Αρχική » Σιγά μην κάτσω να σκάσω! γουστάρω Tri-Methyl Xtreme

Σιγά μην κάτσω να σκάσω! γουστάρω Tri-Methyl Xtreme

by admin

Ο FDA είχε εκδώσει μια προειδοποίηση στους καταναλωτές  το 2015 να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Tri-Methyl Xtreme και παρόμοια Προϊόντα του συγκεκριμένου  brand name μετά από αναφορές για προβλήματα σοβαρής ηπατικής βλάβης. Παρ όλα αυτά ακόμη διανέμεται παράνομα.[quote]οι μυϊκά μπασμένοι έχουν πιάσει την κοιλιά τους από τα γέλια, διότι αυτοί έχουν πάρει πιο γνήσια και δραστικά χημικά προϊόντα που το Tri-Methyl Xtreme είναι παιδικό υπόθετο! για αυτούς.[/quote]
Το προϊόν ισχυρίζεται ο FDA ότι περιέχει αναβολικά στεροειδή και πωλείται στο διαδίκτυο, σε ορισμένα καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά και γυμναστήρια.

kk

Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

Σίγουρα αυτό σκέπτονται οι δημιουργοί που ακόμη συνεχίζουν να το πωλούν σε καταναλωτές underground  συμπληρωμάτων που “βιάζονται” από την άλλη πλευρά, οι μυϊκά μπασμένοι έχουν πιάσει την κοιλιά τους από τα γέλια! διότι αυτοί έχουν πάρει πιο γνήσια και δραστικά χημικά προϊόντα που το Tri-Methyl Xtreme είναι παιδικό υπόθετο! για αυτούς.

Βεβαία η ουσίες του Tri-Methyl Xtreme είναι σεβαστές ακόμη και για τους ερασιτέχνες methyl-stenbolone, Max LMG (a non-methylated prohormone), και epistane.

Παρακάτω το απόσπασμα

“Τα προϊόντα που κυκλοφορούν ως συμπληρώματα που περιέχουν αναβολικά στεροειδή αποτελούν ένα πραγματικό κίνδυνο για τους καταναλωτές, δήλωσε ο Charles Lee, MD, ένας ανώτερος ιατρικός σύμβουλος στο Κέντρο του FDA για την Αξιολόγηση των φαρμάκων  και του Research’s Office of Compliance. “Τα αναβολικά στεροειδή μπορεί να έχουν μια σειρά από σοβαρές παρενέργειες σε πολλά συστήματα των οργάνων του σώματος, και η ζημιά μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη”.

Το προϊόν αναφέρεται ότι περιέχει στοιχεία αναβολικών παραγόντων όπως  methyl-stenbolone, Max LMG (a non-methylated prohormone), και epistane.

Ο FDA είχε διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του κατασκευαστή του προϊόντος μετά από αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών από τους καταναλωτές στην Καλιφόρνια, New Jersey και τη Γιούτα. Δεν υπάρχουν αναφορές εάν  κάποιοι θάνατοι ήταν από τη χρήση του προϊόντος.

“Εκτός από την πιθανότητα τραυματισμού του ήπατος, αναβολικά στεροειδή μπορούν επίσης να προκαλέσουν άλλες σοβαρές μακροπρόθεσμες συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων των αρνητικών επιπτώσεων στα επίπεδα της χοληστερόλης? αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου, αρρενοποίηση των γυναικών, συρρίκνωση των όρχεων, διεύρυνση του μαστού -γυναικομαστία, στειρότητα στους άνδρες, και κοντό ανάστημα στα παιδιά”, ανέφερε ο FDA.

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα