Αρχική » Gym Junkies οι Τοξικομανείς του γυμναστηρίου!

Gym Junkies οι Τοξικομανείς του γυμναστηρίου!

by admin

Λυπάμαι που το διαπιστώνω,  αλλά ο «O κύβος ερρίφθη» το παραδοσιακό μοντέλο του Bodybuilder –χρήστη έχει αντικατασταθεί σε απόλυτο αριθμό χρηστών από μια νέα κοινωνική ομάδα, στο σύγχρονο λεξιλόγιο αναφέρονται ως οι gym junkies! ή οι τοξικομανείς του  γυμναστηρίου. Πρόσφατο παράδειγμα η Αυστραλία. Δυστυχώς και εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ  αργά και σταδιακά η “αρρώστια” απλώνεται χωρίς να κάνει θόρυβο, ύπουλα και μιμητικά.

87

Αυστραλία σύντομα και στην Ελλάδα;

Στην Αυστραλία σκαρφίζονται τρόπους να αποκτήσουν το “Μυϊκό Κοκο” συγκριμένα τα φόρουμ  για το bodybuilding γεμίζουν με συμβουλές για τους gym junkies   για το πώς να τα“αποκτήσουν με  νόμιμα εργαλεία” τα στεροειδή, λέγοντας ψέματα στους γιατρούς, για την υγεία τους.

Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να αποσιωπηθεί  η χρήση των παράνομων αναβολικών στεροειδών, χιλιάδες ποσταρίσματα παρέχουν συμβουλές για τις  ενέσεις στεροειδών, την αγορά και τη χρήση. Το Australian Body Building Forum  έχει περισσότερα από 11.000 ποσταρίσματα  για «αναβολικά στεροειδή» και στην «θεραπεία μετά τον κύκλο».[quote]Οι συμβουλές του Australian Body Building Forum προς τους διψασμένους χρήστες είναι: να στοχεύουν σε άνδρες γιατρούς! [/quote]

Το Aussie Gym Junkies έχει αφιερώσει  θέματα για τα στεροειδή, όπως και στις ΗΠΑ η σελίδα Underground Bodybuilding είναι αφιερωμένη στην χρήση αναβολικών –στεροειδών φαρμάκων.[quote]Αν είναι δυνατόν να κάνετε την περίπτωσή σας πολύ πιο αξιόπιστη μπορείτε να πάτε μαζί με τη φίλη σας [/quote]

Οι συμβουλές του Australian Body Building Forum  προς τους διψασμένους χρήστες είναι: να στοχεύουν σε άνδρες γιατρούς! οι οποίοι είναι προφανώς πιο συμπαθητικοί, και μπορούν να εξηγήσουν ότι  τα επίπεδα τεστοστερόνης τους είναι χαμηλά,  ότι στερούνται ενέργειας, αντιμετωπίζουν προβλήματα στον ύπνο, έχουν άγχος και δεν μπορούν να διατηρήσουν μια στύση!

Ουσιαστικά ένα παραμύθι για να εξασφαλίσουν την δόση!

“Δεν είναι σεξιστικό, αλλά ένας άνδρας  γιατρός είναι πιθανό να έχει περισσότερη κατανόηση. Αν είναι δυνατόν να κάνετε την περίπτωσή σας πολύ πιο αξιόπιστη μπορείτε να πάτε μαζί με τη φίλη σας ή τη σύζυγος σας και να πείτε όλα που σας αφορούν, μαζί !”

box-body-under-construction-version2

Η Daily Telegraph  αποκάλυψε οι τοξικομανείς του  γυμναστηρίου – Gym Junkies, κάνουν κατάχρηση στα στεροειδή  και στην ανταλλαγή συρίγγων,  στο κέντρο και στο Δυτικό Σίδνεϊ, η χρήση των φαρμάκων για την ενίσχυση στο σώμα υπερβαίνει την ηρωίνη και σχεδόν είναι στο ίδιο επίπεδο με τη χρήση πάγου – μεθαμφεταμίνης.

Η χρήση των στεροειδών έχει αυξηθεί κατά 70 %σε μόλις τρία χρόνια στο Δυτικό Σίδνεϊ και πάνω από 50% στο νοτιοδυτικό Σίδνεϊ.

Ο Dr Briony Larance από το UNSW National Drug & Alcohol Research Centre’s δήλωσε  ότι η μέση ηλικία των ανδρών  που έκαναν κατάχρηση στεροειδών ήταν  τα 27 έτη, καθώς και ότι  δεν υπήρχαν τα προγράμματα για τους χρήστες που ήθελαν να σταματήσουν.

“Δεν υπάρχει μια σαφή πορεία όπου μπορούν να ζητήσουν βοήθεια – το πρώτο λιμάνι θα είναι  οι παθολόγοι τους, οι οποίοι μπορούν να τους παραπέμψουν σε κάποιο είδος συμβούλου”είπε ο Δόκτωρ Briony Larance.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα