Αρχική » Paul Dillett το καναδικό γαϊδούρι που ξεχείλιζε από αυτοπεποίθηση

Paul Dillett το καναδικό γαϊδούρι που ξεχείλιζε από αυτοπεποίθηση

by admin

Οι παλιοί θα με καταλάβουν, τότε που αυτό το καναδικό γαϊδούρι ξεχείλιζε από αυτοπεποίθηση, μια πανύψηλη μάζα που έσπασε τον χημικό συμβιβασμό και έδωσε το θέαμα στο κοινό.

Ο Paul Dillett γεννήθηκε 12 Απριλίου, 1965 στο Μόντρεαλ, του Κεμπέκ και τώρα είναι ένας συνταξιούχος πρώην επαγγελματίας bodybuilder IFBB  που κατοικεί στο Τορόντο του Καναδά. Συνεχίζοντας ως Promoter. Πρόσφατα ανέλαβε ως CEO, στην World Bodybuilding & Fitness Federation, μια αντίπαλη προσπάθεια στην IFBB.

th_wbffbc09_000

Παρακάτω ένα video που έχει μείνει στις μυικές μνήμες 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”gpjLHpp7ioU”]

 

“Freak-einstein”

Ο Paul Dillett αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο επαγγελματικό bodybuilding, όταν πήρε τη δεύτερη θέση στα βαρέα βάρη το 1991 στο  North American Championships. το πρώτο του Ολυμπία ήταν το 1993, όπου και κατετάγη 6ος. Το 1993, αγωνίστηκε στο πρώτο Ironman Pro, όπου πήρε την τέταρτη θέση. Αργότερα την ίδια χρονιά, αγωνίστηκε στο πρώτο του Arnold Classic, όπου κατετάγη τέταρτος. Το 1999, αγωνίστηκε στο Night of Champions, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Ο Paul Dillett έχει παρουσιαστεί σε πολλά fitness και bodybuilding άρθρα, συμπεριλαμβανομένων στο εξώφυλλα του Muscular Development magazine.

Ο Paul Dillett σήμερα Νοέμβριος του 2016 

https://instagram.com/p/BMsSu8aDaJc/

 

Paul Dillett at 1994 Mr. Olympia

023

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα