Αρχική » Fuck my life ! Κρίμα Bill Pettis δεν σου άξιζε

Fuck my life ! Κρίμα Bill Pettis δεν σου άξιζε

by admin

Να βράσω καταστάσεις, κυρίως όταν είναι μυϊκές και άδικες! Όταν από φίρμα γίνεσαι μυϊκό ραμολί. Όταν μετά από χρόνια δεν βλέπεις τα πρόσωπα, αλλά την πλάτη των άλλων! Όταν η υπέροχη νεότητα καταντά μια μακρινή, νοσταλγική ανάμνηση.

Παρακάτω, όταν ο Bill Pettis “χτυπιόταν” στην προπόνηση και οι υπόλοιποι έπαιρναν το Dianabol ως πρωινό!

Όλοι έχουν τα γλυφτρόνια τους όταν είναι δυνατοί!

Δεν μπορείς να το γνωρίζεις όταν είσαι δυνατός, σε “γλείφουν” αρκετοί! θαυμαστές, οπαδοί, τύποι που τους αρέσουν οι άντρες ! υποτιθέμενα φιλαράκια. Αδύναμοι που θαυμάζουν τους δυνατούς! Ένα πολυσυλλεκτικό σκυλολόι που σε γλύφει.

EPSON MFP image

Δεν σου αξίζει!  Bill Pettis.. να γυρνάς στην Muscle Beach περιφέροντας τις μυϊκές φωτογραφίες από το παρελθόν.


Bill Pettis o Εντυπωσιακός Χεράς!

Στην αιχμή της φυσικής ανδρεία του, ο Bill Pettis ήταν γνωστός  για το γεγονός ότι  είχε  τους μεγαλύτερους  δικέφαλους μυς στον κόσμο – μεγαλύτερους  από του  Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Ο Bill Pettis όπως και ο Bill Grant ήταν τα έγχρωμα Μυϊκά Γαϊδούρια της εποχής.
Δυνατοί και εντυπωσιακοί τύποι

bill

[quote]Οι πιο επιτυχημένοι διεκδικητές καταβρόχθιζαν το αναβολικό στεροειδές Dianabol, το οποίο ονομαζόταν “Breakfast of Champions.”[/quote]

Ο Bill Pettis κάποτε ήταν μια φίρμα, γοητευμένος o Joe Weider, ανέφερε ότι μέτρησε στις 23¼ ίντσες την διάμετρο των δικεφάλων του, αντίθετα με τον Schwarzenegger που είχε 22 ίντσες και τον Lou Ferrigno 23 ίντσες δικέφαλα.

Αλλά το υπόλοιπο του σώματος του  δεν ήταν τόσο κολοσσιαία αναπτυγμένο ή συμμετρικά ευχάριστο στο μάτι. Σε αντίθεση με τον  Schwarzenegger και τους  άλλους της ελίτ των ανταγωνιστών, οι οποίοι “έσπασαν” την ανθρώπινη ανατομία σε ξεχωριστά τμήματα και δούλεψαν κάθε μυ με τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Ο Bill συγκεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στους δικέφαλους και τρικέφαλους , μερικές φορές  προπονούμενος έως και έξι ώρες την ημέρα.

Ο Bill Grant πρώην Mr. World και Mr. America αναφέρει: “Μπορείτε να έχετε το πακέτο, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πώς να τo εμφανίσετε. Ο Bill δεν ήταν μεγάλoς  poser. Εκείνος δεν είχε περάσει τον  χρόνο του εξασκούμενος” (ποζάρισμα).[quote]Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχθηκε τη λήψη στεροειδών, αν και ήταν υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.[/quote]

Απέτυχε επίσης να χρησιμοποιήσει ένα άλλο στοιχείο που έδωσε στην ελίτ των  bodybuilders την άκρη να διακριθούν στους διαγωνισμούς:  Τα στεροειδή. Σύμφωνα με τον Ric Drasin έναν φίλο του και πρωην weight lifter-wrestler. “Οι πιο επιτυχημένοι διεκδικητές καταβρόχθιζαν το αναβολικό στεροειδές Dianabol, το οποίο ονομαζόταν “Breakfast of Champions.”  Πολλοί συμπλήρωναν το Dianabol με την ανθρώπινη ορμόνη ανάπτυξης που προέρχονταν από πτώματα  και τεστοστερόνη για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος που ήταν το  μέγα μέγεθος. Ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχθηκε τη λήψη στεροειδών, αν και  ήταν υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Ο Bill είπε ότι πειραματίστηκε με τα Dianabol μία φορά.
“Αυτοί δεν ήταν καλό”, μου είπε, “I threw ’em out.”

pettis_3

Ο Bill Pettis με το ραδιόφωνο του γυρνά στις παραλίες της Καλιφόρνια, αναπολώντας το μυικό παρελθόν.

Ο Bill Pettis μοιάζει  σαν ένας άστεγος. Αυτός που κάποτε ήταν σωματοφύλακας του Μπομπ Ντίλαν. Που έκανε 3.000 push-ups την ημέρα, σε σετ των 300. Που έκανε tricep curls με 400lbs και κατανάλωνε 20 αυγά το πρωί και 20 το βράδυ φθάνοντας τα 300 pounds σωματικό βάρος! Τώρα, μια άλλη χαμένη ψυχή στο καρναβάλι του Venice. Οι περισσότεροι περαστικοί τον αγνοούν, αλλά είναι αυτός ο τύπος που προώθησε τους Ολυμπιακούς του 1984 προβάλλοντας τον εαυτό του σε μια αφίσα.

pettis_2

Bill Pettis, the Man With “The Biggest Arms – The image used for the 1984 Olympics poster.

 Η Παραλία του Venice υφίσταται μια οδυνηρή μεταμόρφωση, οι αξίες των ακινήτων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Οι αξιωματούχοι της πόλης έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια να διώξουν τον “συρφετό” από άστεγους και ψυχικά ασθενείς που αναζητούν  μια γωνιά,  άλλη μια μέρα αναμονής για το ξημέρωμα.
Κάπου εκεί γύρω είναι και ο Bill Pettis.


petts_4

“Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στο  bodybuilding όπως ο Steve Reeves και ο  Sergio Oliva. Αυτοί ήταν άνδρες” λεει ο Bill Pettis


pettis1-1

Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Iron Man στις αρχές της δεκαετίας του 1970.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”mP-MW5T3BVE”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα