Αρχική » Olympia vs Arnold Classic η Μαρμίτα!

Olympia vs Arnold Classic η Μαρμίτα!

by admin

Οι νέοι καιροί το απαιτούν, διαγωνισμοί, διαγωνισμοί , όσο γίνεται περισσότεροι. Πρόσφατο παράδειγμα ο διαγωνισμός και η έκθεση expo, Olympia Europe 2016 που διοργανώνεται στην πολύ Ντόρτμουντ της Γερμανίας, το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Πριν από λίγο καιρό διοργανώθηκε στις ΗΠΑ ο διαγωνισμός  του Mr. Olympia, μετά από λίγο ο διαγωνισμός Arnold Classic Europe, μια παραλλαγή του Arnold Classic που διοργανώνεται στις ΗΠΑ.
Τώρα, πολύ σύντομα έχουμε το Olympia Europe. Ένας συνωστισμός επαναλήψεων με επαναλαμβανόμενα “event” και BODYBUILDERS που περιφέρονται ως “θίασος “στην Ευρώπη, και ανταλλάσσουν Νίκες.
Τέρμα οι παλαιές εποχές με τους λίγους επαγγελματικούς αγώνες και τους πολλούς ερασιτεχνικούς, τώρα μιλά το θέαμα, οι ερασιτέχνες πρέπει να αρκούνται στην ονοματολόγια των θρυλικών Brand Names και να συμμετάσχουν στις συμβιβασμένες δικές τους κατηγορίες.

Olympia vs Arnold Classic η Μαρμίτα!

Που να το φανταζόταν ο Weider! Στο παρελθόν οι διαγωνισμοί του ήταν σημείο αναφοράς, σήμερα χτυπιούνται με τον φιλόδοξο Arnold. Οι χώρες πολλές, οι οπαδοί αρκετοί, το φιλόδοξο Marketing  ισχυρό. Στην Ευρώπη η πτώση του τείχους έφερε και νέα μυϊκά ήθη.
“Ναι δεν είμαστε οι πρώην ανατολικοί! έχουμε πυγμή , βιομηχανία σκευασμάτων διεκδικούμε κομμάτι της αγοράς.. θέλουμε διαγωνισμούς , εκθέσεις. Το ίδιο φωνάζουν και οι Ισπανοί και οι Γερμανοί , διεκδικούμε μερίδιο!”

spl1210353_029

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ το κατανόησε , και “γέμισε” τον τόπο με Arnold Classic, πρώτα το παραδοσιακό Arnold Classic στο Columbus του Ohio, USA
μετά :

  • Arnold Classic Brazil
  • Arnold South Africa
  • Arnold Classic Hong Kong
  • Arnold Classic Europe

Σύντομα και Arnold Classic στο διάστημα!

Από την άλλη υπάρχει ένα αφεντικό που δίνει διαταγές στην Γερμανία είναι ο David Neeley, ιδιότητα, Διευθύνων Σύμβουλος της Weider  στην Γερμανία που φροντίζει να ακούγονται οι δικοί τους διαγωνισμοί στο Μυϊκό Ράιχ.

ff

“Είμαστε πολύ ανυπόμονοι για αυτό το μοναδικό γεγονός”, λέει ο David Neeley

Άλλα παραδείγματα κατά καιρούς :

  • Joe Weider Mr. Olympia στο Las Vegas
  • Olympia Europe (επαγγελματίες)
  • Olympia Amateur Europe
  • Olympia Amateur Spain
  • Mr. Olympia Amateur Hong kong
  • Mr. Olympia Amateur Australia
  • Mr. Olympia Kuwait
  • Mr. Olympia Amateur England

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και άλλους διαγωνισμούς όπως European Games, Ben Weider Legacy Cup, Diamond Cup κ.α

Τα πράγματα είναι απλά τα επαγγελματικά show έχουν “ξεφύγει” από τις ΗΠΑ όπου η αγορά έχει κατακλυστεί από εταιρείες και ζητά την τύχη της σε όλο τον κόσμο. Το ίδιο πράττουν και οι ευρωπαίοι , πρώην ανατολικοί και νυν δυτικοί , “διψούν” για πώλησης , θέλουν να “βελτιώσουν” τον κόσμο. Ένα παγκόσμιο ταξίδι πωλήσεων ξεκινά όπου οι πρωτεΐνες είναι η φιγούρα και το μυστικό όπλο είναι η ταχυβελτιωτική Ντόπα.

Όχι ρε φίλε πάλι για αυτά μιλάς!
δεν φταίω εγώ, το marketing το απαιτεί, σπρώχνει την αναγκαιότητα..

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα