Αρχική » Ισπανία η χώρα με το Μεσογειακό Χημικό Ταμπεραμέντο..

Ισπανία η χώρα με το Μεσογειακό Χημικό Ταμπεραμέντο..

by admin

Επιμένω, το συμπληρωματάδικο και το φθηνό γυμναστήριο “απέθανε” ο Ισπανός το επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά.  Δεν είναι ερωτικό πρελούδιο, είναι μια εμπορική συμφωνία που αποδίδει και έχει προοπτικές.

Ισπανία η χώρα με το Μεσογειακό χημικό ταμπεραμέντο

Οι Ισπανοί το έχουν μελετήσει Hola! Εsteroides favoritos.. Ναι! δεν θέλω να είμαι φτωχός, δεν θέλω να είμαι παρακατιανός, Esteroides en Gimnasios λοιπόν..

Τον περασμένο Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “operación Pértiga” με στόχο να χτυπήσει ένα  δίκτυο που προωθούσε απαγορευμένες  ουσίες στον αθλητισμό με άμεση επιδίωξη να αυξηθεί η απόδοση. Στα 15 άτομα που συνελήφθηκαν ήταν και ο πρώην σπρίντερ, Pedro Pablo Nolet, από αυτούς 8 “πιάστηκαν “ στην περιοχή της Αστούρια.
Αυτή η προσπάθεια έφερε πριν από 2 μέρες στην επιφάνεια και την σύλληψη ακόμη ενός δικτύου αναβολικών ουσιών, τη σύλληψη 12 ατόμων και την κατάσχεση 110.000 δόσεων! από φάρμακα  τα οποία χωριζόταν σε 85 διαφορετικά είδη!

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”K7xfzHn7-VQ”]

Έτσι γίνονται οι δουλειές ο τύπος που κάθεται φαίνεται γυμνασμένος και σίγουρα όχι φτωχός!

Στην χημική δουλειά πρωταγωνιστικό ρολό είχε ένας γιατρός που ήταν πάλι στην βόρεια περιοχή της Αστούριας. Από εκεί ο γιατρός διενεργούσε μεταγγίσεις αίματος, μία μέθοδος απαγορευμένη βάσει των κανονισμών αντιντόπινγκ καθώς και θεραπείες πλάσματος για τη θεραπεία αθλητικών τραυματισμών.

Στους συλληφθέντες είναι και αρκετοί υπεύθυνοι γυμναστηρίων όπως επίσης και ένας ιδιοκτήτης συμπληρωμάτων διατροφής, ο οποίος εμπορευόταν αναβολικά στεροειδή και άλλα απαγορευμένα σκευάσματα. Όλα ωραία και καλά!

golpΗ ομάδα που ασχολείται με την παράνομη αγορά απαγορευμένων ουσιών στον αθλητισμό, είχε ένα δίκτυο διανομής που αποτελείται από τον υπεύθυνο ιδιοκτήτη καταστήματος διατροφή και πολλά γυμναστήρια. Εκτός από την παροχή ενίσχυσης της απόδοσης με αναβολικά στεροειδή και φάρμακα, προσφέρονταν και  οι “θεραπείες”  (τρόπος και χρόνος χρήσης) στους πελάτες τους μια παράνομη πράξη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν αρκετοί ερασιτέχνες “αθλητές” Παράλληλα κατασχεθήκαν 12 κιλά χασίς και ποσότητα κοκαΐνης.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα