Αρχική » Fitness Woman & Εκκλησιαστική επαναστάτρια!

Fitness Woman & Εκκλησιαστική επαναστάτρια!

by admin

Η Lauren Drain Kagan μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, οι γονείς της είχαν βαθιά ριζωμένη την  θρησκευτική πίστη. Ήταν ενταγμένοι στην Westboro Baptist Church. Η Lauren δεν μπορούσε να αποφύγει την παραδοσιακή θρησκευτική επιταγή. Ακολούθησε την εκκλησιαστική κουλτούρα. Με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβε ότι η επιλογή αυτή δεν ήταν αυτό που ζητούσε. Αποχώρησε, αυτό ήταν αρκετό να εκδιωχθεί από την εκκλησία Westboro Baptist Church, αλλά και να στραφεί η οικογένεια της, εναντίον της! Σήμερα οι γονείς της, οι δύο αδελφές της και ο αδελφός της εξακολουθούν να είναι μέλη της εκκλησίας, και έχουν κόψει όλους τους δεσμούς μαζί της.

lauren-drain-11111


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”g7PVIMheTrE”]


Η Lauren που αποφοίτησε με πτυχίο Bachelor of Science στον τομέα της Νοσηλευτικής από το Πανεπιστήμιο Washburn δεν έμεινε με “σταυρωμένα χέρια” έγραψε ένα βιβλίο για όσα βίωσε με τίτλο. Εξορισμένοι! Banished: Surviving My Years in the Westboro Baptist Church.

Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει  το βιβλίο Best Sellers και να ακουστεί η φωνή της στους New York Times.

fitness και επαναστάτρια!

[pp_gallery gallery_id=”20245″ width=”150″ height=”150″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα