Αρχική » Είναι Natural -Bodybuilder ΟΧΙ γερομπισμπίκης!

Είναι Natural -Bodybuilder ΟΧΙ γερομπισμπίκης!

by admin

Μπράβο Γέρο!  Διατηρείς την γυμναστική κουλτούρα. Είσαι αποφασισμένος να ζήσεις, και καλά κάνεις, do not give up!

Ο Γυμνασμένος ηλικιωμένος είναι ο  Peter Ciraulo, 73 ετών και εξασκείται στο New Garden City του York Sports Club στην οδό 833 Franklin Avenue. Είναι ο “δήμαρχος του γυμναστηρίου” αυτό δηλώνει ο προπονητής του Patrick Martin.

Οι νεότεροι άνθρωποι στο γυμναστήριο ρωτούν συχνά  τον γέρο Ciraulo, έναν 73χρονο άντρα και φυσικό bodybuilder, για το τι πρέπει να κάνουν, ζητούν  συμβουλές, σχετικά με το χτίσιμο των μυών τους ή για να διορθώσουν την στάση του σώματος στην άσκηση.

Στην ηλικία του, ο Ciraulo μοιάζει σαν να είναι ήδη ένας bodybuilder για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, δήλωσε ο Martin. Αλλά αυτός ξεκίνησε μόλις πριν από 12 χρόνια! και δεν σκοπεύει να σταματήσει  οποιαδήποτε στιγμή !

Ο μυϊκός γέρος διαγωνίσθηκε! στην World National Bodybuilding Federation’s Pro Universe και στο Naturalmania show στο Μανχάταν.

“Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω οτιδήποτε άλλο σε αυτό το σημείο της ζωή μου”, είπε ο Ciraulo.
Ως έναw φυσικόw bodybuilder, o Ciraulo προπονείται χωρίς στεροειδή, τεστοστερόνη ή άλλες ουσίες που βοηθούν την ανάπτυξη των μυών.

Ο Ciraulo άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο το 2004 ως «θεραπεία» για να αντιμετωπίσει τότε το άγχος της φροντίδας για τη μητέρα του μετά από ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ διέρχεται από  ένα πικρό διαζύγιο από τη σύζυγό του όπου είχαν αποκτήσει  στο παρελθόν τρία παιδιά .

Το γυμναστήριο “ήταν μια τεράστια ανακούφιση” όπως αναφέρει, που τον βοήθησε να ξεφύγει από τα προβλήματα.

55

Ο γέρο- Ciraulo, είναι  ένας βετεράνος του Ναυτικού των ΗΠΑ ο οποίος υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της επίθεσης Tet στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Είπε ότι αποδίδει την επιτυχία του στην ΜΑΕΣΤΡΙΑ να επικρατεί, ένα βασικό στοιχείο του ανταγωνιστικού bodybuilding, καθώς και στην τάση του να ανταγωνιστεί με τον εαυτό του όπου πάντα επιδιώκει υψηλότερους στόχους.

Αλλά να κολλήσει με την αυστηρή δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες και  την υψηλή διατροφή σε πρωτεΐνες είναι ακόμα δύσκολο, ειδικά ως παραδοσιακός  Ιταλός, κατά τη διάρκεια της γιορτής του San Gennaro,  στην “Μικρή Ιταλία” της Νέας Υόρκης.

“O Ciraulo δείχνει ακριβώς στους ανθρώπους πως  δεν έχει σημασία τι ηλικία είσαι, ότι μπορείς να βελτιωθείς . Πως μπορείτε να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι ένας πρεσβευτής για το γυμναστήριο” δήλωσε ο προπονητής του Patrick Martin .

 Bravissimo Γέρο! 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα