Αρχική » O Dwayne ‘Rock’ Johnson γνωρίζει την δουλειά!

O Dwayne ‘Rock’ Johnson γνωρίζει την δουλειά!

by admin

O Dwayne ‘the Rock’ Johnson είναι πραγματικά χρήσιμος για την βιομηχανία. Γοητεύει όλους τους ανυποψίαστους νεαρούς που πιστεύουν ότι η ζωή είναι ένα video game. Αυτοί είναι οι καταναλωτές που στοχεύει ο Rock Johnson.[quote]ένα φωτεινό παράδειγμα για αυτούς που έχουν χαμηλό μυϊκό IQ στις μπίζνες[/quote]

the-rock_f883

Ένας πετυχημένος μυϊκός τύπος που χρησιμοποιεί τα “βελτιωτικά” για να γοητεύει και για να τα οικονομήσει χοντρά! Δεν χαρακτηρίζεται ως “χημικό κουτορνίθι” που βελτιώνεται σωματικά χωρίς να έχει  την πιθανότητα να αποκομίσει χρήματα, δόξα και γυναίκες.
Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για αυτούς που έχουν χαμηλό μυϊκό IQ στις μπίζνες.
Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα για τον “ΜΥΙΚΟ” Dwayne ‘the Rock’ Johnson, η λίστα του FORBES των έχει ως έναν από τους πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς στο Χόλυγουντ, με $ 64,5 εκατομμύρια κατά το τελευταίο οικονομικό έτος!

Ο Johnson ανήκει σε οικογένεια παλαιστών και είναι τρίτης γενιάς παλαιστής , πριν από αυτό ήταν ποδοσφαιριστής όπου έπαιξε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια για την αμερικανική Εθνική Football League.

Τα πλούτη του Μυϊκού Dwayne ‘the Rock’ Johnson

[pp_gallery gallery_id=”20499″ width=”200″ height=”200″]

Κάποια στιγμή ασχολήθηκε με την πάλη και αργότερα με το Bodybuilding όπου κατάφερε να γοητεύσει με τις ταινίες του τον ανδρικό και γυναικείο πληθυσμό.
Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην σωστή χρονική στιγμή.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα