Αρχική » Καριέρα Μυϊκός Ντίλερ και διεκδικητές

Καριέρα Μυϊκός Ντίλερ και διεκδικητές

by admin

Τον βρίσκεις παντού.. είναι το αγαπημένο παιδί των “gym jankies” μιας νέας γενιάς ανθρώπων, που ασχολούνται με την βελτίωση του σώματος στο γυμναστήριο.
Είναι ο χημικός κλειδοκράτορας που ανοίγει τις πόρτες της μυϊκής επιτυχίας. Μιας αναγκαιότητας που εξελίσσεται σε βελτιωτική Μυϊκή μόδα, και περιλαμβάνει ηθοποιούς, τραγουδιστές, “ωραίους” τηλεοπτικούς άντρες,  εκκολαπτόμενους διεκδικητές της δόξας. Όλους αυτούς που θέλουν την άμεση μυϊκή βελτίωση.

Επίσης το πελατολόγιο περιλαμβάνει νέους- αδύνατους άντρες που ντρέπονται για τον εαυτό τους και κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το αρχέγονο μυϊκό στερεότυπο. Συμπεριλαμβάνει νέες γυναίκες που θέλουν να είναι πιο fit, πιο φορμαρισμένες, με χαμηλά ποσοστά λίπους, και πρόδηλη δυναμική.[quote]Ο Μυϊκός Ντίλερ δεν είναι πυροτέχνημα, σύντομα θα γίνει συνήθεια ανάγκης. Η καθοδήγηση επιβλήθηκε θαυμάσια! και χωρίς αμφισβήτηση στους gym jankies”.[/quote]

Σε αυτή την μυϊκή οικογένεια συμμετέχουν και οι καθοδηγούμενοι μυϊκοί υποψήφιοι- “gym jankies”  του YouTube και των περιοδικών. Νέοι άντρες, αλλά τα τελευταία χρόνια και γυναίκες, φοιτήτριες, γυμνάστριες, εργαζόμενες, που κάποιοι τους καθοδηγούν διατροφικά και προπονητικά σε ένα καθοδικό και θανατηφόρο μυϊκό σπιράλ.  Στόχος ο απόλυτος μιμητισμός, το μυϊκό life style που στηρίζεται στην χημική τροποδοσολογία.

Όλα αυτά τα επικαλύπτει ο μανδύας της υγιεινής ζωής, και των υπέροχων γευμάτων. Η “πρόταση” της υποτιθέμενης θαυμάσιας μυϊκής ζωής, όπου σημείο αναφοράς είναι η ενδυματολογική προβολή το “κουτί” με την πρωτεΐνη και το δυναμικό ποζάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η επιτυχία εδώ ίσως και να διαφαίνεται. Προβολή στο γυμναστήριο στο club, στην γειτονιά ή ακόμη και στο περιφερειακό διαγωνισμό σωματικής διάπλασης. Είναι η ενδόμυχη αναγκαιότητα του ξεχωρίζω, στην παραλία, στον δρόμο, στην δουλειά. Είναι αυτό που σου δίνει την δύναμη ότι συμπεριλαμβάνεσαι σε μια “κοινωνική μυϊκή ελίτ” που ξεχωρίζει.

Όλα αυτά σου τα προσφέρει ο Μυϊκός Ντίλερ, αρκεί εσύ να του προσφέρεις τα χρήματα σου. Δεν γίνεται να ζεις σε φαβέλα ή σε φτωχογειτονιά πρέπει να κατακτήσεις γυμναστικά με personal τακτικές το κοινό. Να τους βελτιώσεις και εσύ, μετά από τις χημικές θεραπείες που σου έχει εφαρμόσει ο Μυϊκός Ντίλερ.
Η τριβή με αυτόν ανοίγει ορίζοντες κοινωνικής επιτυχίας όπου το μότο είναι “κάνω σκληρή προπόνηση και διατρέφομαι ποιοτικά”. Για τους πιο υποψιασμένους κάνω και εξετάσεις στους γιατρούς άρα είμαι σοφός!

120456

Ο  Μυϊκός Ντίλερ δεν είναι πυροτέχνημα, σύντομα θα γίνει συνήθεια ανάγκης. Η καθοδήγηση επιβλήθηκε θαυμάσια! και χωρίς αμφισβήτηση, στους gym jankies”. Σήμερα είναι αποδεκτό ότι για να κάνεις ένα μέτριο μπράτσο θα πάρεις το αναβολικό σου. (οι παλιότεροι γελούν με την τακτική) Αυτή είναι η επιτυχία! ντόπα όπως το τσάι στο πρωινό, μαζί με γάλα… χημική ντοπαριστική βελτίωση, από το ξεκίνημα, και για περισσότερες επιτυχίες.. ο Μυϊκός Ντίλερ προτείνει… αυξητική ορμόνη! για να ξηλωθείς πιο χοντρά, ή για να ζητήσεις λεφτά από τον μπαμπά.

Η σαν να λέμε.. πως για να σκοτώσεις ένα κουνούπι πρέπει να ρίξεις μια βόμβα. Ναι! πάντα υπήρχαν τυφλοκούταβα, σήμερα είναι χιλιάδες, αρκεί να τα γοητεύσεις και θα έρθουν σε σένα.

Καλή Μυϊκή χρονιά και προσοχή! η ουσιαστική προπόνηση θέλει στυλ και αφάνεια.. διότι σιχαίνεται την δημοσιότητα!

δείτε επίσης εδώ

 Winstrol Το Φάρμακο των διάσημων & άλλων ωραίων!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα