Αρχική » Γίνε μετανάστης και πούλα Ντόπα! μην νευριάζεις !

Γίνε μετανάστης και πούλα Ντόπα! μην νευριάζεις !

by admin

Έλληνα Μετανάστη! Η Αυστραλία σου δίνει ελπίδα να πουλήσεις ντόπα. Βαρέθηκες την Πρωτεύουσα, την Συμπρωτεύουσα, τους θαμώνες στις καφετέριες που το παίζουν ψευτοσελέμπριτι, και εάν τους γυρίζεις ανάποδα έχουν μόνο τα δανεικά για τον καφέ! τα κολάν που φορούν τα χοντρούλικα κορίτσια, και νομίζουν ότι έγιναν γυμνασμένες, τους νεαρούς που ντρέπονται να φάνε το φαγητό τους, ενώ θέλουν να γίνουν σκληροί άνδρες και bodybuilders; Τα ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ! στους αγώνες BODYBUILDING.

Όλοι αυτοί δεν θα σου δώσουν χρήμα. Η Αυστραλία έχει τα λεφτά!

Πιστεύω ότι έχω να κάνω με υπολογίσιμους ανθρώπους, με φινετσάτο IQ που δεν ντρέπονται, να κοροϊδεύουν τον κόσμο, νοθεύοντας αναβολικά με βενζοϊκό βενζύλιο, τον κόσμο που έχει τα λεφτά, ανθρώπους προκλητικούς! και έξυπνους, που μοστράρουν την κορμοστασιά τους στα πλούσια gym junkies.

Εδώ τι να κάνεις; να μαλώνεις με τους πρωτεινάδες, με τους κριτές, και κυρίως με τους φτωχούς! Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει! στον ευρωπαϊκό χώρο έχεις τους  διαγωνισμούς, τα shows, με τους ΙΣΠΑΝΟΥΣ! τους Σλοβάκους, τους Πολωνούς, όλους αυτούς που δεν θα σε αφήσουν να γίνεις πλούσιος Ντίλερ.

Ξύπνα! Ήρθε ο Τσομπάνης με την Γκλίτσα στο Σαλόνι σου!

Αυστραλία

Στην Αυστραλία γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος, έχεις ελπίδες! καλό εργασιακό περιβάλλον και πλούσια κορόιδα, όπου τους ενδιαφέρει το μυϊκό ναρκωτικό τους και λιγότερο οι αγώνες και το μυϊκό σου μπόι.

Μέχρι στιγμής φέτος η ABF (Australian Border Force) έχει κάνει 5.000 κατασχέσεις ύποπτων φαρμάκων που βοηθούν στην ενίσχυση των επιδόσεων και την ενίσχυση της μυϊκής εικόνας (PIED) από τις αποσκευές των επιβατών και μέσω του ταχυδρομείου και αναμένεται να κάνει 7000 παρακολουθήσεις έως το τέλος του έτους σε ανθρώπους που ασχολούνται με την διακίνηση φαρμάκων.

Την Τετάρτη μια 27 ετών  γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ που φέρεται να  είχε 17kg  Pieds σε χιλιάδες φιαλίδια από τα Φίτζι. Η αστυνομία ανέφερε ότι ενήργησε ως κούριερ για ένα μεγαλύτερο δίκτυο εγκληματιών και συνελήφθη από αξιωματικούς της ABF Βρέθηκε να κατέχει τεστοστερόνη, stanozolol και Deca-Durabolin μέσα σε μια βαλίτσα.

Φαντασία μέσα στο ηχείο ΝΤΟΠΑ

9ab92ce05cb13bfcbbd8ba7a7a84f369

Στις 13 Νοεμβρίου, ένας 45χρονος συνελήφθη προσπαθώντας να περάσει λαθραία 15kg τρενβολόνη! (είναι αυτό που χρησιμοποιείται συχνά για άλογα και αγελάδες)  μέσω εξοπλισμού μουσικής και επιτραπέζιων παιχνιδιών σε μια πτήση από την Ταϊλάνδη.

Επίσης, φέρεται να προσπάθησε να στείλει 5kg του φαρμάκου μέσω αεροπορικής αποστολής κρυμμένα μέσα σε φίλτρα νερού.

Μέσα στα επιτραπέζια παιχνίδια ντόπα!

oi

Και νωρίτερα αυτό το μήνα, ένα ζευγάρι  στο Central Coast, συνελήφθησαν μετά από μια παρακολούθηση δύο ετών. Η ABF ισχυρίζεται ότι το ζεύγος έλαβε 17 αποστολές, συμπεριλαμβανομένων 11,2 λίτρα τεστοστερόνης! 13.672 δισκία, 600ml αναβολικών στεροειδών, 20 φιαλίδια και 55 φύσιγγες της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

        ABF Operation NSW Central Coast

Έρευνα στο σπίτι τους, αποκάλυψε 12 λίτρα Pieds, 300 φιαλίδια της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης και 100 γραμμάρια κάνναβης.

Pieds και βενζοϊκό βενζύλιο

Το κέρδος σε ωθεί στα όρια στο κοινωνικό δούλεμα και αυτό φαίνεται στο χημικό MIX των ουσιών PIED  (Performance and Image Enhancing Drugs )όπως αναφέρει ο Tim Fitzgerald προϊστάμενος της ABF

Το ποσό των PIED- (αναβολικά – στεροειδή για ενίσχυση της εικόνας)  που κυκλοφορούν  στην Αυστραλία έχει εκτιναχθεί στα ύψη με αύξηση κατά 50 %μεταξύ του 2013-14 και 2014-15, και το βάρος αυτών των φαρμάκων αυξάνεται κατά 1756 %  και από από 17kg  σε  320kg κατά την ίδια περίοδο.

Ο Supt Fitzgerald είπε ότι τα Pieds συχνά κόβονται με χημικές ουσίες όπως βενζοϊκό βενζύλιο από ανθρώπους χωρίς “καμία γνωστή δεξιότητα στη χημεία” όπου εισάγονται και οι τοξικομανείς των γυμναστηρίων αγοράζουν τα φιαλίδια χωρίς να έχουν καμία ιδέα για το τι μπορούν πραγματικά να έχουν πάρει.

“Τα στεροειδή χρησιμοποιούνται κυρίως από τους άνδρες και συνήθως είναι νεότεροι άνδρες όταν κάνουν για πρώτη φορά την χρήση στεροειδών, και είναι κάτω από την ηλικία των 25. Είναι σίγουρο ότι οι διακινητές προσανατολίζονται προς τους νέους άνδρες, που θέλουν να δείχνουν καλά, αυτό είναι “δεμένο” σε αυτό το σύνολο του πολιτισμού του γυμναστηρίου”, εξήγησε ο Δρ. Briony La Rance από το University of SNW National Drug and Alcohol Research Centre’s

Τι λες πάμε Αυστραλία ; 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα