Αρχική » Dennis James Το Βρώμικο άρθρο μου!

Dennis James Το Βρώμικο άρθρο μου!

by admin

Είναι Μυϊκό Ντούκι, που γνωρίζει να κάνει δουλειές. Είναι ένα ιδεατό Μυϊκό παράδειγμα για όλους αυτούς που επιδιώκουν να βγάλουν εύκολο χρήμα. Δεν χαρακτηρίζεται ως μια ανόητη φιγούρα που στόχο έχει τις κοντινές παραλίες ή τις επιδεικτικές φωτογραφίες στο Facebook.
Τι λες, έχεις τα “balls”.. να του μοιάσεις ή είσαι παραλιακός γαμπρός;

Dennis James δείξε μου τον τρόπο!

Ο Dennis James  γεννήθηκε στην Χαϊδελβέργη της  Γερμανίας στις 31 Μαΐου του 1969 από πλούσια οικογένεια. Στη συνέχεια πηγαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ασχολείται  ενεργά με το Bodybuilding. Το 1995 ο Dennis James νικά στον αγώνα  NABBA Mr Universe. Αυτή η νίκη, ήταν και το αγωνιστικό πρόσημο να γίνει ένας IFBB Pro Bodybuilder.

fg

Jon Lindsay – O μυϊκός promoter που σου δείχνει τον δρόμο, όταν είσαι ακόμη
“μυικό τυφλοκούταβο”

Εκεί εμφανίζεται ένας τύπος ο Jon Lindsay ένας μυϊκός promoter. Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που σου δείχνει τον δρόμο, όταν είσαι ακόμη “τυφλοκούταβο”. Κάτι που εδώ στην Ελλάδα λείπει με αποτέλεσμα να έχουμε πολλούς φαντασμένους.

Ο Jon Lindsay που συνεργαζόταν με το NPC Το Εθνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ άφησε τον άγνωστο Dennis James  στην εγχώρια αγωνιστική κουλτούρα. (Στις ΗΠΑ για να γίνεις επαγγελματίας πρέπει να κατακτήσεις τον γενικό τίτλο του NPC, στον υπόλοιπο κόσμο τον ερασιτεχνικό τίτλο της IFFB , τα υπόλοιπα είναι συνήθη ύποπτα σχόλια φίλων που σε “γλύφουν” )

Πράγματι το 1998 αγωνίστηκε και κατέκτησε τον τίτλο του Mr.USA στην super heavyweight και overall κατηγορία και ανακηρύχτηκε επαγγελματίας. Από εκεί και περά ο δρόμος ήταν ανοιχτός για τους επαγγελματικούς διαγωνισμούς και την αναγνώριση.

Γλυκιά Ντοπαριστική Ταϊλανδή!

Μπανγκόκ – Ταϊλάνδη, μια εξωτική ομορφιά με πανέμορφες παραλίες και νεαρά κορίτσια. Εκεί βρέθηκε ο Dennis James  κάποια στιγμή, όπου και έκανε έδρα του το γυμναστήριο Universe. Εκεί το Μυϊκό Ντούκι έκανε δουλειές και γυμναζόταν, όλα θαυμάσια και καλά. Έως που μια ημέρα το 2004 “μπουκάρισε” η DEA (δίωξη ναρκωτικών ουσιών των ΗΠΑ) και η Yakvarachai η αντίστοιχη αστυνομία της Ταϊλανδής.
Συνέλαβε τον Dennis James, για κατοχή στεροειδών και φαρμάκων (οι ποσότητες ήταν μικρές – δύο σετ αυξητικής ορμόνης καθώς και 18 δισκία έκστασης).

dennis-arrested

Το πρόβλημα ήρθε αργότερα όταν διαπιστώθηκε σε έλεγχο του προσωπικού του υπολογιστή ότι ήταν ένας από τους κύριους διανομείς  χαπιών Έκστασης σε όλο τον κόσμο!
Μια στημένη πλούσια δουλειά.
Η όλη Ιστορία “βρωμούσε” από παντού, οι Ταϊλανδοί σύμφωνα με τον Νόμο τους ήταν αποφασισμένοι να φυλακίσουν ή και να εκτελέσουν! τον James., ώσπου ξαφνικά μια θαυματουργή επιστολή από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, ζήτησε να μην εκτελεστεί ο Dennis James, διότι ήταν ένας υψηλός αθλητής επιδόσεων. Κάπου εκεί η κατάσταση έγινε “σκατά” διότι ο James δεν γνώριζε ότι τον παρακολουθούσε η DEA με αποτέλεσμα να εμπλακεί και το όνομα του Milos Sarcev, φίλου του και Profesional Bodybuilder.

kkk

 Troy Alves – Milos Sarcev – Dennis James και από κάτω ο Big Ronnie Coleman

O Milos Sarcev ήταν γνωστό όνομα στο Professional Bodybuilding και αργότερα έγινε και προπονητής. Ταυτόχρονα “κουράριζε” τον  παγκόσμιο τότε πρωταθλητή στα 100 μέτρα Τιμ Μοντγκόμερι και σύντροφο της Μάριον Τζόουνς. Όλα όμορφα! Την περίοδο εκείνη αρκετοί Profesional bodybuilders δέχτηκαν κλήσεις να καταθέσουν για τις σχέσεις τους με τον Milos Sarcev, όπως ο Shawn Ray.

Ο Μυϊκός Dennis James κάποια στιγμή αποφάσισε ότι η χώρα δεν τον “χωρούσε” και μετακόμισε, αναζήτησε την τύχη του στην πόλη του Κουβέιτ όπου οι Άραβες γνώρισαν την κουλτούρα του. Κάποια στιγμή ο James  έγινε ένας από τους πλουσιοτέρους BODYBUILDER,  ένας επιτυχημένος επαγγελματίας που τα είχε καταφέρει και σύντομα πηγαινοερχόταν στις ΗΠΑ.

dfg

 

O Dennis James το δηλώνει, τα steroids είναι αυτά που είναι, αλλά μόνο με το φαγητό και την προπόνηση γίνεσαι μεγάλος μυϊκός άνδρας. Το παρακάτω video είναι χαρακτηριστικό της προσπάθειας του Dennis James να πείσει ..το κοινό που τελικά χειροκροτά.
Θέλεις το δικό μου μέγεθος; φάε!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”D0IjigqiLv0″]


Παρακάτω άλλο ένα video όπου ο σύγχρονος Dennis James μαζί με τον τραυματία Dennis Wolf παρευρίσκονται στην έκθεση OLYMPIA Expo 2016  που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες στο Vegas.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”fD1U1WlqfXo”]


δείτε επίσης εδώ

 Αυτός ο Γορίλας ποντάρει στην προπόνηση και στον Dennis James

Dennis James

55-james

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα