές ουσίες που δημιουργούν ένα ιδεατό επίπεδο μυϊκότητας, σε επίπεδο fitness μυϊκής εικόνας με ευδιάκριτους κοιλιακούς μύες , θώρακα και φλέβα στο μπράτσο. Αυτό αρκεί, είναι το διαβατήριο της εικόνας για να μπορέσει κάποιος να “χωθεί” στην τηλεόραση , στο γυμναστήριο, στις δημόσιες σχέσεις κάποιου club. Το ερώτημα είναι, μπορεί αυτός ή αυτή να εγγυηθεί την υγεία;

Φυσική Κατάσταση

Η Απάντηση είναι ΟΧΙ! Διότι ο ίδιος είναι θύμα της χημείας, που έχει προκαθορίσει την πορεία του. Μια χημική πορεία εξάρτησης που ανατρέπει το ενδοκρινολογικό του σύστημα, σε βαθμό που η οποιοδήποτε διακοπή της χημικής μεθοδολογίας είναι ικανή να καταστρέψει την ψεύτικη εικόνα του.

Με λίγα λόγια ένας αλλοτριωμένος χημικός οργανισμός δεν μπορεί να προτείνει καθαρότητα υγείας και προσπάθεια φυσικής βελτίωσης που θα αναγάγει το δικό σας σώμα με φυσικό τρόπο σε νέα επίπεδα δύναμης και αντοχής, άλλα και σε βελτιωμένα επίπεδα μειωμένων ποσοστών λίπους και εμφανούς μυϊκότητας. Γιατί; διότι την δουλειά την κάνουν σε μεγάλο βαθμό οι εξωγενείς ορμονικές ουσίες και επ’ουδενί λόγο η υπέρμετρη και μεθοδική προπονητική ακολουθία.

Η  υγεία έγινε μικρή  παράμετρος  και  έχει αντικατασταθεί από το στερεότυπο της εικόνας

slw-mensleggings-tights-compression

Δεν είναι συμπτωματικό ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε πλημυρίσει από εκατομμύρια μυϊκούς τύπους που προτείνουν υγεία. Οι χημικοί ντίλερ έχουν κατανοήσει το φαινόμενο και έχουν επιδράσει στην ψυχοσύνθεση των υποκειμένων με μαεστρικό τρόπο.
Tα προπονητικά πρωτοκόλλα και το προϋπάρχων ιστορικό πάει περίπατο, μπροστά στην θέληση των υποψηφίων να βελτιωθούν. Οι σακατεμένες αρθρώσεις τα καρδιολογικά προβλήματα, οι ορμονικές διαταραχές όπως και οι κυκλοθυμικές συμπεριφορές είναι μερικά από τα feedback αποτελέσματα μιας ανόητης χρήσης σε συνδυασμό με την αδόκιμη προπόνηση.

δείτε επίσης:

 Στεροειδή και Ρήξη Τένοντα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα