Αρχική » Μαζεύει τίτλους ο Dex– ενθουσιώδης ο Κεφαλιανός

Μαζεύει τίτλους ο Dex– ενθουσιώδης ο Κεφαλιανός

by admin

Ήταν  μια από όλα, το είδαν και οι Γερμανοί, από κοντά! Στο Ντόρτμουντ,  όπου ο γέρο Jackson ήταν ο πιο φινιρισμένος Μυϊκός Νταής.  Το αποδεικνύει και η βαθμολογία, οι άλλοι τον κυνηγούσαν, αυτό αποφάσισαν οι κριτές. Τσαμπουκαλής ο Κεφαλανιός
αλλά λίγο άδειος κάτω ..Νεροζούμης ο Rully Vinklaar κάτι δεν τον έπιασε!

44

Ενθουσιώδης ο Κεφαλανιός άλλα και αποφασισμένος , λίγο παραπάνω PUMP στην κοιλιά, και αδυναμία στα κάτω άκρα, πάντως το πάλεψε..

0002

Καλεσμένος ήταν και ο “γνώστης” Dennis James ένας παλιός “Γερμανός” που προσπάθησε να σηκώσει το show.


Οι Γερμανοί έδωσαν χρώμα στην διοργάνωση, όπου καλεσμένοι ήταν ο Mr.Olympia 2016 Phillip “Phil” Heath και ο βετεράνος Kevin Mark Levrone.

lev

O Phillip Heath με γένια και κόσμημα στο λαιμό το Mr.Olympia!

Η Μυική κόντρα ήταν μεταξύ των Dexter Jackson (ΗΠΑ) – Sean Roden (ΗΠΑ) και του Γκανέζου William BONAC (Κάτω Χώρες).  Αξιοπρόσεκτη και η παρουσία του Lionel Beyeke (Γαλλία)
88

Ο Γάλλος Lionel Beyeke ζητά την ανταπόκριση του κοινού.

Ο Dexter Jackson αλλά και ο δεύτερος,  Sean Roden έδειξαν να απολαμβάνουν το ευρωπαϊκό ταξίδι στην Γερμανία. Εδώ και κάποιες εβδομάδες γυρνούν στη Ευρώπη και μοιράζονται τίτλους, υποστηρίζοντας παράλληλα και την βιομηχανία των Μυών.

22

Μυικά Γαϊδούρια αλλά No muscle beauty από τους Alex Shabunya (Λευκορωσία) και Tomas Kaspar (Τσεχική Δημοκρατία)

Οι πρώην  χώρες του ανατολικού BLOG εκπροσωπήθηκαν από τον Tomas Kaspar (Τσεχική Δημοκρατία) και τον Alex Shabunya (Λευκορωσία). Μια καλή αναπτέρωση  του μυϊκού ηθικού για τους Ευρωπαίους fans που βρίσκονται στην άλλη πλευρά.

789

 Ήταν μια ωραία γερμανική διοργάνωση με παράλληλες εκδηλώσεις στα αθλητικά περιπτερά.Η Γερμανία προσπαθεί να γίνει ΗΠΑ, με διοργανώσεις όλο τον χρόνο , είναι η οικονομική δύναμη της Ευρώπης και προσπαθεί να κατακτήσει και το μυϊκό prestiz.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα