Αρχική » Η προπόνηση των Φυλακισμένων που έγινε Κουλτούρα Ζωής

Η προπόνηση των Φυλακισμένων που έγινε Κουλτούρα Ζωής

by admin

Έκαναν φυλακή, ένιωσαν στο πετσί τους τον περιορισμό και αποφάσισαν να δημιουργήσουν γυμναστική. Είναι ο  Sultan, ο Ray, ο Derek, Shane, και ο Coss.
Που αν και τα ονόματα τους ακούγονται ως ονόματα των μελών της τελευταίας boyband Tween-heartthrob είναι στην πραγματικότητα τέσσερις πρώην κατάδικοι που δημιουργησαν  μια πρωτοποριακή επιχείρηση γυμναστικής στον δρόμο.

Στόχος τους, με τις γνώσεις να κρατήσουν  τον εαυτό τους έξω από τη φυλακή, και να εξασφαλίσουν μια σταθερή απασχόληση.

Είναι η προπόνηση  “Conbody” μια δεύτερη ευκαιρία για όλους και το λεωφορείο των κρατουμένων.

Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής είναι ο  Coss Marte που άρχισε να προπονεί τους ντόπιους στο Lower East Side της Νέας Υόρκης το 2013, μετά αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή μετά από μια θητεία επτά ετών, για υπόθεση μαριχουάνας. Όταν μπήκε φυλακή, ο Marte είπε ότι είχε υψηλή χοληστερόλη και η υψηλή αρτηριακή πίεση και θα πέθαινε μέσα σε πέντε χρόνια, αν δεν άλλαζε τις συνήθειές του. Με την προπόνηση  στη φυλακή – συμπεριλαμβανομένων σε ένα κελί φυλακής 9x6ft και επίσης 24 ώρες κλειδωμένος κατά τη διάρκεια της απομόνωσής ήταν σε θέση να χάσει 70lbs σε έξι μήνες.

Ένας άλλος που συμμετέχει είναι ο Sultan Malik, που  πέρασε 14 χρόνια στη φυλακή, πολλά από αυτά σε απομόνωση, ενώ ο Shane Ennover έχει αγωνιστεί με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.[quote]Άντρες που προπονούνται στην φυλακή [/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”71c6vPNJ1Lw”]

Οι προπονήσεις δεν απαιτούν εξοπλισμό, και έχουν σχεδιαστεί να ολοκληρώνονται σε περιορισμένους χώρους, συμπεριλαμβανομένων σε μικρά διαμερίσματα της πόλης. Μια δωρεάν δοκιμαστική πρόταση 30 ημερών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα τους, και για κάθε κατηγορία κοστίζει $ 25.

conbodywelcome-1

O Coss Marte αναφέρει :“Πρώτα απ ‘όλα η ConBody θέλει να δώσει σε πρώην φυλακισμένους πραγματικές ευκαιρίες απασχόλησης, όπου μπορούν να κερδίσουν τα προς το ζην χωρίς να κρίνονται” 

Ο  Sultan  έχει μια επιστημονική προσέγγιση στο γυμναστήριο, ο Ray  απλωνει την salsa μουσική στις προπονήσεις του, ενώ ο Shane ειδικεύεται στη βοήθεια των πρώην τοξικομανών. Ο Derek εστιάζει στην σκιαμαχία, και Coss στις εκρήξεις των Hip Hop beats, όπως ο ίδιος φωνάζει “με φιλικό τρόπο, φυσικά”, διαβεβαιώνει Clark.

vcvcvc

Τους τελευταίους 12 μήνες, η ConBody  έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει οκτώ προπονητές, και ονομάστηκε Inc. social entrepreneurship of the year 2016. Έχει συνδρομητές της μεθόδου από την  Τουρκία, τη Νέα Ζηλανδία, την Κορέα, την Ινδονησία, τη Γαλλία, τη Σουηδία και τη Νότια Αφρική.

Σύντομα η Conbody ελπίζει να επεκταθεί με δύο γυμναστήρια της σε όλες τις ΗΠΑ.

δείτε επισης εδώ 

Προπόνηση στη φυλακή!
Άσκηση για διαφυγή-No Image

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα