Αρχική » Ναι ζήτω η Ισπανία! 2016 ARNOLD CLASSIC EUROPE στη Βαρκελώνη

Ναι ζήτω η Ισπανία! 2016 ARNOLD CLASSIC EUROPE στη Βαρκελώνη

by admin

Μετά  το Arnold Classic Asia στο  Χονγκ Κονγκ. εξακολουθεί να υπάρχει ένα ακόμη γεγονός, το 2016 Arnold Classic Circuit: το τεράστιο και φοβερό AC της  Ευρώπης που γιορτάζει στην Ισπανία, τον Σεπτέμβριο, από τις 23 έως τις 25.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”jwLjY4b9td4″]

Μια κουλτούρα μυϊκής Ευτυχίας, ελπιδοφόρας διάκρισης για τους διαγωνιζομένους  πρώην ανατολικούς  και έμπειρους δυτικούς

ARNOLD CLASSIC EUROPE in Barcelona

Το παραπάνω μήνυμα προβάλλεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ARNOLD CLASSIC EUROPE μια διοργάνωση που όπως αναφέρει μετακινήθηκε  από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη, ψάχνοντας για ένα μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο για τα γεγονός της;  IFBB και την τεράστια έκθεσης Arnold Expo.
Η θαυμάσια εκδήλωση, θα γίνει στην πάνω από 35.000 τετραγωνικών μέτρων αίθουσα “Gran Via Barcelona”, συνδιοργανωτές ο πρόεδρος της IFBB Santonja και “κυβερνήτης “Schwarzenegger όπως και σύζυγος του Santonja  και νυν γραμματέας Nieves Santonja.

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”HLYxO_SKATo”]

Muscular va a superar!

Such magnificent event, with over 35.000 square meter in great “Gran Via Barcelona”, needs a careful preparation and, according to this; President Santonja -co-organizer with Governor Schwarzenegger– and his wife Nieves -ACE General Manager

ΟΛΕ!

Μια διοργάνωση που εδώ και λίγα χρόνια επιδιώκει να συγκεντρώσει όλη την βιομηχανία του fitness σε εκθέτες και αθλήματα. Μια αντιγραφή του ARNOLD CLASSIC USA που πριν αρκετά χρόνια δημιούργησε ο Schwarzenegger στην πολιτεία του Οχάιο.
Τώρα και στην Ευρώπη, πρώην Ανατολικοί και Δυτικοί χέρι-χέρι επιδιώκουν να πάνε την υγεία πιο μπροστά!
Μια κουλτούρα μυϊκής Ευτυχίας, ελπιδοφόρας διάκρισης για τους διαγωνιζομένους  πρώην ανατολικούς  και έμπειρους δυτικούς,  όπου υπάρχει επαγγελματική κατηγορία αλλά και πάρα πολλές ερασιτεχνικές που μοιράζουν στους πάρα πολλούς νικητές.. μετάλλια.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα