Αρχική » BioTech & δυνατά ονόματα Németh Sándor – Kiss Virág

BioTech & δυνατά ονόματα Németh Sándor – Kiss Virág

by admin

Ουγγαρία, κεντρική Ευρώπη η χώρα των Μαγυάρων Η Χώρα της BioTech USA ! της Ευρωπαϊκής βιομηχανίας πορνό, της χώρας με το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών ανά 100.000 κατοίκους αλλά και όπως αναγράφει ένας αναλυτής Η βιομηχανία της Ουγγαρίας είναι αξιοθαύμαστη! Με σοφό τρόπο έχουν αναπτυχθεί βιομηχανικά κέντρα στην χώρα, τα οποία προσελκύουν επενδυτές, όπως η λάμπα τα κουνούπια. Να σημειώσω μερικά τρανταχτά ονόματα βιομηχανικών κολοσσών της Γερμανίας: Mercedes και Audi, με καινούργια εργοστάσια όπου βγαίνουν νέα και πανάκριβα μοντέλα, η Siemens, με αναβαθμισμένο και εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο γεννητριών, η Claas, με νέο εργοστάσιο γεωργικών μηχανημάτων, αλλά και η ιαπωνική Suzuki. Η γερμανική Knorr Bremse, εταιρεία κατασκευής συστημάτων φρενών για αμαξοστοιχίες, με εργοστάσια στη Γερμανια και στην Κίνα, προσεχώς στην Ινδία, έχει κατασκευάσει στη Βουδαπέστη το πιο σύγχρονο εργοστάσιό της, το καμάρι της.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”hwn97u0aGwI”]

Németh Sándor ως ειδικός  δίνει συνέντευξη για την Ουγγρική εταιρεία


BioTech USA

Παλιότερα στην Ελλάδα δεν υπήρχε δυνατότητα να επιβιώσει μια τέτοια εταιρεία όταν εδώ πουλούσε η Prolab USA, η UNIVERSAL NUTRITION USA , ULTIMATE NUTRITION USA, CHAMPION NUTRITION USA, WEIDER USA, TWINLAB USA, κ.α σήμερα όμως , εδώ και κάποια χρόνια οι Ούγγροι κατέκτησαν και την Ελλάδα!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”JPd7UoT2mIM”]

Kiss Virág  το Ουγγαρέζικο λουλούδι κατακτά τους Ούγγρους και προβάλει BioTech USA

θυμάμαι πριν χρόνια, ένα ζευγάρι, που με επισκέφτηκε για να προωθήσει τα προϊόντα της BioTech USA, στην Ελλάδα, τότε που εδώ οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το USA.
Η ξανθιά γυναίκα προέβαλε τον τιμοκατάλογο και τις καλές τιμές για να μπει στην αγορά.
Ο άντρας προσπάθησε για να προβάλει τους κωδικούς με τα προϊόντα.

ΝΑΙ ! BioTech USA στην Ουγγαρία στην Kossuth Lajos sugárút 119 μια εταιρεία που την πουλούν οι  “ειδικοί και οι γνώστες” της πρωτεϊνικής κουλτούρας.

Οι νέοι καταναλωτές έμαθαν και αυτό, το εμπέδωσαν το Ουγγαρέζικο USA!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα