Αρχική » Η βιομηχανία είναι αποφασισμένη να παράγει περισσότερη ερυθροποιητίνη.

Η βιομηχανία είναι αποφασισμένη να παράγει περισσότερη ερυθροποιητίνη.

by admin

Η ερυθροποιητίνη έχει δυναμική τάση όπως και η ανάπτυξη βιο-ομοειδών της ερυθροποιητίνης, τα οποία από ότι φαίνεται ωφελούν στην θεραπεία αναιμίας και ασθενειών που εκδηλώνουν αναιμία, (ασθενείς σε νεφρική ανεπάρκεια). H έκθεση  “European Erythropoietin Market Outlook 2022” ανοίγει νέους δρόμους στην παραγωγή, αλλά και νέα αποθέματα βελτίωσης.


Οι αθλητές χρησιμοποιούν την ερυθροποιητίνη -EPO για να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους, μετά από τη χορήγηση της με ένεση, η EPO αυξάνει τη μάζα των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης τους. H αύξηση της μεταφοράς οξυγόνου στο σώμα από το αίμα  επιτυγχάνετε μετά από τη χορήγηση. Το ντοπάρισμα  ερυθροποιητίνης  προτείνεται με ενέσεις,  κάτω από το δέρμα. Η ορμόνη έχει δημιουργηθεί το 1990 με γενετική ανασυνδυασμένη τεχνολογία (r-HuEPO, ανθρώπινη ανασυνδυασμένη ερυθροποιητίνη)

Παρενέργειες ερυθροποιητίνης

  • Πονοκέφαλος
  • υψηλή πίεση
  • Ανοσολογική διαταραχή με αναιμία λόγω καταστροφής των ερυθρών αιμοσφαιρίων από παθολογικά αντισώματα που αναπτύσσει ο αθλητής εναντίον των δικών του ερυθρών αιμοσφαιρίων
  • Θρόμβωση (επειδή αυξάνεται ο αριθμός των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αυξάνεται ο κίνδυνος απόφραξης ζωτικών αιμοφόρων αγγείων με καταστροφικά αποτελέσματα)
  • Εγκεφαλικά επεισόδια (αποπληξία)
  • Έμφραγμα μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή)
  • Καρδιακή ανεπάρκεια
  • Καρδιακή ανακοπή
  • Θάνατος

Η ΕΚΘΕΣΗ

Η ερυθροποιητίνη είναι θεραπευτική ουσια, η οποία χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων τύπων αναιμίας. Αυτά τα φάρμακα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπεία  σχετικών φαινομενων αναιμία CKD και σχετίζονται με την αναιμία-καρκίνο. Από την δημιουργία της, η αγορά φαρμάκων -ερυθροποιητίνη έχει γνωρίσει διάφορες τεχνολογικές εξελίξεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικων και μακράς δράσης φάρμακα ΕΡΟ.

Η απαρχή των βιο-ομοειδών στην αγορά έχει αυξήσει την προσιτή τιμή της ερυθροποιητίνης  Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η μεγαλύτερη αγορά για τα βιοϊσοδύναμα -ερυθροποιητίνη, η οποία γίνονται  σημαντικες αγορές για όλα τα φάρμακα ερυθροποιητίνης, όπου όλα έχουν καλές  πωλήσεις. Σύμφωνα με την έκθεση  “European Erythropoietin Market Outlook 2022” η αγορά της Ευρώπης εκτιμήθηκε σε US $ 1,4 δις το 2015. Η έκθεση παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση της τρέχουσας  κατάστασης και των μελλοντικών σεναρίων  για  την ευρωπαϊκής αγοράς ερυθροποιητίνης. Η έκθεση τονίζει  ότι η βιοπαρεμφερές ερυθροποιητίνη  βρίσκεται σε διάφορα στάδια της κλινικής ανάπτυξης. Επιπλέον, η έκθεση παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις μεγάλες προκλήσεις, τις κατευθύνσεις  μαζί με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

“European Erythropoietin Market Outlook 2022”

european_erythropoietin_market_outlook_2022

Η αντίστοιχη έκθεση χωρίζει την αγορά σε βιολογικά και βιοϊσοδύναμα. Επί του παρόντος, τα βιολογικα κατέχουν σημαντικό μερίδιο στην ευρωπαϊκή αγορά. Ωστόσο, τα βιοϊσοδύναμα στην αγορά αναφέρονται με υψηλότερη αύξηση, λόγω της αποτελεσματικότητάς του κόστους τους. Με βάση τη χώρα, η έκθεση τμηματοποιεί  την αγορά στη Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και την Ισπανία. Η έκθεση παρέχει λεπτομερή ανάλυση της κάθε χώρας. Επιπλέον, η έκθεση προβλέπει επίσης  για την αγορά  διάφορους τύπους EPO (alpha, beta, and darbepoetin alpha μεταξύ άλλων) για κάθε χώρα. Επιπλέον, η έκθεση καλύπτει τα περιστατικά της CDK και του καρκίνου για κάθε χώρα στο πλαίσιο εφαρμογή της θεραπείας. Επιπλέον, η έκθεση προβλέπει επίσης την ανάλυση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και των διόδων της αγοράς ερυθροποιητίνης.

Τμήμα της έκθεσης αναφέρεται σε εξέχοντες παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά ερυθροποιητίνης. Μια σύντομη επισκόπηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικονομικά στοιχεία για κάθε έναν από αυτούς τους παίκτες έχει παρασχεθεί μαζί με τα χαρτοφυλάκια των προϊόντωντους. Συνολικά, η έρευνα περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους πελάτες στη διαμόρφωση των στρατηγικών της αγοράς και την εκτίμηση  των περιοχών -ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ερυθροποιητίνης.

Δείτε επίσης εδώ:

Λάνς Άρμστρονγκ (THE PROGRAM)
17164683

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα