Αρχική » Φοιτητές που ντρέπονται να πουν ότι παίρνουν αναβολικά!

Φοιτητές που ντρέπονται να πουν ότι παίρνουν αναβολικά!

by admin

Πλησιάζουν οι γιορτές, τα καραβάνια των φοιτητών παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι. Μέσα στους χιλιάδες  που φεύγουν με τα λεωφορεία, τα τραίνα, τα αεροπλάνα, και αρκετοί νέοι που όλο αυτό τον καιρό έχουν γεμίσει από καθοδηγητική ντόπα, αλλά ντρέπονται να το πουν στους γονείς τους.

Ναι! Τα τελευταία χρόνια οι ντοπαριστική φοιτητική ζωή είναι μια υποκουλτούρα, μια πραγματικότητα, μακριά από τους γονείς και τα ενοχλητικά βλέμματα των συγγενών.

Φοιτητές που θέλουν να γίνουν άντρες

Έρχονται, επηρεάζονται και τους τα παίρνουν χοντρά. Δεν είναι μυϊκά μούτρα με εμπειρία, άντρες “ψημένοι” στην παρανομία. Είναι νέα παιδιά, που παζαρεύουν την τιμή των πρωτεϊνών αλλά “ξεβρακώνονται”  οικονομικά για το καλό αναβολικό.[quote]Οι γονείς ονειρεύονται σπουδαγμένα παιδιά, και πραγματικά τα παιδιά τους σπουδάζουν, διατηρώντας παράλληλα το φυλαγμένο ντοπαριστικό μυστικό.[/quote]

Το ζητούν στα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής, στα γυμναστήρια και στις παρέες. 4-5 ή και παραπάνω χρόνια φοιτητικής ζωής είναι η ονειρική περίοδος μιας ολικής, μυϊκής μεταμόρφωσης.

Οι γονείς ονειρεύονται σπουδαγμένα παιδιά, και πραγματικά τα παιδιά τους σπουδάζουν, διατηρώντας παράλληλα το φυλαγμένο ντοπαριστικό μυστικό.

Οι γονείς δεν έχουν ιδέα, απλά εντυπωσιάζονται ή ανησυχούν από την μεταμόρφωση του νέου ή και της νέας, σίγουροι ότι γυμνάζονται τα παιδιά τους για υγεία, δύναμη και σφρίγος.

Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό τους

Η ψυχοσύνθεση των νέων διαφοροποιείται από την κλασική κουλτούρα, αντιδρά ως υποκουλτούρα, βιάζεται να ανδρωθεί και να αντιδράσει, να ξεχωρίσει , κυρίως τα αγόρια να εντυπωσιάσουν στην ανδρική παρέα, στα κορίτσια, στις μεγαλύτερες γυναίκες. Εάν έχουν προοπτικές και στους διαγωνισμούς σώματος. Αν και όπως προανέφερα η πλειονότητα κρατά φυλαγμένο το ντοπαριστικό μυστικό. Ο στόχος της χρήσης είναι η αυτοπροβολή, η αναγνώριση του ανδρισμού στον κοινωνικό περίγυρο. Εδώ δεν υπάρχει αντικομφορμισμός, είναι μια ωφελιμιστική πράξη βελτίωσης.[quote]Η προπονητική τακτική είναι μια αντιγραφή, άραγε ποιος γνωρίζει; όλα στο πόδι, αρκεί η ντόπα να είναι ωφέλιμη και αποτελεσματική.[/quote]

Δεν διστάζουν να κάνουν χρήση, ο ντίλερ τους είναι ο καθοδηγητής τους, ο χημικός μέντορας που θα τους δώσει το χημικό εισιτήριο της μυϊκής προόδου. Το γρήγορο αποτέλεσμα το εντυπωσιακό, διότι αυτός γνωρίζει τον ασφαλή τρόπο (έτσι πιστεύουν).
Η προπονητική τακτική είναι μια αντιγραφή, άραγε ποιος γνωρίζει; όλα στο πόδι,  αρκεί η ντόπα να είναι ωφέλιμη και αποτελεσματική.[quote]Τους έχω συναντήσει, τους έχω δει, κάποιοι σε ακούν, όταν τους αποτρέπεις από το φάρμακο, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες[/quote]

Ντοπαριστική φοιτητική ζωή

Η ζωή του κατά φαντασία bodybuilder, είναι ιδεατή, προετοιμασία γευμάτων, προπόνηση  και δίπλα χαπάκια και ενέσεις. Στόχος, πρότυπο ο  Branch Warren, ο Jay Cutler, o Phillip Heath, o Dennis Wolf. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεσμεύσεις, στην φοιτητική ζωή οι νέοι, είναι πιο απελευθερωμένοι. Εδώ! Βρίσκεται και η παγίδα, διότι είναι έτοιμοι, για όλα, όπως η ερεθισμένη γυναίκα πριν την ερωτική πράξη. Ζητούν την ντόπα τους, έχουν επηρεαστεί από “προπονητές” , από προχωρημένες μυϊκές φιγούρες  ή από τα φιλαράκια τους. Κάποιοι είναι απομονωμένοι, ζουν φαντασιακά την ζωή του Frank Mc Grath.

wer

Τους έχω  συναντήσει, τους έχω δει, κάποιοι σε ακούν, όταν τους αποτρέπεις από το φάρμακο, κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες, το σίγουρο ότι όλα αυτά τα χρόνια αυτοί που χτύπησαν εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο διότι ή έπαθαν “ζημιά” ή διότι ντρεπόταν για το παρελθόν τους. Βλέπετε σήμερα είναι οικογενειάρχες, επιτυχημένοι επαγγελματίες, φτωχοί εργάτες ή πλούσιοι επιχειρηματίες,  επιστήμονες ..που καταδικάζουν την ντόπα!

Καλές δουλειές στους Ντίλερ οι αγαθοί προσέρχονται

Καλά Χριστούγεννα

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα