Αρχική » Οι ιδιότητες της Σούστας impressionable!

Οι ιδιότητες της Σούστας impressionable!

by admin

H Razak Labs το είπε δεν το πουλώ δεν το παράγω. Δεν σας δίνω Σούστα!  Δεν δίνω επίσης νανδρολόνη. Παρά όλα αυτά κάποιοι επιμένουν ελληνικά. Επιθυμούν το κέρδος που θα τους δώσει αυτοκίνητα και γυναίκες. [quote]η χημική συμφωνία είναι οι τέσσερις εστέρες της σούστας να είναι γνήσιοι και κυρίως να είναι ενωμένοι με τρόπο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ειδάλλως αγοράζεις σκλάβα χωρίς δόντια![/quote]
This is to inform you that, fake products presented under title(logo) and brand name of RAZAK Labs. Co. in the internet such as TESTOSTERONE,DROSTANOLONE ,NANDROLONE ,etc.…… (in Dosage form of injectable and tablet) as bodybuilding supplement. RAZAK Laboratories. Co. hereunder declare that these supplement medicine as a counterfeit products and this company does not have any product under “Hormones & Steroids” Category. Attention! Consumption of these medicines & supplements are extremely harmful.

razak_sust2

Πρώην ανατολική Ευρώπη και παραδοσιακοί δυτικοί επιδίωξαν την απομίμηση της Σούστας – Sustanon. Γιατί; διότι όσο γοητευτική είναι , άλλο τόσο άπιστη γίνεται!

Η καθαρή Σούστα είναι σαν την όμορφη παρθένα γυναίκα που δεν έχει αλλοτριωθεί, την αναγνωρίζεις από το γοητευτικό ωχροκίτρινο χρώμα της. Οι πονηροί όμως θέλουν να την εκμεταλλευτούν! και φροντίζουν να κάνουν τις απαραίτητες προσμίξεις.[quote]Εάν είσαι μυϊκός χαμάλης σε σπρώχνει για Μυϊκό Ντούκι, εάν είσαι τεμπελόσκυλο σου δίνει ένα φιγουράτο παραλιακό μοτίβο, που σε ικανοποιεί.[/quote]

Η Σούστα 250 έχει θελκτικά στοιχεία διότι εμπεριέχει τέσσερις διαφορετικές μορφές τεστοστερόνης και χορηγείται με βαθιά ενδομυϊκή ένεση, αλλά προσοχή μπορεί να σε δαγκώσει σαν ερωμένη εάν την χτυπήσεις στο μηρό! και πας για απόστημα και κλαίς  ..άλλοι την νιώθουν στο γλουτό! και πολλοί προπονητές την εκγχύουν ψηλά στο χέρι.

  • Προπιονική τεστοστερόνη 30 mg
  • Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη 60 mg
  • Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη 60 mg
  • Δεκανοϊκή τεστοστερόνη 100 mg

Για τα παιδάκια που έχουν προβλήματα υγείας χρησιμοποιείται  σε τρεις διαφορετικές μορφές τεστοστερόνης  η  Σούστα 100.

  • Προπιονική τεστοστερόνη 20 mg
  • Φαινυλοπροπιονική τεστοστερόνη 40 mg
  • Ισοκαπροϊκή τεστοστερόνη 60 mg

Η ΣΟΥΣΤΑ είναι για όλα τα γούστα! ως κύρια χρήση φαρμάκου άλλα και ως χημικό ανταλλακτικό μετά από κακή χρήση της παραδοσιακής τεστοστερόνης.

ΝΑΙ! προτεινόταν και για τις γυναίκες! για τις περιεμμηνοπαυσιακές και μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες. Διότι η προσθήκη της τεστοστερόνης σε ορμονική θεραπεία (HT) έχει ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική λειτουργία στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση! Σε περιπτώσεις σοβαρής ανεπάρκειας τεστοστερόνης που διαπιστώθηκε με κλινικά χαρακτηριστικά και βιοχημικές εξετάσεις, δινόταν ως  θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης για τον ανδρικό υπογοναδισμό, αλλά σε κάποιους  ξέφευγε! και είχε ως παρενέργεια να αυξήσει το μέγεθος του αδένα του προστάτη, κυρίως στους μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες, ενώ παράλληλα δίνονταν για να βελτιώσει την ανοχή στη γλυκόζη σε διαβητικούς ασθενείς.

Κάπου στο 2011 υπήρξε έλλειψη στην Σούστα 100 και λιγότερο στην Σουστα 250 από τότε ελπιδοφόροι χημικοί DELEARS είδαν τη ευκαιρία και άρμεξαν την αγορά! Έδωσαν αυτό που ζητούσαν οι διψασμένοι  ανυποψίαστοι χρηστές, το συνδυασμό των τεσσάρων ή ο Ντ΄ Αρτανιάν και οι τρεις σωματοφύλακες.

Οι ιδιότητες της Σούστας – τεστοστερόνης που είναι μακράς διαρκείας, γοητεύει διότι εγκαθιδρύεται μέσα στο σώμα και δημιουργεί. Εάν είσαι μυϊκός χαμάλης σε σπρώχνει για Μυϊκό Ντούκι, εάν είσαι τεμπελόσκυλο σου δίνει ένα φιγουράτο παραλιακό μοτίβο, που σε ικανοποιεί.

Το ζήτημα είναι να είναι καθαρή

Όπως προανέφερα η χημική συμφωνία είναι οι τέσσερις εστέρες της σούστας να είναι γνήσιοι και κυρίως να είναι ενωμένοι με τρόπο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ειδάλλως αγοράζεις σκλάβα χωρίς δόντια! Μην παραβλέπουμε ότι είναι τόσο θελκτική που προκαλεί με τα βιοχημικά της χαρακτηριστικά.. Συχνές στύσεις στους άνδρες.

Το κόλπο είναι να γραφείς αυτό που ζητούν οι πελάτες ακόμη και εάν η ουσία είναι χημικό τουρλουμπούκι! Τον delear δεν τον νοιάζει διότι θα ρίξει το φταίξιμο στους συνδυασμούς Masteron, Deca, Anavar, Boldenone κ.α

Η Σούστα είναι η φίλη σου τουλάχιστον για ένα μηνά αφού κυκλοφορεί στο αίμα σου από τις πρώτες μέρες, έντονα!, πηγαίνετε μαζί στο μυϊκό ραντεβού σας, στο γυμναστήριο! όπου εάν είσαι σε περίοδο σκληρής προσπάθειας για μυς θα κάνει παρέα  με το Winstrol  ή την Trenbolone , στόχος οι σκληροί μύες και η φιγούρα στο Facebook.

Σούστα pdf αρχείο εδώ sustanon

Εάν δεν σε φοβίζει η αρρενογόνος δράση η γυναικομαστία ή η κατακράτηση ύδατος (αυτό διορθώνεται) τότε την έχεις φιλενάδα για καιρό!

Τα ντιλεράκια γνωρίζουν τις ανάγκες του κοινού, δεν μένουν μόνο στην μαμά εταιρεία (Organon Laboratories)  που δημιούργησε την ελκυστική σούστα υπάρχουν και άλλες πόρτες που μπορούν να δώσουν ευκαιρίες αρκεί να μην είναι πλασματικές!

δείτε επίσης εδω

Πως θα γίνω Mυϊκός Νταβατζής;
ntavas-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα