Αρχική » Κωνσταντίνος Δημητρίου Μέσα σε όλα τα Κόλπα!

Κωνσταντίνος Δημητρίου Μέσα σε όλα τα Κόλπα!

by admin

ΟΚ! το έχει και το δείχνει, κάποιος θα σκεφτεί.. διακρίνω έναν υποκρυπτόμενο σεξισμό, μια προκλητική αντρική φιγούρα! ΝΑΙ! αλλά ακόμη και το γδύσιμο απαιτεί τέχνη!


Με το σώμα που διαθέτει ο Δημητρίου στην Ελλάδα θα ήταν “Μυϊκός Βασιλιάς”, ταυτόχρονα όμως δεν θα έβγαζε χρήματα, ίσως ένα μεροκάματο σαν μυϊκή γλάστρα σε πρωινή εκπομπή, περιστοιχιζόμενος από fake “ξανθιές Σουηδέζες”

rich-piana-constantine-get-swoll

Ο Δημητρίου γεννήθηκε στις  7 Ιουλίου του 1972 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και μεγάλωσε σε μια φάρμα στο Orchard Hills μία ώρα δυτικά από το Σίδνεϊ, στους πρόποδες των Blue Mountains. “ Ήμουν πάντα γύρω από τα ζώα και τη φύση. Ένα μέρος του χρόνου μου ξοδευόταν  στο να εργάζομαι στο αγρόκτημα και να  φροντίζω τον αμπελώνα”

69

O Δημήτριου ανήκει στη κατηγορία παρόμοιων αντρών που έχω γνωρίσει. Αντρών που δεν ήταν φιτνεσάκια! Είχαν μυϊκή υποδομή και δυναμικό Τουπέ! Ο Δημήτριου τα κατάφερε κάπως καλύτερα, εκμεταλλεύτηκε το προφίλ του αγωνιστικά και διαφημιστικά.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”K-RIxyhZ6us”]

Δεν μπορείς να περιμένεις ως αγαθιάρης“ Κώτσος στο χωριό”  πρέπει να το κυνηγήσεις. Κάποιοι συμφωνούν, άλλοι διαφωνούν! Ο Δημήτριου κάποια στιγμή “πέταξε” για τις ΗΠΑ και προσπάθησε για το όνειρο του.

56

Το σωματικό βάρος του Δημήτριου φθάνει στην off season τα 120 κιλά, κάτι εντυπωσιακό για ένα τύπο που ξεκίνησε από τα 75 κιλά.

Ο  Δημήτριου έχει νικήσει  στην κατηγορία Heavyweight Mr. Australia,  στην κατηγορία Super Heavyweight Mr. Australia, και στον διαγωνισμό Elite Mr. Australia, όπου έγινε και επαγγελματίας Bodybuilder.

79

Γυμνό ΟΚ! Η αγορά έξω σε πληρώνει και για αυτό!

 Ο Δημήτριου  αναφέρει: “Περνώ τώρα πολύ χρόνο μεταξύ της Ταϊλάνδης και της προπονητικής μου προετοιμασίας  στις ΗΠΑ όπου και διαγωνίζομαι. Υπάρχει ένα άλλο πράγμα που θα ήθελα να συμπεριλάβω και αυτό είναι η τόσο πολύ υποστήριξη,  που είχα, από τόσους πολλούς καλούς φίλους και γνωστούς,  που έχουν κάνει το ταξίδι μου τόσο πολύ ευκολότερο”.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα