Αρχική » Αδόλφος Χίτλερ ενέσεις στεροειδών Σοκολάτες & Γερμανοί στρατιώτες!

Αδόλφος Χίτλερ ενέσεις στεροειδών Σοκολάτες & Γερμανοί στρατιώτες!

by admin

Ο Αδόλφος Χίτλερ συχνά συνοδευόταν από τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος “κρατούσε”  το Φύρερ  με τακτικές ενέσεις στεροειδών! και οπιοειδή, καθώς και ένα κοκτέιλ από αδοκίμαστα νέα φάρμακα που ο γιατρός  είχε επινοήσει ειδικά για αυτόν.

Οι σημειώσεις του  Dr. Theodor Morrell σχετικά με “ένα ασθενή” φυλάσσονται σε ομοσπονδιακά αρχεία στη Γερμανία και στα εθνικά αρχεία των ΗΠΑ. Ο Norman Ohler  έχει προμηθευτεί ένα μεγάλο μέρος του υλικού, απευθείας από αυτούς. Μεταξύ 1936 και 1941, ο Χίτλερ ευνόησε την χρήση με υψηλές ενδοφλέβιες δόσεις βιταμινών και γλυκόζης.

4840

Ο Αδόλφος Χίτλερ δίνει το βραβείο Merit Knight Cross στον ιδιωτικό του γιατρό  Theodor Morell, τον Φεβρουάριο του 1944.

Μέχρι το 1941, όταν πολλοί τον χαρακτήρισαν ως παράφρων για την εισβολή της Ρωσίας, είχε μετατρέψει από συκώτι και τμήματα χοίρων, στεροειδή και προϊόντα ορμονών. Όλα τα όργανα από κάθε ζώο που σφαζόταν στην κατεχόμενη Ουκρανία στέλνονταν  στις εργαστηριακές  εγκαταστάσεις του γιατρού Morell, όπου θα επινοούσε ορμονικούς  παράγοντες ντόπινγκ για να  τις “εισάγει” στον Χίτλερ.

Οι ήπιες δόσεις κοκαΐνης ήταν μια κοινή θεραπεία για την ώρα, ένα πρωτότυπο συστατικό της Coca- από το Δένδρο των τροπικών.  Αλλά ο Morell χορηγούσε  ασυνήθιστα ισχυρή δόση κοκαΐνης με σταγόνες στον Χίτλερ  το 1944. Μετά από μερικούς μήνες από αυτό, ο Χίτλερ έριξε τις δυνάμεις της Γερμανίας σε μια εντελώς παράλογη κίνηση εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων στις Αρδένες.

Ο Χίτλερ απέρριψε τις φήμες περί υποχώρησης ή παραίτησης. Είχε αθάνατη πίστη στα αναμφισβήτητα μυστικά όπλα για να κερδίσει τον πόλεμο, και παραπλανημένος ο ίδιος για ένα νικηφόρο μεταπολεμικό Ράιχ, με νομιμοποίηση της πολυγαμίας το συντομότερο δυνατόν.

Ο Ohler γράφει ότι ο γερμανός ηγέτης ήταν σε επήρεια από ένα φάρμακο που προκαλεί ύπνο, όταν τα συμμαχικά στρατεύματα αποβιβάστηκαν για την D-Day. Τα Τανκς που θα μπορούσαν να αποστέλλονται με άμεσες διαταγές,  εμποδίζονταν, για μια άμεση αντεπίθεση. Καθώς η εισβολή των Συμμάχων κέρδιζε έδαφος, η ευφορία του  Χίτλερ που έπρεπε να διατηρείται για μέρες,  ήταν μόνο μια προσποίηση.

Όπως τα σοβιετικά στρατεύματα πίεζαν γύρω από το Βερολίνο, στο καταφύγιο του Χίτλερ, ο εθισμένος δικτάτορας επέτρεπε στο Morell να στείλει άνδρες με μοτοσικλέτες σε περιοδεία στις ταλαιπωρημένες πόλεις και  να κάνουν επιδρομή στα φαρμακεία.

Ο  Norman Ohler αναφέρει, ότι μέχρι το τέλος του πολέμου στη ναζιστική  Γερμανίας ήταν ένα νεύμα αρκετό ή και μια κλήση από ένα πρεζόνι για να έχει το προϊόν του. Ο Χίτλερ δεν ήταν ο μόνος: οι Ναζί τους εαυτούς τους παρουσίαζαν ως πολεμιστές εναντίον του ηθικού εκφυλισμού, και ο Χίτλερ ως ένας “καθαρός” απείχε από όλο αυτό, όμως ολόκληρο το Τρίτο Ράιχ ήταν γεμάτο με ναρκωτικά συμπεριλαμβανομένης της κοκαΐνης, ηρωίνης και μορφίνης, που χρησιμοποιούνταν από όλους, ακόμη και από  εργαζόμενους του εργοστασίου και νοικοκυρές!

236

Σοκολάτα με γλυκό φάρμακο στην Γερμανία! 

O Ohler λέει ότι και ενωρίτερα στις  ημέρες της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, όταν η φαρμακευτική βιομηχανίας της Γερμανίας ήταν ακμάζουσα  η χώρα ήταν ο κορυφαίος εξαγωγέας των οπιούχων, όπως η μορφίνη αλλά και η κοκαΐνη τα ναρκωτικά ήταν διαθέσιμα σε κάθε γωνιά του δρόμου.

1012

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Temmler στο Βερολίνο παρήγαγε 35 εκατομμύρια δισκία Pervitin για το γερμανικό στρατό και την Luftwaffe το 1940.

Το Pervitin, ένα δημοφιλές over-the-counter φάρμακο στη ναζιστική Γερμανία, ήταν στενός ξάδελφος της σύγχρονης  crystal meth και ονομαζόταν “βοήθεια για εγρήγορση”.
Οι Μεταμφεταμίνες προέρχονταν από τη Γερμανία στα τέλη της δεκαετίας του 1800, και το εμπορικό σήμα Pervitin είχε χτυπήσει πρώτα την αγορά ως “χάπι της εγρήγορσης”.

Σε μια εταιρεία που ονομαζόταν  Temmler  με έδρα το Βερολίνο, ο Δρ Fritz Hauschild, επικεφαλής χημικός , εμπνεύστηκε από την επιτυχή χρήση της αμερικανικής αμφεταμίνης Benzedrine στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936.
Έτσι άρχισε να προσπαθεί να αναπτύξει το δικό του θαύμα ναρκωτικών! και ένα χρόνο αργότερα, κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη πρώτη Γερμανική μεθυλο-αμφεταμίνη. Το Pervitin, όπως ήταν γνωστό, γρήγορα έκανε αίσθηση και χρησιμοποιείτο  ως ενισχυτής εμπιστοσύνης και βελτιωτικό απόδοσης από όλους, από γραμματείς σε μηχανοδηγούς (αρχικά, θα μπορούσε να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή). Έκανε ακόμη και τον τρόπο διανομής εύκολο σε είδη ζαχαροπλαστικής!

scho_ka_kola_tin02_128

 

“Οι Hildebrand σοκολάτες είναι πάντα μια απόλαυση” ήταν το σύνθημα. Οι γυναίκες συνιστάται να τρώνε δύο ή τρεις, μετά θα ήταν σε θέση να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τους με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι θα χάσουν επίσης βάρος!  με δεδομένη την επίδραση  του Pervitin που είχε στην όρεξη, o Ohler το περιγράφει ως το χάπι του εθνικοσοσιαλισμού.

1500

Οι Γερμανοί στρατηγοί το χρησιμοποιούσαν  για να κρατήσουν τους στρατιώτες τους ξύπνιους για τις 72 ώρες που απαιτούνταν για να επιτευχθεί το θανάσιμο πλήγμα εναντίον της γαλλικής άμυνας το Μάιο του 1940. Ο Norman Ohler εκτιμά ότι έως και 35 εκατομμύρια δόσεις είχαν  δοθεί σε στρατιώτες έναν χρόνο ακριβώς πριν από την επίθεση.

Εκτός από το να μοιράζουν Pervitin,  οι στρατιωτικοί ιατροί έδιναν δόσεις σοκολάτες με μεθαμφεταμίνη επισης , έδιναν  Fliegerschokolade ή “flyer’s chocolate”  στους πιλότους. Το δραστικό γλυκό δόθηκε και για τα πληρώματα των τανκς και ονομάστηκε Panzerschokolade ή  “tanker’s chocolate”

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα