Αρχική » Luke Debono O μυϊκός πιτσιρίκος του Arnold Classic που βύζαξε άλλο Γάλα.

Luke Debono O μυϊκός πιτσιρίκος του Arnold Classic που βύζαξε άλλο Γάλα.

by admin

Άλλοι είναι ακόμη φοιτητές και ζουν με το όνειρο της καριέρας, άλλοι γυμνάζονται και ονειρεύονται πως θα καταφέρουν να πάρουν έναν μυϊκό τίτλο, στην γειτονιά τους. Κάποιοι άλλοι, έχουν βυζάξει μάλλον την “μυϊκή τους πιπίλα”.. από την κούνια τους!

Ο Kevin Grech αναφέρει για τον γενικό νικητή στην κατηγορία ερασιτεχνών στο bodybuilding. “Το περασμένο Σαββατοκύριακο, o 23 χρονών bodybuilder Luke Debono νίκησε στην super-heavy weight κατηγορία και στην κατηγορία overall (γενική), του Arnold Classic Europe 2016 που διοργανώθηκε στην Βαρκελώνη”.

luk

Συνεχίζοντας ο Kevin Grech περιγράφει τον Debono ως έναν τύπο, ο οποίος έχει μόλις ολοκληρώσει με επιτυχία το Masters Degree στον Αθλητισμό στο Πανεπιστήμιο του Κεντ. Ουσιαστικά ένα “μυϊκός” μορφωμένος νέος!

LUKE-DEBONO-1

Λέει: “ήταν σε μεγάλη φόρμα, παρά το νεαρό της  ηλικία  του και μετά από μια σκληρή μάχη με τον αστέρι των Ισπανών τον  Jordi Martinez στην σούπερ βαρέων βαρών κατηγορία,  όπου κυριάρχησε η συνολική παρουσία του νεαρού Luke Debono, που ταυτόχρονα  κέρδισε το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για μια επαγγελματική κάρτα της IFBB”.

Όλα ωραία και καλά λοιπόν για τον ελπιδοφόρο Luke Debono που σίγουρα εφήρμοσε έξυπνες και “ταχείες τεχνικές” στην ανάπτυξη, διότι όπως και να το κάνουμε η συγκεκριμένη μυϊκή ωριμότητα για να επιτευχθεί θέλει χρόνια .. αλλά μάλλον ο Luke Debono ήταν μυϊκός από τα γεννοφάσκια του!

15538989_114158789084848_6264270347369971712_n

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα