Αρχική » Θέλω γυναίκα και δυνατό σώμα!

Θέλω γυναίκα και δυνατό σώμα!

by admin

Κάποιοι έχουν αισθησιακές κάψες, κάποιοι άλλοι θέλουν φυσικά δυναμωτικά, για να γίνουν πιο μυώδης άντρες. Το ζήτημα είναι ότι βρήκαν το μπελά τους τα ελάφια και οι αντιλόπες!
Δεν φταίνε τα ζώα, αλλά τα δίποδα ζώα! και συγκεκριμένα η ayurvedic εταιρεία παραγωγής με την ονομασία  Oushadi.

Η  Oushadi ζήτησε την άδεια της κυβέρνησης του κράτους της Ινδίας να προετοιμάσουν φαρμακευτικά σκευάσματα, χρησιμοποιώντας κέρατα ελαφιών. Η κυβέρνηση διαβίβασε το αίτημα στο κεντρικό διοικητικό συμβούλιο της άγριας ζωής για την έγκρισή.

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα εκχυλίσματα από ελαφοκέρατο,  χρησιμοποιούνται εως ενισχυτικά των μυών! (Εδώ τρελαίνεσαι) και αφροδισιακά, περιέχουν πρωτεΐνες! με βάση-στεροειδή με τη μορφή αυξητικών παραγόντων IGF-1 και IGF-2. (θαυμάσια φυσική ντόπα) Όμως η ακατάλληλη χρήση αυτών των αυξητικών ορμονών μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη!

736fc9091c654075fe7b93ea56836343

Μελέτες σχετικά με τη χρήση κέρατων ελαφιών στην κινεζική ιατρική, ως διεγερτικά για το σεξ, έχει οδηγήσει στην καταστολή των φυσικών ορμονών, ανεβάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης και προκαλεί ηπατική βλάβη.

Παρ όλα αυτά ο κλάδος της Αγιουρβέδα, περιλαμβάνει τη χρήση χημικών εκχυλισμάτων και μετάλλων από τα κέρατα των ζώων για φαρμακευτικά προϊόντα. Όπως επίσης η χρήση των κέρατων, από  ελάφια, και άλλα τμήματα των ζώων, είναι αφροδισιακά για τους Κινέζους!

Κρίμα τα ζώα εννοείτε τα δίποδα !

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα