Αρχική » Βρωμόξυλο στο BODYBUILDING

Βρωμόξυλο στο BODYBUILDING

by admin

Μια πρόκληση που στηρίζεται σε αρχέγονες παρορμήσεις ..είμαι δυνατός, προκαλώ τον άλλον, προβάλλοντας το μήνυμα “έχω το δίκιο με το μέρος μου” ή “είμαι πιο δυνατός” Μια συμπεριφορά που εκδηλώνεται εκρηκτικά, με έντονα στοιχεία βίας. Μιας βίας που εξασκήθηκε για να επιβληθεί, όταν μόνο οι μύες δεν ήταν αρκετοί. Ελάχιστα απέχει από την βαρβαρότητα “θα σου πάρω την γυναίκα είμαι πιο δυνατός!” Παρακάτω δεν αναζητείται η αιτία , πάντα θα υπάρχει ένας λόγος , μόνο που  σήμερα η κατρακύλα  δεν ανακόπτεται.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”pPsG0E6MtI0″]

Η είδηση

Όπως φαίνεται ο  Rich Piana  βρίσκει πάντα νέους τρόπους για να κάνει  πρωτοσέλιδα. Προφανώς δεν είναι πάντα για τους καλούς λόγους. Πρόσφατα, ο Rich Πιάνα είχε εμπλακεί σε μια διαμάχη αφού χαστούκισε στο πρόσωπο ένα αυτιστικό bodybuilder που ονομάζεται Jason Genova  σε μια έκθεση της IFBB. Αλλά αυτή τη φορά, φαίνεται ότι  η πίστα της βίας ήταν κοντά στον  Rich Piana μετά από μια αντιπαράθεση που ξεκίνησε στο περίπτερο του, μεταξύ της ομάδας του με τη επωνυμία  5%  και ενός  λιγότερο γνωστού bodybuilder, του Wes “Mac Trucc” Boxley .

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”mTtrmrQb71c”]


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”gjqIHQuMHkI”]


Για όσους από εσάς μπορεί να αναρωτιέστε ποιος είναι το Mac Trucc, η απάντηση είναι ότι ήταν μέλος της ομάδας  5% nutrition  μέχρι που αποφάσισε ότι ήταν καιρός να προχωρήσει. Όπως εξήγησε σε αυτό το βίντεο, έβλεπε τον  Rich Piana  ως μέντορα, αν  και η αναχώρησή του δεν προκάλεσε πικρία στη σχέση τους (σύμφωνα με τον Trucc .)

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”YVek7syWNKc”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα