Αρχική » Έκλεισε ο Ελευθερουδάκης αλλά οι πρωτεΐνες πουλάνε περισσότερο!

Έκλεισε ο Ελευθερουδάκης αλλά οι πρωτεΐνες πουλάνε περισσότερο!

by admin

Οι πρωτεΐνες είναι το προπέτασμα, πρέπει να έχεις νοημοσύνη μωρού για να μην αντιλαμβάνεσαι το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ξαφνικά πλημύρισε ο τόπος από πρωτεΐνες, και συμπληρώματα. Από χώρες του πρώην ανατολικού Blog, αλλά και  από ευρωπαϊκές χώρες που πριν δέκα- δεκαπέντε χρόνια  αγνοούσαν την προπαρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής.

Αναφέρει ο Ελευθερουδάκης .. το έτος 2008 το βιβλιοπωλείο είχε τζίρο 24.000.000 ευρώ, ενώ το 2015 κατρακύλησε στις  500.000 ευρώ. Αυτή η αλλαγή είπε ως αποτέλεσμα από τους 130 υπαλλήλους του ιστορικού βιβλιοπωλείου πλέον να εργάζονται 10, και αφού κλείσει το κατάστημα αυτό να απασχοληθούν 4 εργαζόμενοι για την online εξυπηρέτηση του.

Ουσιαστικά τους πηρέ το “παρακμιακό ποτάμι “όπως και συνολικά το εμπόριο, αλλά οι πρωτεΐνες αντέχουν.[quote]Ο Καθένας μπορεί να φέρει μια μάρκα πρωτεΐνης, να σπρώχνει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα και να πουλά αμέριμνα την ντόπα του[/quote]
jk

Ελλάδα το ideal in goldmine της ερασιτεχνικής φαρμακολογίας!

Όποιος ασχολήθηκε με την πώληση συμπληρωμάτων πριν το 1990 ή τουλάχιστον πριν το 2000 κατανοεί την κατάσταση. Σήμερα δεν είναι η Ελλάδα το Eldorado της πρωτεΐνης, είναι το ideal in goldmine της ερασιτεχνικής φαρμακολογίας! Από το 2008 εως το 2010 με ενημέρωναν οι εταιρείες που συνεργαζόμουν πως οι τιμές γάλακτος αυξήθηκαν 2 φορές στις ΗΠΑ ένα στοιχείο που καθόρισε την μελλοντική ποιότητα και καθιέρωσε νέες τιμές σε άλλο τύπου προϊόντα protein market. Στην Ευρώπη σήμερα όλοι έχουν γεννηθεί ως οι νέοι joe weider.

Ο Καθένας μπορεί να φέρει μια μάρκα πρωτεΐνης τρέχα γύρευε να “ταμπουρωθεί “ πίσω από αυτή να σπρώχνει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα και να πουλά αμέριμνα την ντόπα του, και δίπλα του να έχει τα μυϊκά του τσιράκια.

Ποιος νοιάζεται για ποιότητα;  Για μέθοδο ανάλυσης και παραγωγής, για αναγραφόμενα ΑΛΗΘΙΝΑ στάνταρ.

Τα πράγματα είναι απλά, χτυπάς την Ντόπα σου συμμετέχεις σε μυϊκό διαγωνισμό και πουλάς πρωτεΐνες! ΠΟΝΤΑΡΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ εκεί είναι τα λεφτά!

Δείτε επίσης εδώ:

Το συμπλήρωμα του θεού! Ο στόχος είναι τα λεφτά! Έτσι είπε η Μαμά Εταιρεία, έτσι είπε ο Μπαμπάς Αφεντικό.

best-pro-e1449511468764

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα