Αρχική » Γιατί ειρωνεύεστε τον Αλεξ Σβάτσερ! Θα γίνει ο καλύτερος personal trainer!

Γιατί ειρωνεύεστε τον Αλεξ Σβάτσερ! Θα γίνει ο καλύτερος personal trainer!

by admin

Εδώ και λίγες ώρες δημοσιεύτηκε μια είδηση που εμπεριέχει και τον έμμεσο καυστικό σχολιασμό..του ντοπαρισμένου που επιζητεί τις απολαβές του «personal trainer». Ναι!.. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει! τα προσόντα και θα έχει επιτυχίες, όπως έχουν και οι μυϊκοί «personal trainer» γνωρίζει την μεθοδολογία, η ερυθροποιητίνη (EPO) είναι το παράσημο το χρηστικό διαβατήριο του γνώστη. “Δεν συνιστώ συμπληρώματα διατροφής ή προγράμματα διατροφής”. αναφέρει ο Αλεξ Σβάτσερ

newego_large_t_1041_105981550

[quote]Ο Αλεξ Σβάτσερ αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που κάνουν χιλιάδες [/quote]
Από ντοπαρισμένος (και γι’ αυτό αποκλεισμένος από τους αγώνες) «χρυσός» ολυμπιονίκης στο βάδην, ο Άλεξ Σβάτσερ γίνεται «personal trainer». Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών εφημερίδων, οι οποίες επικαλούνται σχετική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο διαδίκτυο. Όπου, μεταξύ άλλων, ο 31 χρονών αθλητής, αναφέρει: «Με την εμπειρία άνω των 70.000 χλμ στο βάδην και εκατοντάδων ακόμη ωρών στο ποδήλατο, ελπίζω ότι θα καταστώ χρήσιμος ως «personal trainer» με προπονητικά προγράμματα ξεχωριστά για τον καθένα. Θέλω να πω ότι δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε διαιτολόγος. Δεν συνιστώ συμπληρώματα διατροφής ή προγράμματα διατροφής. Είμαι ένας πρώην αθλητής που πάντα συζητούσε με τους προπονητές του τα προγράμματα προπόνησής του, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό και ένα σημαντικό ποσοστό γνώσεων και εμπειρίας».

Δεν κατανοούμε

Ο Αλεξ Σβάτσερ αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που κάνουν χιλιάδες …”έλα πες μου τον πόνο σου! ..θα το βρω το ριζικό σου, θα σε φτιάξω καλά !”

Ο Αλεξ Σβάτσερ Παραμονές της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, βρέθηκε θετικός σε ερυθροποιητίνη (EPO) και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 3 ετών και 9 μηνών. Επανήλθε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, για να βρεθεί και πάλι θετικός σε απαγορευμένη ουσία, πριν τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Δεν πειράζει η εμπειρία διδάσκει για ένα λαμπρό μέλλον 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα