Αρχική » Σε παρακαλώ! μην το λες στο Μπαμπά μου

Σε παρακαλώ! μην το λες στο Μπαμπά μου

by admin

Φοιτητές μακριά από το σπίτι γνώρισαν τον Μυϊκό τους πατέρα, τον καθοδηγητή που τους έδωσε την δυνατότητα να “φτιαχτούν” Όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα προσοδοφόρα Ήπειρος, Στερεά Ελλάδα, νησιά, Πελοπόννησος , αλλά και η Κύπρος.

Μεγαλειώδης εισπρακτική επιτυχία από νέους υποψηφίους που έδωσαν τα χρήματα τους για ένα καλύτερο μυϊκό μέλλον. Για μια φιγούρα στην καφετερία ή στο γυμναστήριο, για να εντυπωσιάσουν! φίλους, γνωστούς και νεαρά κορίτσια.
Στο σπίτι ο Μπαμπάς δεν έχει ιδέα!

Θέλω να φτιαχτώ αλλά δεν το λέω στον Μπαμπά

Οι πωλήσεις πρωτεϊνών η τριβή με τα γυμναστήρια σου δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις ιστορίες ανθρώπων που δειλιάζουν να ομολογήσουν το χτύπημα της βελόνας. Παρ όλα αυτά διακρίνονται από μια υπνωτισμένη υποταγή, στον μυϊκό καθοδηγητή, είναι αυτός που εξελίσσεται σε πνευματικό μυϊκό πατέρα. Είναι αυτός που ακούει τον “πόνο” του παιδιού και του ελαφρώνει τη τσέπη με μυϊκές διδαχές.

Ο λόγος του πηγάζει αυτοπεποίθηση, δεν υπάρχει κομπασμός, ώστε ο νεαρός φοιτητής να μην διακρίνει την αμφιβολία στον λόγο. Είναι η μυϊκή κομπίνα που υπόσχεται αντριλίκι και εντυπωσιασμό στην ανθρώπινη κοινότητα.

Φοβάμαι το σπίτι

Δεν υπάρχει περίπτωση να το ομολογήσουν διότι θα πάρει “φωτιά” το οικογενειακό  σπίτι. Οι γονείς δεν πρέπει να γνωρίζουν διότι θα απογοητευτούν. Έχω συναντήσει αρκετούς που ντρεπόταν να το ομολογήσουν, που θεωρούσαν ότι χτυπούσαν το φάρμακο αλλά δεν το καταλάβαινες. Κάποια στιγμή ορισμένοι από αυτούς αναβαθμιστήκαν δεν παρέμειναν πελάτες, έγιναν οπαδοί- τσιράκια, που συνέχισαν να υποστηρίζουν τον μυϊκό τους πατέρα σε forum bodybuilding σε γυμναστήρια σε γειτονιές. Τι το καλύτερο! Μια νέα γενιά οπαδών, κάτι σαν παραθρησκευτική οργάνωση που ορκίζεται στον ιδρυτή.

Μην το μάθει ο μπαμπάς!

Εάν το μάθαινε ο μπαμπάς στη πλειονότητα των περιπτώσεων θα ξέθαβε το τσεκούρι του πολέμου διότι αυτός μεγάλωσε παιδί και μόχθησε για αυτό, ένας θυμωμένος πατέρας είναι σαν την τραυματισμένη αρκούδα! δεν λογαριάζει τίποτα.. ορμάει και όποιον πάρει ο χάρος! αλλά είπαμε δεν πρέπει να το μάθει ο μπαμπάς και για αυτό έχει φροντίσει κατάλληλα  ο άλλος, ο μυϊκός πατέρας.

102

Μπερδεμένα πράγματα

Όλα είναι φιγουρατζίδικα περισσεύει το προπονητικό πρωτόκολλο και η νοοτροπία αρκεί να γίνει η μυϊκή χημική κόντρα και να φτιαχτεί ο νεαρός που και αυτός πραγματικά εάν αναλογιστεί βαθιά μέσα του, δεν γνωρίζει για τι το κάνει.

δείτε  επίσης: 

Να βράσω την προπόνηση! Ο ξάδερφος μου δουλεύει στα χωράφια και είναι πιο δυνατός! Γιατί;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα