Αρχική » Μικρέ ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι σωστό να γίνεις Μπουχέσας!

Μικρέ ΗΡΑΚΛΗ δεν είναι σωστό να γίνεις Μπουχέσας!

by admin

Είναι ένα άλλο παράδειγμα, αλλά το συμπέρασμα είναι το ίδιο, πως από μυϊκό πιτσιρίκι γίνεσαι νορμάλ άνθρωπος. Το έγκλημα των μεγάλων είναι ότι δεν το άφησαν να ζήσει ως φυσιολογικό παιδί!

Ομοιάζει αυτή η περίπτωση με άλλες, όπου κάποιοι επηρεάζουν μεγαλύτερους ανθρώπους (εφήβους -νέους) να μεταμορφωθούν και μετά τους βλέπουν να αφήνουν τον εαυτό τους και να γίνονται χειρότεροι από ότι ήσαν πριν..μια όμορφη πρόσκαιρη ζωή!

Richard Sandrak ο Μικρός Ηρακλής

Ναι, αυτό το παιδί-bodybuilder έγινε δημοφιλής στην ηλικία των οκτώ με την εξαιρετική του εμφάνιση. Ο κόσμος δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι ένα τέτοιο νεαρό αγόρι μπορεί να έχει τέτοια διάπλαση  μυών, αλλά οι ικανότητές του Ρίτσαρντ ήταν πραγματικά εκπληκτικές: μπορούσε να κάνει πιέσεις  πάγκων με το βάρος των 80kg στην ηλικία των 6!

foour

Γεννήθηκε σε οικογένεια αθλητών η ζωή του οποίου συνδέθηκε με το γυμναστήριο και τις ασκήσεις. Νέος ο  Richard ακολούθησε το παράδειγμά τους. Ο πατέρας του ήταν marital arts champion, και η μητέρα του – διαγωνιζόταν στην αεροβική γυμναστική. Οι γονείς του δεν έμειναν εκεί , και προσέλαβαν για το γιο έναν personal fitness trainer!

Στην ηλικία των οκτώ, ο Richard έκανε  άρσεις με  βάρη, απίστευτα για την ηλικία του. Επιπλέον, θα μπορούσε να κάνει πλήρης  full leg-split  και ακόμη να αγγίξει με  τη μύτη του με το ένα δάχτυλο του ποδιού σαν ακροβάτης. Φυσικά, οι μοναδικές δυνατότητες του σώματός του έκαναν αίσθηση, και οι  φωτογραφίες του Richard άρχισαν να εξαπλώνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι απέδωσαν μια ανυποληψία στην ηθική πλευρά του ζητήματος σε ότι οι γονείς “έκαναν” προς το παιδί. Πίστευαν ότι η εντατική προπόνηση  σε τέτοια ηλικία μπορεί να είναι επιβλαβής για το ίδιο.[quote]Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προπονήσεις στο γυμναστήριο είναι πολύ βαρετές για αυτόν, τώρα αυτός χρειάζεται κάτι περισσότερο![/quote]

Όταν ο Richard ήταν 11, ονομάστηκε το ισχυρότερο παιδί στον κόσμο. Ωστόσο, σύντομα η ζωή του Richard άλλαξε απροσδόκητα: ο πατέρας του συνελήφθη για σκληρή μεταχείριση της συζύγου του, και μετά από αυτό ο Richard άφησε την  προπόνηση με τα βάρη και έκοψε τις σχέσεις με τον πατέρα του.

Στην ηλικία των 24, ο Richard Sandrak δεν μοιάζει με το “Little Ηρακλή.” Μέχρι αυτή τη στιγμή ο ίδιος έχει  χάσει κάθε μυϊκή μάζα που αποκτήθηκε κατά την παιδική ηλικία, μεγάλωσε τώρα με μια γενειάδα και έχει μετατραπεί σε πραγματικό άνθρωπο.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ekqrK4rxJlk”]

Αντί να διατηρεί τον εαυτό του με σχήμα σαν body-builder ο Richard ασχολείται με το skateboard και πειραματίζεται με τα νέα κόλπα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προπονήσεις στο γυμναστήριο είναι πολύ βαρετές για αυτόν, τώρα αυτός χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Δεν μετανιώνει για το παρελθόν του, αλλά τονίζει ότι θέλει να συνεχίσει να κινείται και να έχει μια ανάπτυξη στην  ζωή του σε διαφορετικές κατευθύνσεις, Μπορεί να εκπλαγείτε, αλλά ο Richard κάνει ακόμη  και όνειρα για να γίνει ένας επιστήμονας στην κβαντική και να εργαστεί  στη NASA.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα