Αρχική » Πως θα γίνω Mυϊκός Νταβατζής;

Πως θα γίνω Mυϊκός Νταβατζής;

by admin

Ο Τίτλος δύναται να χαρακτηριστεί γελοίος, αλλά πιστέψτε με! όλα αυτά τα χρόνια, με κάποιους πελάτες που δούλεψα, μόνο σε αυτό το συμπέρασμα, δεν κατέληξα!

Τι εννοούμε μυϊκός Νταβατζής;

Ο χαρακτηριστικός ορισμός έχει μεταφορική έννοια, όπως ο σκληρός Νταβατζής προστατεύει τις γυναίκες του και δεν επιθυμεί άλλους να ανακατεύονται στην πιάτσα του, τουτοιοτρόπως και ο Μυϊκός Νταβάς επιβάλει τον δικό του Νόμο στην πιάτσα.
Αυτή η νοοτροπία, ο τρόπος συμπεριφοράς δεν είναι κάτι εύκολο, κουβαλά και τους κινδύνους του.[quote]Ο Μυϊκός Νταβάς δεν είναι ντιλεράκι, δεν είναι πιτσιρίκος με μπρατζάκια που γυμνάζει γκόμενες! Δεν τον ενδιαφέρει η ανόητη φιγούρα![/quote]

ntavas-111

Γεννιέσαι ή γίνεσαι μυϊκός Νταβατζής

Όπως σε πλείστες περιπτώσεις σε αυτή την ζωή το γενεαλογικό σου δέντρο (DNA) συμβάλει στην εξέλιξη, σε συνδυασμό με την κοινωνική κατεύθυνση που δύναται να σου επιβληθεί τα πρώτα χρόνια της ζωής σου.
Σε αντίθετη περίπτωση έχουμε την συνειδητή μεταστροφή , όπου, ξαφνικά το υποκείμενο αποφασίζει να συγκρουστεί με τον καθωσπρεπισμό (νόμο –τάξη- υπακοή) Έτσι αλλάζει κοινωνικό προφίλ και μεταμορφώνεται, σε αυτό που τον γοητεύει, ως ρόλος ζωής ..γίνεται μυϊκός Νταβατζής.

Προσόντα του μυϊκού Νταβατζή

Ο Μυϊκός νταβατζής πρέπει να έχει έντονα κυριαρχικά γνωρίσματα. Όπως:

  1. Εντυπωσιακή Μυϊκή κατανομή.
  2. Δυνατή Κράση π.χ δεν γίνεσαι μυϊκός Νταβάς με καρδιολογικά προβλήματα κ.α
  3. Ανοχή στις δυσκολίες
  4. Έξυπνος που μεταμορφώνεται σε πονηρό.
  5. Διορατικός στις ευκαιρίες.
  6. Εύστροφος και αποφασιστικός.

Τι εννοούμε με όλα αυτά; Είναι όλα αυτά τα γνωρίσματα οι “ικανότητες” που πρέπει να έχει κάποιος για να κυριαρχήσει, διότι εάν δεν διαθέτει αυτό το προφίλ τότε, εξελίσσεται σε ένα απλό χημικό ντιλεράκι, σε έναν personal trainer ή τσιράκι που υπηρετεί στην καλύτερη περίπτωση έναν άλλο Μυϊκό Νταβά.

Πεδίο δράσης του μυϊκού Νταβατζή

Ο χαρακτήρας αυτός ορίζει τους κανόνες στην Neighborhood, δεν γίνεται αλλιώς, είναι το αφεντικό που ελέγχει..

  1. Την διακίνηση από τα ντιλεράκια
  2. Το sponsoring  των αγώνων και άλλων εκδηλώσεων
  3. Το πεδίο στόχευσης για περαιτέρω δουλειές
  4. Αυτός είναι που κλείνει τις συμφωνίες για τον διαμοιρασμό της αγοράς
  5. Αυτός! αποφασίζει να σπονσοράρει κάποιο Αγωνιστικό Μυϊκό Ντούκι,
    η λεζάντα εδώ είναι υποβοηθητικό στοιχείο για τις πωλήσεις.

neib

Κουλτούρα του Μυϊκού Νταβατζή

Όπως κατανοήσατε ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτεί ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ταυτόχρονα ο τρόπος δράσης πρέπει πάντα να έχει στόχο το οικονομικό κέρδος. Ο Μυϊκός Νταβάς δεν είναι ντιλεράκι, δεν είναι πιτσιρίκος με μπρατζάκια που γυμνάζει γκόμενες! Δεν τον ενδιαφέρει η ανόητη φιγούρα, στόχος του είναι η επιβολή, όταν χρειάζεται. Δεν δημιουργεί φασαρίες για το τίποτα… είναι ευγενικός και συγκρατημένος στις κοινωνικές του συναναστροφές, αλλά όταν χτυπά , επιτίθεται συγκλονιστικά ..όπως το φίδι!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα