Αρχική » H Μυϊκή αρκούδα που τρώει “ματωμένη μπριζόλα” & σηκώνει κιλά

H Μυϊκή αρκούδα που τρώει “ματωμένη μπριζόλα” & σηκώνει κιλά

by admin

Είναι μια αρκούδα με τατουάζ, και το επιδεικνύει προκλητικά στους νεαρούς fans που εντυπωσιάζονται από την εικόνα. Είναι ο Γενς, ο Δανός bodybuilder &  αρσιβαρίστας, με τα 127 χημικά κιλά του. Ένας βάρβαρος τύπος, που δεν ντρέπεται να βγάζει τα άγρια ένστικτα των προγόνων του ανθρώπου, στο bodybuilding.

Ο  Γενς έχει το κοινό του, και ακολουθεί τα “Μυϊκά χνάρια” του RICH PIANA, δεν διστάζει να προβάλει την ζωή του και την προπόνηση του στα κοινωνικά δίκτυα. Αν και στο παρακάτω video η “αρκουδιάρικη προπόνηση” γίνεται για να προκαλέσει τις εντυπώσεις.
Ομοίωμα ένα αυτοκίνητο με κολλημένες μπάρες, όπου βάζουν κιλά, σηκώνοντας τα φορτία, με το style.. του χαμάλη. Κάπου – κάπου ακούγονται και επιφωνήματα, σε style, Ronnie Dean Coleman.

Όλα τα τρώει ο Γενς ή ο “Jens The Beast” και “ματωμένη μπριζόλα” μια πραγματική ταύτιση της ημιάγριας κατάστασης που θέλει να προβάλει. (καταναλώνει 5.500 θερμίδες ημερησίως)

410

O Γενς στα νιάτα του έκανε φυλακή, ως ανήσυχο παιδί, αλλά τα τελευταία χρόνια γνώρισε την Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία και το bodybuilding.
O 127 κιλά Γενς ,και  με ύψος 1,70cm  είναι μια δυναμική βάρβαρη οντότητα που κάνει το δικό του “ζωώδες marketing”

Ο Γενς τρώει μέχρι “σκασμού”

ttttttt

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα